{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.343 visninger | Oprettet:

Kat tisser .... på mig :( {{forumTopicSubject}}

Hej alle

Jeg synes aldrig jeg skriver herinde med andet end problemer. Men sådan er det jo nok smiley

Min lille kære Molly som har haft en noget mærkelig fortid, døjer vi meget med i øjeblikket. I sommers var vi ved dyrlæge fordi Molly var begyndt at tisse på mig om natten. Det er kun mig hun gør det ved, ikke min mand.

Er der ikke noget bart skind at tisse på, tisser hun enten ved siden af mig, eller på dynen.

Vi var ved dyrlæge, hun var indlagt en hel dag hvor de tog alverdens test, både for urinvejsinfektion, blod osv. Det var en større omgang, uden resultat.

Jeg stilllede ekstra kattebakke frem, og begyndte at gå ture med hende. Der skete ingenting, men jeg må elske den kat meget, for med tiden gik det stille og roligt bedre, Det var ikke længere hver nat hun tissede.

Nu har der så været to måneder hvor der intet har været. Men pludselig begynder hun igen. De sidste to uger har hun tisset i sengen, og jeg har trofast gjort rent med rodalon, vasket og vasket og vasket sengetøj, madrasser og jeg ved ikke hvad. I nat tisser hun så på mig igen.

Jeg er i syv sind, jeg kan snart ikke holde det ud længere... HVAD gør jeg? Jeg kontakter selvfølgelig dyrlægen igen, og hun skal undersøges, men jeg må indrømme at jeg tror det bliver samme resultat igen. "Der er ikke noget i vejen med molly, hun er rask og en fin kat i god form"

Molly bor som indekat og har altid gjort det, hun er godt 1½ år gammel. Hun er meget lille og forsvarer aldrig sig selv. Jeg har kraftigt overvejet at prøve at lade hende komme ud, men jeg kender også Molly, og ved at hun får tæv, og ikke vil trives.

Har i nogle ideer til hvad jeg gør?

Jeg er ved at miste modet, men det gør så ondt smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kat tisser .... på mig :(
  • #1   6. dec 2010 Er der sket noget anderledes i jeres hverdag?

    Er hun neutraliseret?


  • #2   6. dec 2010 Stine: Nej, intet er blevet anderledes.

    Dyrlægen har undersøgt hende og konstateret at hun er neutraliseret. - men det er så en af de ting der gør hun har en lidt mærkelig fortid, for hun er ikke købt som værende neutraliseret. Men det er en længere historie.


  • #3   6. dec 2010 Har i prøvet Feliway, Zylkene eller lignende ?? Det kunne være en mulighed. Når hun nu har holdt i 2 mdr og er startet igen, vil jeg osse mene at der er noget der igen har gjort hende usikker. Det kan være noget så enkelt som at i er lidt mere stressede her op til jul.


  • #4   6. dec 2010 Marianne: Det kan godt være det er sådan noget jeg skal prøve. Jeg var ude i det sidst, og sagde det til dyrlægen, at jeg ville prøve det. Der var dog to dyrlæger som uafhængigt mente det var penge ud af vinduet, da de ikke troede det kunne løse sådan et problem. Men det vil jeg prøve alligevel nu.

  • #6   6. dec 2010 Det lyder i hvert fald som noget der er værd at prøve. jeg må have købt sådan en i eftermiddag.

  • #7   6. dec 2010 så kan man i hvert fald udelukke at hun sætter mærker smiley

    Jeg ville også hvis jeg var dig prøve Feliway også prøv at ligge mærke til havd der sker omkring jer når hun gør det. Når nu hun har haft en sværd fortdi, kan hun lette føler sig utryg og blive stresset over de mindste ting.


  • #8   6. dec 2010 Louise jeg vil da osse være så ærlig at sige at det heller ikke hjalp hos mig, men jeg ved at det har hjulpet andre. Så derfor vil jeg da anbefale dig at prøve det. Zylkene er en pille og dermed sværere at give, men det skulle osse være godt.

  • #9   6. dec 2010 Piller får jeg aldrig i hende, hun spiser i forvejen ikke ret meget, så jeg prøver at få fat i feliway.

    Hvis i andre stod i den her situation, og feliway ikke virker (giver det selvfølgelig et forsøg i en måned minimum). Hvad vil i så gøre?


  • #10   6. dec 2010 Hvis jeg havde prøvet alt og fået tjekket hende i hoved og r...
    Intet vikede og intet var galt, ville jeg få hende aflivet, så har hun det tydligvist ikke godt og desuden ville jeg ikke kunne leve med det.


  • #11   6. dec 2010 Uha det er jo rigtigt svært, især fordi du starter med at skrive at der er en historie bag, som jeg kan regne ud ikke er så god.
    Tisseri er som regel tegn på sygdom, enten fysisk eller psykisk og når det første er udelukket, så er der jo kun tilbage at sige at hun jo bestemt har det skidt med sig selv og verden omkring hende. Jeg ville nok gå den grimme vej og få hende aflivet. Men det er svært. Hun kan i hvert fald ikke holde til at blive omplaceret, det ligger helt fast.
    I øvrigt har royal canin et produkt der hedder calm, som osse skulle være godt.


  • #13   6. dec 2010 Ja det bekræfter mig egentlig bare i at det ikke er helt forkert de tanker jeg går med. for jeg tænker jo over hvad det næste skridt må være. Det her det kører man i hvert fald sur i, meget hurtigt..

    Jeg vil sige at vi købte een kat, men fik en anden. Intet af hvad der var oplyst af sælger passer på katten. - jo farve og køn. Alder, neutralisering, race - alt, det var enten løgn eller også har vi fået en forkert kat.

    Åh gud så ked af det jeg er med hende smiley

    Vores anden kat, Silke, er mønster katten som kan diverse kommandoer, er glad 24 timer i døgnet, putter i sengen, opfører sig ordenlig og er bare perfekt. - og folk omkring os spørger jo hvorfor i alverden vi gider molly. Ja det er mit hjerte der gør ondt nu smiley

    Molly viste sig at være meget yngre, være neutraliseret ( i meget ung alder), aldrig havde mødt andet end katte, slet ikke socialiseret med mennesker (hun er ekstremt tæt knyttet til mig, og ænser faktisk ikke min mand). Vi havde fået oplyst at hun skulle være 3/4 norsk skovkat, og 1/4 perser, men med sine små 2 kg. og meget meget lille krop, så tvivler jeg stærkt på det.


  • #14   6. dec 2010 Mit indlæg var rettet til før Gitte og Lotte skrev smiley

    Gitte: Ja, det er lidt samme tanke jeg har med udekat. Men med Mollys selvværd og humør, ja så ved jeg faktisk at hun ville få tæv, og har det bedst indendøre.

    Lotte: Altså jeg ved faktisk ikke mere end det jeg skrev, dyrlægen sagde at det var helt sikkert at hun var neutraliseret, og konstaterede det igen efter alle de prøver. - vi har så heller aldrig set hende være i løbetid, men omvendt kan det jo så også betyde at hvis hun ikke er neútraliseret, at hun så HAR problemer af en eller anden art.

    Jeg vil prøve en anden dyrlæge nu her, så ser jeg lige hvad han vurderer.


  • #15   6. dec 2010 Gitte du siger det helt som jeg tænker det. For jeg tror Molly er lige så ked af situationen som jeg er. Hun er ultra renlig ellers, og kan ikke have snavs, støv eller lignende i sin pels. Alt skal normalt sidde ordenligt på hende.

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #16   6. dec 2010 Hvor er det dog trist for katten og dig. smiley
    Jeg har lige fået en mail fra Mypets og har ikke set dette præparat før, måske det kunne hjælpe din kat, det hedder NeVe, det er hjælp ved mange ting bla. adfærds- og hormonsystemsproblemer. Du kan læse mere om det her::-)

    http://www.mypets.dk/shop/nevet-tilskud-til-3184p.html?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20101206_Er%20DIN%20hund%20ogs%C3%A5%20bange%20eller%20stresset%20nyt%C3%A5rsaften?&utm_campaign=Er%20DIN%20hund%20ogs%C3%A5%20bange%20eller%20stresset%20nyt%C3%A5rsaften?




  • #17   6. dec 2010 En uløseligt urenlig kat ville jeg aldrig give videre til nogen andre - heller ikke et Internat.
    Uf, hvor risikerer sådan en kat at komme meget ubehageligt igennem, når nye ejere finder ud af hvordan den er.
    Problemer hos sine katte, må man selv tage ansvar for. Kan man leve med dem, så fint, gør det. Kan man ikke, så er det ens forb*ndede pligt selv at stoppe legen.
    Det er misforstået godhed at give katten videre. Eller, jeg vil nærmere kalde det for en mulighed for, selv at slippe for det trælse arbejde.

    Så hvis du helt forståeligt kaster håndklædet i ringen, så sørg i det mindste for at få missepigen aflivet selv. Det er det mest respektfulde.


  • #18   6. dec 2010 Hej Lene

    Jeg kunne såmænd aldrig nogensinde finde på at give hende væk, eller komme af med hende til andre. Fungerer det ikke her, så fungerer det ingen steder.

    Jeg har den opfattelse at jeg har et ansvar for mine dyr, og kan eller skal de ikke være ved mig længere, så vil jeg faktisk hellere aflive, for så ved jeg i det mindste hvor de er.


  • #19   6. dec 2010 Gitte: Nej det troede jeg skam heller ikke. Jeg synes nok det lå mellem linierne at du havde fortrudt og ville have gjort anderledes den dag i dag.

  • #20   6. dec 2010 Nej, jeg opfattede det mest som et råd, at katten evt. kunne omplaceres.
    Så derfor ville jeg lige trække den frem, at det ikke er en god ide.
    Godt at I ikke vil gøre det smiley


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
  • #23   6. dec 2010 Altså jeg vil sige jeg hare givet min kat zylkene, og hun er altså heller ikk nem at få piller i, men jeg åbnede bare kapslen og blandede det i noget torskerogn så gled det ned uden problemer, selv hendes p-pille glider nemt ned bare det er gemt i torskerogn. ved ikke hvad din kat kan lide, men måske tun eller vådfoder?

  • #25   7. dec 2010 Prøv at give hende en md, på badeværelset alene med en kattebakke - vand og mad, så det dårlige mønster bliver brudt. og giv jer så god tid til hende hver gang i aligevel er på badeværelset, så der er tid til kæl og nus,
    Går det godt så giv hende endnu en md i resten af boligen, dog ikke i soveværelset, går det godt så overvej om hun igen skal have adgang til soveværelset, og tænk dig GODT om *SS*
    Det er sikkert foirdi hun er utilfreds med at du sover og er kedelig selskab for hende, og det er så hendes måde at vise dig at hun er utilfreds *SS*
    Husk på at katte er natdyr, og vil helst vil være aktive, og have selskab om natten, og ser hun dig som en legekammerat så er du altså KEDELIG selskab når du sover *SS*


  • #26   7. dec 2010 Synes bestemt ikke du skal lukke hende væk, så skal hendes problemer da nok blive størrer smiley

    Når hun bliver lukket væk, føler hun sig da helt alene og forladt = kæmpe frustration og stress og det kan nemt være årsag til urenlighed.....


  • #31   8. dec 2010 Hvis man ikke begrænser kattens bevægelsesfrihed mest mulig så risikerer man bare at flytte problemet til et andet sted i hjemmet og i et lille rum bruger katten sin kattebakke fordi den gerne vil have det rent der hvor den opholder sig.
    Efter en md har den "glemt" soveværelset og vil finde sig et nyt sted i hjemmet hvor den så vil sove om natten hvor der ikke er selskab... Med mindre man igen lader den komme i soveværelset...
    men så må du jo være indstillet på at den igen begynder at tisse på dig når du sover.
    OG Ja. den vil pive en del de første par dage, hver gang du går ud igen og til den finder ud af at den ikke kommer med ud, men det stopper efter et par dage.
    Når katten bruger bakken om dagen og aftenen indtil du går i seng så skal du jo ikke til at træne katten i at bruge bakken, men kun bryde en uheldig vane.....*SSS*


  • #32   8. dec 2010 Hejsa Louise smiley

    Jeg fik for snart tre år siden den her fantastisk lille skønne kat, hun hang op af mig konstant og ville helst være hvor jeg var og det fik hun naturligvis lov til.... Jeg har også nogle andre katte, dem var hun ikke helt så glad for igen, men det gik nu fint nok alligevel.
    Og så begyndte hun at tisse i min seng, mens jeg lå der... ad...
    Da det viste sig ikke at være en engangs "fornøjelse" smuttede jeg til dyrelægen og snakkede med veterinærsygeplejerskerne, de anbefalede feliway på spray...
    Jeg sprøjtede grundigt i hele soveværelset, faktisk i hele huset og så lukkede jeg hende ude af soveværelset i en tre ugers tid tror jeg (kan ikke helt huske det). Jeg sørgede så for at sprøjte igen da jeg så småt begyndte at åbne døren igen og sprøjtede forsat i en periode.... Og jeg har en renlig kat i dag, takket være feliway på spray.

    Held og lykke med det hele... håber du finder noget der virker for dig... smiley


  • #33   8. dec 2010 Hanne problemet er jo ikke katten ikke kan finde ud af at bruge bakken....

    Katten har et problem om det er stress, utryghed eller hvad der er, er der ingen der ved, men det er jo om at finde ud af det.

    Jeg kan forstå hvis du forslog at lukke den ude fra soveværelset, men at lukke den væk alene på et toilet, må jeg sige er helt hen i vejret....


Kommentér på:
Kat tisser .... på mig :(

Annonce