{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.100 visninger | Oprettet:

Nye Venskaber... {{forumTopicSubject}}

Når talen ind imellem falder på kvaliteten af venskaber er et kriterium ofte ”vi har kendt hinanden hele livet” og implicit ligger, at her er der tale om et ægte og dybt venskab.

Når børn laver venskaber, går de fleste små børn modigt frem og siger ”hej skal vi lege”. Det er først når de vokser til, at de bliver bange for afslaget, den pinefulde svie, der ligger i et nej. Som voksen går man ikke bare frem og siger skal vi lege, for hvad ville folk ikke tænke? Måske er man bare sådan en ensom mærkelig freak, der ikke har nogen venner.

Den ven du lige har mødt, kan vise sig at være dybere og mere tæt end den veninde, du har kendt hele livet.
Så prøv at:
Mærke suset når din nye veninde træder op på sin cykel og råber, vi ses søde. Mærke nærheden når ham, du ser sjældent, sender dig en sms og siger, skal vi ikke lige snart drikke den kaffe eller hvad? Nogle bliver lykkelige af at købe sko, nyt tøj eller dyre middage på, lækre restauranter. Lykken kan findes i nye venskaber.

Det er måske på tide at rydde op i de gamle venskaber. På samme måde som du rydder op i dit skab og går ned til kors med det gamle tøj. Så er der den gamle hullede sweater, der ikke helt er oppe i tiden, men den har fulgt dig trofast og den har brug for en kærlig hånd, så er den god igen og du ved, at den altid kan holde dig varm og blød. Nogle gange skal gamle lunkne venskaber tages op og pudses af.

Venskaber mellem mænd og kvinder kan også opfattes som en trussel for et parforhold og det er rigtig synd. For som kvinde får du en vidunderlig gave, når din mand har veninder. Via venskabet med det andet køn kan man få indsigt i nogle af alle hemmelighederne mellem mand/kvinde som man af alle mulige forbeholdne grunde ikke tør give eller modtage i parforholdet.

På samme måder med venskaber kan man gå og lure på hinanden i lang tid og pludselig en dag ved man godt, at her er en ven for livet. Hvad med at starte året med være bare lidt barnlig og gå hen til ham eller hende du gerne vil være ven med og sige: Skal vi lege? Hvad er det værste er, kan ske?
Venskaber er som planter, nogle skal pusles og plejes. Nogle kan tåle at man kun vander dem sporadisk og i det sekund de får en dråbe gammel kold kaffe blomster de igen og andre står i hjørnet og vokser sig stærke til den dag de får den nødvendige opmærksomhed. At have et blomsterhav af venskaber omkring sig gør livet duftende og grønt selv i en mørk vintertid.

Kilde Amine


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nye Venskaber...
Kommentér på:
Nye Venskaber...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce