{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.000 visninger | Oprettet:

Spred glæde omkring dig! {{forumTopicSubject}}

”Smil - det smitter.” Ja ja, tænker du måske - og hvad så?

Det skal du da lige få at vide:

<b>Når du glæder andre, bliver du faktisk også selv mere glad. Og i virkeligheden kræver det meget lidt af dig.</b> Nogle gange kan et smil være nok. Men der er også mange andre måder at glæde dine veninder, kolleger, familie eller kæreste på.

Faktisk er der forskning, der tyder på, at optimistiske mennesker er heldigere end andre, så det er bare med at komme i gang.

<b>9 gode ideer

Smil -</b> Hvis ikke det blev understreget nok før, så bliver det det nu. Smil til alle omkring dig. Det glæder dem og du bliver selv glad, når du får et smil tilbage.

<b>Send en sød sms -</b> Hvis din veninde skal til læge, din kollega er syg eller din kæreste har et vigtigt møde, så send en sød sms af sted. Det er let for dig at gøre, men betyder alverden for den, der får den.

<b>Sig tak -</b> Hvis nogen gør dig en tjeneste - stor eller lille - så husk at sige tak. Alle bliver glade for at få anerkendelse og gør, at de føler sig uundværlige.

<b>Lån dit tøj ud -</b> Har du en veninde, der skal på date og har tøjkrise? Så lån hende noget af dit, som du ved, hun elsker. Så har du allerede hjulpet hende til en god start på daten.

<b>Blæs sæbebobler -</b> Eller andre ting, der var sjove, da du var barn. Du vil blive overrasket over, hvor mange smil du vil få fra folk, der for eksempel ser dig blæse sæbebobler.

<b>Flirt -</b> Med alle. En mand i køen, en kollega på arbejdet eller med din kæreste, når du kommer hjem.

<b>Tjenester -</b> Overtag en af dine kollegers arbejdsopgaver, hvis hun er stresset. Hold døren for en mor med en barnevogn. Tag opvasken for din veninde, der har fået influenza. Alt tæller - og det er kun din fantasi, der sætter grænser. -Bare husk ikke at overbelaste dig selv.

<b>Giv oplevelser -</b> Arranger en picnictur i skoven, lav et sækkevæddeløb for dine kolleger i en pause eller forær din veninde et wellness veninde-gavekort i stedet for en buket blomster. Det skaber altid glæde, når man gør nogle ting sammen og føler, man er en del af et fællesskab.

<b>Komplimenter -</b> Både for udseende og personlighed. Og gerne til alle - også folk du ikke kender. Den følelse du selv efterlades med, når du ser, hvor glade andre bliver for dine rosende ord, er en gave i sig selv.

<b>Find selv på mange flere måder at glæde andre på - du bliver selv gladere i det lange løb, så god fornøjelse!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Spred glæde omkring dig!
Kommentér på:
Spred glæde omkring dig!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce