{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
709 visninger | Oprettet:

GODT det er torsdag!!! {{forumTopicSubject}}

pyha, det har været en noget frustrerende dag idag!

Jeg er på læsø hos min mor, for at arbejde, og herovre er min kat Sille stadig beboende, da jeg ikke nænnede at tage hende med dengang jeg flyttede i lejlighed, da hun er både inde og udekat!

Nå, men så her i morges, der opførte hun sig HELT forkert i forhold til hvad hun plejer - hun styrter som regel ud til os om morgenen, og skal have sine guffer, for så at tøffe lidt rundt og til sidst gå ud:)

-Men idag lå hun inde på en stol, og bevægede sig ikke engang da vi sagde "heej Sille", hun skulede bare. jeg måtte godt snakke med hende, men ser så at hendes ene ben er ret voldsomt hævet, og det er som om der sidder noget størknet snask i hendes pels. hun er sort ,så kunne ikke se om det var blod eller savl..

Det skal lige siges, at vi INGEN dyrlæge har på læsø!! (Guderne må vide hvorfor kommunen ikke vil give dem et tilskud til at komme herover noget oftere!!!)

Heldigvis er det torsdag, Den eneste dag i ugen, hvor der kommer en dyrlæge til øen! MEN, da vi ringede i morges gik den bare på tlf. svarer, og vi spurgte så folk rundt omkring om de vidste noget mht. om han kom, hvor der blev sagt at han ikke kom alligevel da han havde fået hold i nakken?!
ÅH NEJ tænkte vi bare, da vores største frygt var, at benet var brækket. dyret ville nemlig slet ikke støtte på den smiley

Klokken 11.30 fik vi en besked om, at dyrlægen var på vej med færgen, og han kom forbi omkring klokken 2 smiley Så sille blev undersøgt, og ingen brækkede lemmer smiley hun har fået et bid eller lign. og der er så kommet en grim infektion i, så nu hedder det smertestillende/antibiotika de næste 8 dage, plus bade i sæbespånevand 2 gange dagligt..

Er SÅ glad for at det lige var idag at han kom alligevel, tænk hvis det var sket i morgen.. så skulle katten udsættes for en 2 timers lang færgetur over til frederikshavn, og samme hjem igen smiley

-Hvad kan man dog gøre, for at få kommunerne, dyrlægerne eller hvem man nu skal have fat i, til at forstå at det er SÅ vigtigt at der er en dyrlæge på en ø?! Vi har en million dyr herovre, se bare med heste, køer osv. men også smådyr - det er forfærdeligt at sidde her som ejer, og ikke vide hvor længe ens bette ven skal lide, pga. at de har travlt med at sparre sådan en ting væk til nye veje osv. som der alligevel ikke fejlede noget smiley ØV!

God dag til alle smiley Sille har det godt nu, men er lidt døsig ovenpå de par sprøjter hun fik smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  GODT det er torsdag!!!
  • #1   28. jun 2012 Stakkels Sille smiley Lyder ikke sjovt! Og god bedring til hende smiley

    Jeg er også glad for det er torsdag smiley Vi har fået Mingau hjem. Lige nu ligger han og sover på 1sal af sit kradsetræ ;p


  • #3   28. jun 2012 Ja tak skæbne, det ville have været en laaang tur hvis den skulle ind til fastlandet.
    Det er jo faktisk den samme problematik med dyrlæger som læger, for det er svært at få dem til at etablere sig i små samfund. Det bliver jo også mere og mere populært at fusionere.
    Men faktisk skulle der så 2 dyrlæger til øen, en til store dyr og en til smådyr, det er forskellige specialer.


  • #4   28. jun 2012 tjah, men eftersom at der ikke er nogen dyrlæge der vil flytte herover, så det lidt svært smiley Hvis vi skal have en dyrlæge, som har nok arbejde, skal han/hun være specialiseret i både store og smådyr, da der ellers ikke er arbejde nok. men derfor kunne kommunen godt i mellemtiden give et tilskud til at dyrlægerne kom herover fx. 3-4 gange om ugen i stedet for 1 gang. eller få lavet en eller anden ordning, så dem der har brug for dyrlægen, giver et tilskud til at de kan komme herover, eller et eller andet.



  • #5   29. jun 2012 Det har du ret i!

  • #7   29. jun 2012 kommunerne giver ikke tilskud til dyrlæger nogen steder, så du kan ikke bebrejde kommunens "manglende tilskud", for at i ikke har en dyrlæge på øen. Jeg er sikker på at det er fordi der ikke er grundlag på øen (antal af kunder/dyr) på øen til det kan opretholde en indtægt for en dyrlæge plus evt personale + husleje og andre udgifter der er forbundet med at drive en klinik.

  • #8   29. jun 2012 der er nok, hvis dyrlægen kan tage både store og små dyr.. de dyrlæger som kommer fra fastlandet, som HAR en aftale med kommunen og folkene herovre, tager begge dele, så forstår bare ikke hvorfor de ikke kan komme oftere... vi har over 500 heste herovre, og sikkert det dobbelte af smådyr, så der burde i dén grad være nok at lave! smiley

  • #9   29. jun 2012 i øvrigt Lotte: hvis du læste hvad jeg rent faktisk skriver, så står der ingen steder om at kommunen skal give tilskud til OS, altså kunder, men til dyrlægen, så de kan få en praksis op og køre!!

  • #10   29. jun 2012 Hvis man skal have en ordentlig dyrlæge til sine kæledyr ( kat, hund, kanin mv.) så kan det altså ikke nytte noget at det er en hestedyrlæge der ser på dyret, for de er ikke specialiseret i det. Det er vel lidt det samme at gå til en hjertespecialist med en dårlig fod. Lægen ved godt at der er noget galt med foden, men det er ikke det han plejer at beskæftige sig med, så hans viden er meget begrænset.
    Men igen: Øen skal være attraktiv at bo på for at der gider at flytte børnefamilier dertil - og jeg regner med at dyrlægen ikke skal være ældre end han har små børn. Så skal der være et kundegrundlag, et sted der er egnet til klinik osv. Det er som med landsbyer, de har heller ingen dyrehospitaler. fordi kundegrundlaget er for lille.


Kommentér på:
GODT det er torsdag!!!

Annonce