{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.198 visninger | Oprettet:

Våd sommer?Tips til ferien indenfor... {{forumTopicSubject}}

Det siges at det er svært at spå, især om fremtiden, men faktisk er det åbenbart sværere at spå om vejret. De kære metrologer kan stå i tv, love sol og sommer om morgenen og samme aften kan den ellers så solrige vejrudsigt have ændret sig til en trist blanding af regn, sne og stiv kuling.

Derfor er det vigtigt med en ”Plan-B” i sin sommerferie, for det er ikke sikkert at vejret byder på grill-aftner i haven og vilde strandture i varmen. Så læs videre og bliv inspireret til en sjov sommer inden døre, hvis nu solen skulle glemme at skinne i din sommerferie.

<b>Dvd maraton
</b>Ja selvom kalenderen siger juni, juli eller august, så kan et dvd maraton være en rigtig sjov måde at brænde timer af på. Invitér nogle veninder over til en rigtig god frokost og husk at giv dem et hint om dvd maratonets tema, f.eks. tøse films maraton, Horror maraton osv. Så kan de evt. forberede sig lidt med f.eks. Kleenex, egne dvd film, guf osv. Gør din stue hyggelig med masser af puder, tæpper, stearinlys, slik, guf og sodavand. Med alle de ting på plads er du og dine veninder garanteret en super hyggelig dag.

<b>Ryd op i dine gamle billeder
</b>Åh, der er intet så dejligt (og til tider deprimerende) at gå igennem billeder fra sin fortid, uanset om det er på papir eller på computeren. Desværre får man ikke altid lige arkiveret sine billeder ordentligt og det ender tit med de kære billeder ligger hulter til bulter. Så keder du dig en regnfuld sommerdag, ja så sæt en eftermiddag af til en hyggestund med dig selv (eller måske med en god veninde) hvor du får ryddet op i dine billeder og nyd en tur ”down memory lane”.

<b>Afhold en gourmet aften
</b>Tag dig tid til at forkæle dig selv, din kæreste eller måske nogle veninder. Brug noget tid på at finde nogle spændende opskrifter som du gerne vil lave, det gør ikke noget det er en besværlig og tidskrævende opskrift, snarere tværtimod. Hyg dig mens du leger mesterkok i dit køkken, knap en flaske god rødvin op, og lad som om du har styr på det hele. Pimp derefter dit spisebord op og gør det lidt elegant til servering af maden.

Du kan evt. gøre det rigtigt gennemført og fortælle gæsterne lidt om hver ret, bare lad som om du har forstand på finere madlavning, det vil nemlig helt sikkert blive en aften værd at huske, og ja skulle det værste ske at maden brænder på? Ja så er den nærmeste pizzasmed kun et opkald væk.

<b>Make-over fest
</b>Ok, gå din beautyboks igennem, find yndling makeuppen frem, ring dine veninder op og invitér dem over til et brag af et ”make over party”. Her får du chancen for at få selv din mest kedelige og blege veninde til at ”skinne” eller måske kan du se hvordan et helt nyt look vil klæde dig.

For at gøre det mere gennemført, kan du lave dit værelse eller stue om til den hotteste skønheds salon i byen, med masser af makeup tilbehør, spejle, friske blomster og duftlys. At holde sådan en makeover fest for dine bedste veninder kan du gøre uanset om du er 14 år elle 34år. Der er ingen aldersgrænse på tøse hygge med veninderne og som en ekstra bonus har du jo en chance for at blive helt smuk bagefter (forhåbentlig!)

Så du behøver ikke solskin og ture til standen for at have en sjov sommer. Med lidt fantasi kan du gøre denne sommer til den bedste nogen sinde, også selvom regnen falder udenfor vindruerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Våd sommer?Tips til ferien indenfor...
Kommentér på:
Våd sommer?Tips til ferien indenfor...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce