{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
959 visninger | Oprettet:

Special Show / Breed BIS {{forumTopicSubject}}

Européklubben afholder special show i juni 2014

På JYRAK udstillingen i Vrå vil Européklubben søndag d. 22. juni afholde specialshow for européer. Vi håber endvidere på at kunne samle nok katte til et Best In Show kun for européer (Breed BIS (50europeer skal samles))

Der vil være mulighed for at overnatte til billige penge i Hjørring Hytteby (ca. 80 kr pr. person pr. overnatning). Læs mere på JYRAKs hjemmeside.

Kattene vil deltag i de normale bedømmelser på udstillingen. Hvis vi formår at samle nok katte til et Breed BIS, så vil vores européer kun konkurrere mod andre européer til Nomineringen og om at blive Best In Show, da der i dagens anledning oprettes en "Kategori Europé" som en ekstra 5. kategori.

Klubben giver derudover en præsentation af racen på scenen, hvor de deltagende européer vil blive vist frem og der vil blive fortalt om racen og farverne.

Européklubben vil præmierer den bedste indenfor nogle special kategorier, som vi opretter på dagen. Nærmere information kommer om disse senere.

Vi afholder også en afstemning blandt publikum på udstillingen, hvor den kat med flest stemmer vil blive kåret som Publikums Favorit.

Kunne du tænke dig at deltage med din europe, selvom du ikke har udstyr til udstilling, så finder vi en løsning.

Husk for at deltage skal katten have stamtavle og man skal være medlem af en hovedklub. For flere oplysninger skriv da privat eller herinde.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Special Show / Breed BIS

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce