{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.689 visninger | Oprettet:

HVAD SKETE DER MON :o {{forumTopicSubject}}

Min kat Frida fløj ind gennem terresse døren her i eftermiddags, med skum, spyt og slim sprøjtende ud af munden, samtidig med hun var meget bange, og man kunne slet ikke komme i nærheden af hende, hun pustede med tungen ude af munden som en anden hund, og var knald varm.

Skyndte mig at ringe til dyrlægen, og blev bedt om at komme med hende straks, vi fandt derefter ud af at stakkels Frida var blevet skræmt fra hvid og sans, og var i kæmpe chok tilstand, hun havde 39,8 i feber, og poterne var helt våde, dr. dyr gav den stakkels pige noget stesolid så hun kunne slappe af, og komme med hjem igen, så nu ligger min stakkel i skabet og sover, og mijaver i ny og næ.

Hmm, hvad mon der kan ha givet hende SÅDAN et kæmpe chok, har seriøst aldrig set noget lignende, hun styrtede bare rundt, og var fuldstændig væk :s ..
Vi har et stød hegn ved siden af haven, fordi der går får, kan hun måske ha fået stød? Det er mig et stort spørgsmål hvad der kan have gjort hende så bange, for det var ret vildt, troede hun var ved at dø eller sådan noget, blev godt nok bange.

Men nu er alt godt igen, og lille Frida kommer først ud igen imorgen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HVAD SKETE DER MON :o
  • #2   27. maj 2008 ja, alt kan være en mulighed, men det var rigtig vildsomt, som sagt har jeg aldrig set noget ligende

  • #3   27. maj 2008 Hej ;o) Tro hun har fået stød...
    Godt og høre hun har det godt igen...


  • #4   27. maj 2008 Nåå lille stakkel. Dejligt at høre at hun har det bedre smiley


  • #5   28. maj 2008 Hun kan også have bidt i en skruptudse. Så får de fråde og skum om munden, længe efter, da tudsen har nogle kirtler bagi som sprøjter en grim væske i munden på dens fjender som forsvar. Hunde kan også skumme meget.

  • #6   28. maj 2008 Tror næsten at det må være hegnet siden hun har reageret så voldsomt, og der er jo ikke noget der kommer mere pludseligt og forskrækkende end stød. Plus at det jo føles forfærdeligt og giver et rap i hele kroppen. Hvis hun har gået under med halen rejst og den så lige har strejfet stødhegnet og pludselig givet hende et ordentlig smæld, så sidder hendes hjerte jo også helt oppe i halsen og pulsen hamrer. Det er nok mest sandsynligt. Der kunne selvfølgelig have været et andet dyr efter hende, men de plejer ikke at være så voldsomt medtaget når et andet dyr har jagtet dem som hvis de har fået stød som hun nok har følt at hun var døden nær ved.

    39 er ikke høj temperatur ved en kat, deres temperatur ligger højere end vores. Mener faktisk at normaltemperaturen ligger på 39. Men hendes puls har jo stadig været alt for høj og hun har sikkert været mega stresset og haft hårdt brug for at slappe lidt af og få alle musklerne til at slappe af hvis hun fik stød for det får jo alle musklerne i kroppen til at spænde hårdt samtidig.

    Godt at hun har det godt igen, uanset hvad hun var ude for lyder det bestemt ikke rart


  • #7   28. maj 2008 Det var rigtig ubehageligt smiley ..
    Dyrlægen sagde hun havde høj feber, og hendes poter var driv våde af 'sved' såå :s ved det ikke.

    Han snakkede også om hun måske ku ha ramt en bil eller noget, men hun er hverken kommet til skade eller noget, hun var bare rigtig bange, sur stresset og det var virkelig voldsomt, har aldrig set noget ligende, hun hvæsede af mig, og hver gang jeg tog hende, sprang hun op i luften, måtte lukke hende ind i et rum, for at fange hende, mens jeg ringede til dyrlægen smiley stakkels misser.

    har heller aldrig set en gang med tungen ude som en hund


  • #8   30. maj 2008 har engang haft en hund der var ligesom du beskriver den var så blevet ramt af en bil og fløjet flere meter i luften der var total panik i den og fråde mm. men som sagt det kan jo være mange ting..
    jeg har selv heste = stødhegn og mine katte har også ramt det men ingen af dem har fået helt den reaktion de plejer bare art blive forskrækket og løbe væk men ikke noget vildt i det men alle dyr er jo forskellige og reagere forskelligt

    men godt at den har det godt igen


  • #9   31. maj 2008 har læst om det med skruptudser og gift, og det giver præcis de bivirkninger som frida havde, hun har bare gået i panik da det skete tror jeg.

    har læst at hvis din kat kommer ud for den situation skal du sørge for at skylle mund og øjne grundigt på din kat, og hvis den går i kramper skal den til dyrlæge, men giften fra tudsen er så mild, at der intet kan ske katten, det kun i sværeste tilfælde, så kan katten gå i koma, men det sjælendt. så vi tror hun har jagtet en tudse ude i haven


  • #10   1. jun 2008 hvor lang tid har i haft hende og hegnet?

  • #11   1. jun 2008 Det er ik vores hegn heh.
    Der ligger en gård lige ved siden af, som har får lige ved siden af vores have.

    Jeg har haft hende i 8 måneder


  • #12   2. jun 2008 Der er ikke nogen der kan komme i nærheden af hende, kun mig.
    Hun løber så snart nogen nærmer sig hende, såå. Der er ikke nogen andre end mig som kan fange hende


  • #13   2. jun 2008 hun burde da have vændet sig til hegnet, men selvfølgelig, vis hun ikke har gået ind i det før så må hun vel have gjort det nu

Kommentér på:
HVAD SKETE DER MON :o

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce