{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.905 visninger | Oprettet:

Det er så nemt at få en kat SUK. {{forumTopicSubject}}

Hertil morgen blev jeg kontaktet af en bekendt der fortalte at nu havde de lige fået kat!
Her taler vi om voksne mennesker og nybegynder med kælekatte.
Det var ikke planlagt, de fik den i forb. med en tilfældig kop kaffe!

Det er så hvad det er!
Huskat, 12 uger, må ikke få foder der er dyrt - ikke engang i Whiskasprisklasse! Den skal "nok" ikke vaccineres for den skal "vistnok" være indekat.
Jeg plaprede løs om neutralisering, tatoo og vaccinationer, men da hun hørte prisen så aaarrrhhh.....
Så har de en uopdragen hund der var lidt efter den, men katten er da så klog at den fik en klo i snuden. Manden kan ikke lide katte... katten må ikke hoppe op på bordene (der er ikke anskaffet klatremiljøer..... tandskifteperiode.... gud hvad finder den så på? Killinger?Det kunne da være meget sjovt at prøve (hun skal bare lige kaste dem i favnen på mig ....nøøøøjj.....)
HVORFOR F..... ANSKAFFER MAN SIG EN KILLING MED SÅ MANGLENDE VIDEN OG VILJE?
Jeg får pip!!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det er så nemt at få en kat SUK.
  • #2   17. jul 2012 Puha, ja det ER alt for nemt at få kat smiley

    Og der hvor den kat du nævner er havnet, lyder ikke som nogen, der burde anskaffe sig kat lige nu... smiley

    Hvis man ikke vil tage de udgifter med, som gør at dyret får det bedst muligt, så skal man ikke have dyr!


  • #4   17. jul 2012 Jeg synes at det er så grotesk!
    En kat skal da op i højden!
    Manden går hjemme på kontanthjælp - bevidst doven og konen knokler løs for at få det til at hænge sammen.
    Nu må hunden heller ikke få kvalitetsfoder mere, for da de kom til vacc. med den, havde den så meget udslæt og kløe, så dyrlægen gav den sprøjter op piller - resultat: nu skal den have billligt foder for det er bedre....! Altså det er ejerens udsagn!
    I stedet for at gribe fat om roden og så få noget foder der duer til foderintollerance.
    Mensch!
    Næææhh det er for dyrt! Hun blev ligefrem skarp i tonen da jeg plaprede om foder.
    Det går bare galt det der!


  • #5   17. jul 2012 Jeg kan som sådan ikke holde øje med den, men hvordan kan man få viden og fornuft banket ind i hovedet på dem?
    Denne gang er det ikke unge mennesker og det gør det mere grotesk.


  • #6   17. jul 2012 Hun har mistet retten over sit barn - pokkers at man ikke kan miste retten over sine dyr!

  • #7   17. jul 2012 ja, jeg er lige så fortvivlet som dig over holdningen hos mange der anskaffer sig en kat. Jeg forstår simpelthen ikke at man anskaffer sig et dyr uden i hvert fald et minimum af viden omkring adfærd og ernæring. Man køber jo heller ikke et marsvin og venter med buret. Det er sådan jeg opfatter mange katte-ejere, også nogle af dem der mener at gøre det rigtigt. Man har ikke tænkt sig at bruge penge på udstyr, dyrlæge og rimeligt foder. Som regel er anskaffelsesprisen på selv det kæledyr man vælger det mindste beløb man skal af med. Det er det, der følger med, der glemmes. Mange katte-ejere er i mine øjne selv medvirkende til at katten stadig er lav-status i dagens Danmark. Det er simpelthen for dårligt.

  • #8   17. jul 2012 Frygter for teenager-tiden!

  • #12   17. jul 2012 Jeg kommer helst ikke i hjemmet - manden har jeg et gigantisk problem med. Men jeg er super gode venner med hendes bror, så det kunne være at der skulle listes lidt med hjem der.....

  • #13   17. jul 2012 Du har så evig ret Marianne!

  • #14   17. jul 2012 En skam at folk ikke undersøger tingene først. Det er jo ikke ligefrem fordi det er svært at få fat i information omkring kattehold, og jeg forstår slet ikke at det er til diskussion om katten skal vaccineres og øremærkes/chippes. Det burde være et krav at dette skulle gøres når man anskaffer sig den. Jeg forstår slet ikke at man kan være så ligeglad, og folk som anskaffer sig dyr på den spontane måde sætter virkelig mit p*s i kog.
    Jeg ville ønske folk ville tænke mere over at det faktisk er levende væsner at de har med at gøre...


  • #15   17. jul 2012 Jeg kan blive helt harm over folk der bare anskaffer sig dyr bare for at have dem, de går ikke op i foder, socialisering, behov og dyrlæge. De har katten for deres skyld ikke for kattens. Mange gange har jeg fået afvide at mine katte er dybt forkælet og folk kan ikke forstå hvorfor jeg priorteer mine katte så højt og gladeligt betaler dyre domme for foder, snacks, legetøj, kamme, loppemiddel og jeg skal komme efter dig! smiley

    Jeg har her forleden lige brugt omkring de 1.100 på nyt foder, vådfoder og en vandfontæne smiley Og jeg glæder mig som et lille barn til at den kommer ind af døren smiley

    Men ak det er desværre alt for nemt at få fat i sådan en lille mis og mange folk er desværre for dovne og uansvarlige til at sætte sig ordenligt ind i hvordan man rent faktisk har kat!


  • #16   17. jul 2012 Nadia:
    Jamen jeg får skam også at vide at mine katte er "diamantkatte". Der er nogle der stejler når de ser at der står "Extreme" i skuret - ja og? Jeg venter også på varer fra Zooplus og denne gang røg der sådan et fint stykke inteligenslegetøj med i pakken - ja, jeg ved godt at en del af min stue ligner legerummet hos MacDonalds - og hvad så?
    Jeg har lige haft besøg af hendes bror og jeg skal love jer, at han fik hele smørren i hovedet. Da jeg var færdig sagde han stilfærdigt: "Ja og han (manden i huset) kan ikke udstå katte. Det er efterhånden et værre cirkus". Det vare ikke længe inden den kat er til salg:(


  • Sabrina A
    Sabrina A Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 64
    #17   18. jul 2012 Årh hvor er det synd, sådanne mennesker skal bare ik ha dyr. ! Men ender bare med at den søger andre steder hen. Min moster og onkel har taget to katte til sig. De bor i et rigtig pænt villakvarter, hvor næsten alle har kat. Men der er mange der ikke gider passe dem, give dem mad, tag dem ind om natten, når der er sne til knæene. Og de mangler ikke penge i det kvartet. De to hankatte, som de har nu, har rendt hos dem siden de var små. Kom i deres have hver dag, og hoppede ind at kattelågen. Og min moster kunne jo ikke lade være med at gi dem mad og snakke med dem. De var altid så sultne og havde store tæger i pelsen. Til sidst kom ejerne af kattene og spurgte om min moster ville have dem, de havde jo mistet interessen for dem. Min moster sagde glædeligt ja, det var jo næsten hendes egne katte, de kom jo altid. Og den dag idag trives de to basser som de aldrig har gjort før smiley

  • Marianne H
    Marianne H Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 1 Emner: 6 Svar: 11
    #19   18. jul 2012 Når den så bliver træls, så får de "allergi" og er nødt til at komme af med den inden igår da den ellers bliver aflivet.....

  • #21   18. jul 2012 Hey SH.!
    ... jeg gav heller ikke min kat mad i whiskasklassen.. smiley Den fik MEGET bedre kattemad.. smiley hehe


  • #23   18. jul 2012 Og tænker man sig lidt om, så tager man på foderstoffen og køber det gode der. Vi har haft flere dyrlæger til at kigge på det og de indrømmede at det var lige så godt som det der solgte, men de tabte kæben over prisen... Kiloprisen var mindre end whiskas, men kvaliteten MEGET bedre...

  • #24   18. jul 2012 Ja foder kan vi diskutere i evigheder. Jeg har min stålfaste mening om sagen og den er ikke til at rokke ved.
    Knægten er 3 år og farmand ryger som en skorsten, så det er såmænd sandsynligt at allergi bliver grunden.
    Men når man er ved at stejle over prisen på en neutralisation med det hele, og bliver sur fordi at hunden skal behandles mod eksem...... så skal man ikke have dyr, for så er der hverken økonomisk råderum til det eller for den sags skyld hjerterum.


  • #25   18. jul 2012 Whiskas kan de da leve af, men mine diamantkatte får altså mærkevarer for jeg går ikke på kompromis med foder, så hellere en forældet pc og en laset stol - med andre ord kattene bliver prioriteret højere end det materielle. Vi vil da også helst leve sundt, hvorfor skal dyrene så have junkfood??

  • #26   18. jul 2012 Christina - jeg tror det S H mener med sit indlæg er at det ikke er noget at prale med når man fodre med Whiskas eller dårligere... I hvert fald deres tør foder er ikke noget at råbe hurra for.. Deres våd foder er noget bedre..
    Jeg vil vove og påstå at jeres Maxi Zoo tør foder sikkert er bedre end Whiskas. smiley
    Så hold i jer bare til det i får anbefalet i dyrebutikken.


  • #28   19. jul 2012 Jeg smågriner altid når nogen kalder fx Royal Canin for et dyrt mærkeprodukt. Faktum er at over 3 måneder er det en hel del billigere et junkfood-mærke fra supermarkeder. Jovist kan en kat overleve på den slags affaldsprodukter, lige som vi mennesker også kan overleve på burgere og hotdog, men heller ikke mere.
    Der findes faktisk fodermærker såsom Olivers, Sanabell, der er billigere en fx Royal canin og som er lige så gode. Så prøv at surf lidt rundt.


  • #29   21. jul 2012 Jeg er SÅ enig. Hvis man anskaffer sig en kat, har man samtidig valgt at bruge de penge på den, der er brug for. Jeg er selv på SU, og derfor er indkomsten ikke så høj, men jeg valgte at få Lui (min kat) og derfor SKAL der være plads til en dyrlægeregning på 750 kr en gang imellem. Jeg har også valgt, at han skal have det bedste foder (VetPro efter min mening, (link fjernet) som udelukkende består af naturligt forekommende ingredienser og er "specieltdesignet" til kattens alder: Killing, voksen og senior. En pose på 2 kg. koster 169 kr hos min dyrlæge. Han er derudover i gang med vaccine mod kattesyge, ormekur og skal på et tidspunkt kastereres.
    Jeg brækker mig over folk, som anskaffer sig kat, bare for at have kat. Man skal kasterere/sterilisere den, hvis den ikke skal bruge til avl, den skal have noget ordentligt foder, ikke "bare" være udekat og så skal den sgu vaccineres. Sådan er det bare. Kan slet ikke se, man kan gøre det anderledes.

    Christina J: Det kan godt være, at du køber "billig" foder, men når man køber "billigt" foder, kan det være, at din kat spiser mere af det, fordi det indeholder så mange affaldsstoffer, så det foder fra dyrlægen ender med at være billigere end det "billige" foder eller i sidste ende det samme. Det er ligesom med dåsemad. Det indeholder omkring 60-80 % vand. Efter min mening skal dåsemad holdes som hygge og ikke være en del af kattens "normale" kost.


  • #30   21. jul 2012 Jeg kan ikke se det forkerte i at den ikke skal have dyrt foder.. Jeg er altid selv gået efter det billigste af den bedste kvalitet, og holdt mig LANGT væk fra whiskas..

  • #31   21. jul 2012 Jeg kan helt sikkert anbefale at man går ind på zooplus.de og kigger på deres foder smiley

    Jeg fodre med Porta 21 grain free og det fungere fint, dertil får de enten Cosma eller Almo nature vådfoder som er et hit herhjemme smiley Også ligner og lugter det af RIGTIG mad smiley


  • #32   30. jun 2013 Jeg genopliver lige denne tråd, for nu er der gået 1 år og guess what....
    Hunkatten er i løbetid! Det synes manden (som stadig ikke har fået noget at lave) åbenbart at det er SÅ sjovt.
    Vi var til en middag sammen. Jeg hvæste ud mellem tænderne: "Hvorfor er den ikke blevet steriliseret???" Hvortil hun svarede: "Tror du bare at jeg lige har 2000 kr. til det??" Narj, men tv på værelset til en 3 årig - ja faktisk i samtlige rum og ny bil DET kan der blive råd til, men til en sterilisation til knap. 1400 hos min dyrlæge (som også er hendes) det er der sandelig ikke råd til!!
    Så om 2 mdr. er der sikkert killinger i huset - for den er selvf. fritløber og er heller ikke mærket eller vaccineret...
    Hold da kæft hvor går det godt!! smiley
    Foderet er i øvrigt det billigste hun kan få fat i.........


  • #33   1. jul 2013 stakkels killing:(
    En ting er det med foderet, selv når man spørger en dyrlæge kan man blive misvejledt... foderet bliver først ændret når de lære bedre....

    Men ikke at overveje kattetræ og andre ting som katten skal bruger er bare absurd!
    Endnu et eksemple på at katte/killinger bare en forbrugsvare....


  • #34   1. jul 2013 Sasha:
    Det med foderet, det synes jeg så også er kritisabelt, for anskaffer man sig dyr, så må man sætte sig ind i dets behov.
    Men hvad... Hunden bliver ikke luftet, den skider i haven.....


Kommentér på:
Det er så nemt at få en kat SUK.

Annonce