{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.069 visninger | Oprettet:

Esme Cullen {{forumTopicSubject}}

Esme Cullen
(født Esme Anne Platt og senere Esme Anne Evenson) er hustru til Carlisle og adoptivmor til Edward, Rosalie, Emmett, Alice, og Jasper. Hun elsker at restaurere gamle bygninger. Hendes menneskelige alder er 26. Hun har ikke nogen speciel evne, men hun elsker andre stærkt.

Esme er høj med karamel-farvet hår. Hun har et hjerteformet ansigt med smilehuller, hun er slank samtidig med at hun er mere rund i formerne og blød.

Esme blev født i 1800-tallets Columbus, Ohio. Da hun var 16, brækkede hun benet, da hun klatrede i et træ. Hun blev behandlet af Carlisle.

Hun giftede sig senere med Charles Evenson, der mishandlede hende. Efter at hun fandt ud af at hun var gravid, stak hun af og fødte en søn, som døde efter nogle få dage. Ulykkelig over hans død, prøvede Esme at begå selvmord, ved at hoppe ud fra en klippe. Hun blev erklæret død, og bragt til lighuset. Carlisle, som huskede at han havde behandlet hende for mange år siden, kunne føle hendes hjerteslag og forvandlede hende til vampyr.

Esme blev senere forelsket i Carlisle og de giftede sig. Hun elsker sit adoptivbørn som sin egen søn, men hun er fortsat bedrøvet over at hun ikke selv kan få nogen.

Esme ejer en ø i South American Island som hedder "Isle Esme", som Carlisle har givet hende i gave.

Elizabeth Reaser spiller Esme i Twilight film.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Esme Cullen
Kommentér på:
Esme Cullen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce