{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killinger på internat
  • #2   21. nov 2011 Hvor er det trist smiley

  • #3   21. nov 2011 Jeg kan oplyse jer om at alle killingerne har fået nye hjem og bliver IKKE aflivet. Derudover har artiklen haft den gode virkning at der i denne uge kommer flere og ser på de andre katte, der sidder på Kattens Værn I Aalborg.
    HVordan ved jeg så det ? JO Christian, der er chef for Kattens Værn har lige været hos mig, for at hente de 2 katte, den forrige ejer havde "glemt" og som jeg får tilbage når de er neutraliseret, vaccineret og selvfølgelig øremærket.

    IGEN kan jeg kun blive stik-tosset over de katte-ejere der IKKE gider ofre en neutralisering af deres kat/katte og så overlader deres ligegyldighed til andre.


  • #4   21. nov 2011 Puha hvor bliver rørt over hvor mange katte mangler et hjem !! Læst inde på en gratis ting til afhentning side på fb at der var en som havde 3 katte hun ville af med pga hun var blevet gravid !?! Hun havde kun haft dem et års tid hvorfor fanden anskaffer man ikke kun en men TRE katte når man ved at man prøver på at få børn !! Folk sku skamme sig !!! Især når man så læser hvor overfyldt internaterne er smiley
    Godt de fik nyt hjem ! Man burde sætte flere katte i avisen med sådan en overskrift så ville det måske hjælpe smiley


  • #5   21. nov 2011 Øv . havde lige postet et indlæg i en anden debat om dette emne, men den er væk nu! smiley

    Men det er så synd for de små killinger, men dejligt at Marianne N, kan give sådan en dejlig opdatering af sagen! smiley .. og hurra for mennesker som dig Marianne - som jeg forstår så har du taget to efterladte katte til dig? smiley

    Jeg bliver SÅ harm over at folk ikke kan tage ansvaret for deres katte, og ja ikke vil ofre de penge det nu engang koster at få katten neutraliseret! smiley Ej jeg bliver tosset!


  • #6   21. nov 2011 Jeg sidder og tænker hvorfor det er vilde katte der for lov til at overleve? De har da mindre chance for at blive formidlet videre..

  • #7   26. nov 2011 Hej Susan,

    "bliver presset til at aftage killingerne"

    Nej, ingen internater presser nogen til at tage killinger/katte. Folk vælger selv at komme, de vurderes af internaterne og finder de bedst egnede hjem.

    "så har de langt bedre af at blive aflivet, end at sidde i et bur og glo"

    Måske skal alle internater bare nedlægges, alle katte aflives, så er det problem løst og alle kritikerne kan så bruge tiden på noget andet!!!!

    Nej selvfølgelig ikke, for de mennesker der vælger at arbejde for bedre velfærd for kattene, gør et godt stykke arbejde - om det er frivilligt eller lønnet. Og de fleste katte ender også med at få en hjem.

    Problemet er alle de uansvarlige katteejere, der skaber problemerne ved at lade deres fertile hankatte løbe frit, lader deres hunkatte få killinger fordi børnene så gerne vil have killinger og ellers bare flytter fra deres katte eller smider dem ud. Hvorfor er der ikke ret mange herinde der har nogle gode ideer til at bekæmpe det problem?

    Lad være med at kritisere de få dyreværnsforeninger vi har i Danmark der arbejder for kattene. Forestil jer et Danmark uden f.eks Kattens Værn og Inges Kattehjem *Gys*



  • #8   27. nov 2011 HN: Kan kun give dig ret.. thumps up..

  • #9   27. nov 2011 ***Problemet er alle de uansvarlige katteejere, der skaber problemerne ved at lade deres fertile hankatte løbe frit, lader deres hunkatte få killinger fordi børnene så gerne vil have killinger og ellers bare flytter fra deres katte eller smider dem ud. Hvorfor er der ikke ret mange herinde der har nogle gode ideer til at bekæmpe det problem?***

    Hvor har du ret H N. Jeg er selv en af de mange der arbejder frivilligt (samtidig med mit opdræt) for KV og har ofte plejekillinger eller voksne, der har haft en ond start på livet.
    Jeg er lige flyttet på landet og mindsanten om ikke den tidligere ejer havde "glemt" et par katte. Den ene er nu indfanget, neutraliseret og kommet tilbage som genudsætningskat. Der er så en mere, der skal indfanges, den har oveni en meget dårlig forpote.

    Ja det kunne være dejligt hvis mange flere tog et ansvar og fik deres katte neutraliserede, så de katte der er og kommer til også kan få et godt hjem. Især i dag, hvor vejret er så grimt og kun bliver værre, har jeg det rigtigt dårligt over at tænke på alle (ca 700.000) katte, der lever ude og uden nogen til at tage sig af dem. Men hverken jeg eller alle de andre der arbejder for kattevelfærd kan redde dem alle fra den kranke skæbne.


  • #10   27. nov 2011 Til Maria P, de vilde katte bliver aflivet på human vis eller kommer ud som genudsætningskatte, hvor der er nogen der tager sig af dem med mad og holder øje med om de har det ok. Somme tider, alt efter kattens alder prøver man at socialisere, men det lykkes ikke ret tit og stresser kun den stakkels kat yderligere. Så i de tilfælde vælger man for kattens skyld at aflive. En død kat lider ikke.

Kommentér på:
Killinger på internat

Annonce