{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.024 visninger | Oprettet:

Lena L
Lena L
Tilmeldt:
17. feb 2010
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 8

urenlig lille ca 2 mdr gammel lille killing {{forumTopicSubject}}

ØV! var lige inde på heste galleri, hvor en pige søger hjælp til hendes to killinger der er urenlige... de er ca 2 mdr!!!

Øv hvor bliver jeg bare ked af at se så unge killinger blive taget fra ders mor! og undskyldingen er at jamenn moderen gider dem jo ikke mere, og de er så søde.

og nu er de stakkels mislinger altså urenlige... ja det tror da pokker når mor ikke længere er der til at vise og lærer dem hvordan man gør

ØV og BØVS her fra!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  urenlig lille ca 2 mdr gammel lille killing
  • #1   1. okt 2011 Jeg så også godt indlægget inde på hestegalleriet, og tænkte præcis det samme som dig. Der er tit sådanne indlæg derinde, og man kan jo undre sig over at folk er så ligeglade med lovgivningen at de stadigvæk tager killingerne fra deres mor når de er 6-8 uger smiley


  • #2   1. okt 2011 Nu står der jo så ikke at moderen ikke ville have killingerne mere, men at hun var blevet kørt over, så de stod uden en mor..

    Hvad med at give tilbyde jeres hjælp, guide hende i hvad der skal gøres, i stedet for bare at oprette et nyt emne på et andet galleri for at nedgøre hende!


  • Lena L
    Lena L Tilmeldt:
    feb 2010

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 8
    #3   1. okt 2011 Ukendt! hjælp blev tilbudt via PB. ikke nemt at hjælpe når pigen lukker af
    Skrev en PB for at høre angående killingerne og hvorfor de ikke var hos deres mor. fik svaret at moderen ikke gad dem mere.
    men hun blev vred over at jeg påpegede at hvis killlingerne var fjernet med den givne grund, var det ikke iorden. fortale hende at jeg mente at killingerne kunne være blevet urenlige af den grund at de manglede deres mors guiden og at have en at immitere hvad angår alt hvad de skal lære, her under renlighed.

    er egentlig også ligeglad hvad grunden er. mener at når killingerne ikke er ældre skal de være ved deres mor. kan de ikke være ved deres mor, må der findes en adoptiv mor, så killingerne kan udvikle sig til sunde og velsocialiseret individer, uden en masse issues...

    så hjælp er tilbudt. skrev herinde for ikke at spamme hendes tråd på det andet galleri. men jeg synes det er en skam. ved godt at hun måske vil killingernes det bedste. efter min ening er det bedste for de to små pus at få en adoptiv mor.

    at hjælpen er tilbudt betyder ikke at man samtidig ikke kan være ærgelig på killingerne vejne...


  • #4   1. okt 2011 I tråden står der at det er hittekillinger og moderen var kørt ned.

  • #5   1. okt 2011 Jeg er helt enig i at killingerne burde være ved deres mor indtil de 12 uger og hvis ikke det er muligt, så hos en adoptivmor..
    Men nu er tingene jo ikke forløbet sådan, så i stedet for at hidse sig op og remse diverse regler op, så skulle man måske tage at hjælpe hende herfra, som situationen er nu.


  • Lena L
    Lena L Tilmeldt:
    feb 2010

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 8
    #6   1. okt 2011 der er da ikke nogen der hidser sig op og remser regler op?
    der er jo desværre nogen der endnu ikke har kendskab til at killinger først må fjernes fra moderen når disse er 12 uger. ville såmænd bare oplyse om den regel/lov og herefter forklare hvorfor jeg tror de små pus pludselig er blevet urenlige. giver deusden også tille og roligt det råd som jeg mener at killingerne kunne have gavn af, samt andre ting som også kunne være grund til hendes pludselige problem. på intet tidspunkt angriber jeg nogen eller hidser mig op.

    fortæller såmænd bare hvordan jeg ser på sagen. og kan da så i den frobindelse fortælle at jeg i første omgang havde læst forkert i den PB hun skrev tilbage til mig. jeg læste det som om at killingerne blev taget fra fordi moderen ikke gad dem. det var så bare et eksempel på at hun ikke kunne finde på at tage killingerne fra selv om moderen ikke ville have dem. Så jeg kan da godt forstå hun lige blev irriteret på mig, helt berettiget. der gik lige lidt læse ged i den og det undskylder jeg selvfølgelig!


  • #7   1. okt 2011 Jeg tilbød sådan set også min hjælp og rådgivning, men er ikke specielt sikker på hun tog det til sig...

Kommentér på:
urenlig lille ca 2 mdr gammel lille killing

Annonce