{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.106 visninger | Oprettet:

Alice Cullen {{forumTopicSubject}}

Alice Cullen

Alice Cullen (født Mary Alice Brandon) er Esme og Carlisles adoptivdatter. Hun er adoptiv søster til Edward, Rosalie og Emmett samt kæreste med Jasper.

Alice kan ikke huske hendes tid som menneske. Alice er beskrevet som lille og pixie lignende. Hun er yndefuld med kort, strittende mørkt hår. Hendes specielle evne er at hun kan se fremtiden. Den kan ændre sig, hvis personen ændre mening. Alice kan ikke se varulve i sit syn på fremtiden. Man har en teori om at Alice kan se mennesker fordi hun selv har været et. Men da hun ikke er eller har været varulv kan hun ikke se dem i fremtiden. Som menneske havde Alice en søster (ukendt navn) og er moster til en ældre kvinde.

Ashley Greene spiller Alice i Twilight film.

Ashley blev født i Jacksonville, Florida. Da Ashley som 17-årig graduerede fra high school, flyttede hun til Los Angeles, for at udleve hendes drøm om at blive skuespiller. Ashley har været gæst i MTV programmet Punk'd og har også været med i andre former for tv-serier, bl.a. Crossing Jorsan og Shark. Ashley fik sit store gennembrud som Alice Cullen i Twilight. Ashley har også været model for bl.a. Vision NYC og Fenk Junk.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alice Cullen
Kommentér på:
Alice Cullen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce