{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.702 visninger | Oprettet:

Katte udsat for vanrøgt {{forumTopicSubject}}

Dyrenes Beskyttelse har de seneste tre år oplevet en stigning i antallet af henvendelse om vanrøgtede, herreløse og nødstedte dyr. Det er katten, som de fleste henvendesler drejer sig om.

<b>50 procent flere
</b>Stigningen er over hele landet. Dyrenes Beskyttelses kredsformand i Silkeborg nikker genkendende til stigningen. Hun har oplevet en stigning af henvendelser på 50 procent fra 2008-2009. 70 procent af henvendelserne drejer som om katte.

- Katten har ikke den store værdi for mange. Man nyder at have en kat og synes, det er hyggeligt. Men hvis den forsvinder eller kommer til skade, er der ikke mange, der hjælper katten, for man kan jo altid få en ny, siger Bente Eriksson.

<b>Killinger i grøften
</b>Hun er bekymret for stigningen, som hun vurderer vil fortsætte, når vi går lysere tider i møde.

- Hunkattene kommer i løbetid, og det vil resultere i en masse kuld killinger, hvor en hel dem af dem er uønsket, og der vil heller ikke være afsætning til dem allesammen. Og så er det, vi ser det forfærdelige, som vi oplever hvert eneste år, at vi finder kasser med killinger i grøften, på restepladser og alle mulige skrækkelige steder. En hel del går til ved det.

<b>Sterilisering
</b>Bente Eriksson mener, at løsningen på problemet ligger i, at man skal sterilisere sin hunkat. Også selvom det er en stor udgift.

/P4


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Katte udsat for vanrøgt
Kommentér på:
Katte udsat for vanrøgt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce