{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.538 visninger | Oprettet:

opdatering på "hun trækker vejret hurtigt" {{forumTopicSubject}}

Lilo gik som skrevet i fødsel igår aftes.
Hun havde meget svært ved at finde ro men fandt det til sidst og så startede presseveerene de kom i bølger med mange lange pauser, og da der var gået 1½ time med presseveer on and off ringede jeg til vagtdyrlægen igen, hun mente vi skulle give hende lidt tid endnu.
Det gjorde vi så men killingen ville bare ikke komme ud. Vi ringede derfor igen til vagtdyrlægen, med det resultat at vi ikk kan få hjælp da alle hæveautomater var lukket og vi ikke har dankort og ikke lige lagde inde med 2000 i kontanter.
Det eneste hun kunne gører for os var at aflive Lilo smiley
Vi blev så enige om at så længe lilo ikk led eller blev sløj skulle vi vente, så resten af natten gik med vi sov lidt Lilo vågnede og havde presseveer, og til sidst imorges fødte hun endelig, men desværre var den lille killing død, og det er der jo ikk noget at sige til med alle de timer det har taget.
Jeg ringede så til vores egen dyrlæge kl 7 og han ville godt lige sehende så 8.15 var vi ved dyrlægen, Lilo var okay men træt, Dyrlægen mærkede efter og der var ikk flere killinger at mærke, så Lilo fik lidt antibiotika for at være på den sikkre side.

Lilo har det fint men hun er bare ret træt, men hvem ville ikke være det efter den her omgang, men vi er bare glade for vi stadig har vores Lilo hos os.
Ingen killinger kan erstatte hende smiley

smiley R.I.P lille baby mis smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  opdatering på "hun trækker vejret hurtigt"
Kommentér på:
opdatering på "hun trækker vejret hurtigt"

Annonce