{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.127 visninger | Oprettet:

Jasper Cullen {{forumTopicSubject}}

Jasper Cullen

Jasper Cullen er det medlem af Cullen familien, der har været "vegetar" i mindst tid, selvom han er den der har været vampyr i længst efter Carlisle. Til forskel fra de andre i familien går han ikke så højt op i ikke at dræbe mennesker for at drikke deres blod, men han afholder sig fra at gøre det, da han er villig til at gøre alt for Alice Cullen, som han er kæreste med. Han har evnen til at mærke andres følelser, og kontrollere hvordan de føler. I Twilight udgiver han sig for at være Rosalies tvilingebror og bliver kaldt Jasper Hale.

Jasper Cullen, født Jasper Whitlock, blev født i 1844 i Houston, Texas. Under den amerikanske borgerkrig meldte han sig til hæren i 1861, da han var næsten 17 år gammel. Han var ikke i hæren særligt længe, men han steg hurtigt i rang. Ved det første slag om Galveston i 1863, var han allerede major. Den yngste af slagsen i Texas. Han havde til opgave at evakuere kvinder og børn fra byen til Houston. På vej tilbage til Galveston, mødte han tre utroligt smukke kvinder, Maria, Lucy og Nettie, der dog viste sig at være vampyrer. Maria kunne lide ham og besluttede sig for at forvandle ham til en vampyr.

Efter at han var blevet til en vampyr, blev han trukket ind i en anden krig end den amerikanske borgerkrig. Det var en krig, der foregik mellem sydstatsvampyrerne. De sloges om hvem, der havde adgang til de tættest befolkede områder, og derved også hvem der havde adgang til mest mad. Krigen blev udkæmpet af nye vampyrer, der blev styret af ældre vampyrer. Vampyrer er stærkere ca. det første år de eksistere, fordi de har deres eget blod at tage fra, meneskeblod giver mere styrke end dyreblod, så derfor blev de brugt som soldater. Desuden var det den nemmeste måde at skaffe nye folk på.

Maria var i gang med at samle sig en hær af nye vampyrer, og hun fandt hurtigt ud af at Jasper kunne hjælpe hende. Han blev "forfremmet" til at står for deres træning. På grund af Jaspers evne til at kontrollere deres følelser, fik de samlet en større gruppe end nogen andre, og trænet dem bedre. De beholdte de nye vampyrer i et år, hvis de da ikke var faldet i kamp inden da. Derefter var det Jaspers job af skille sig af med dem, da de ikke kunne bruges efter at de var blevet lige så "svage" som ældre vampyrer. Jaspers liv fortsatte sådan i flere årtier, til han til sidst var led og ked at sit "liv".

En ny vampyr der fik lov til at leve længere end det ene år var Peter. Han havde vist sig nyttig i kamp og Jasper blev ven med ham. Han skulle hjælpe Jasper med at dræbe de vampyrer, der havde rundet deres års mærke. Men en af dem, der skulle dræbes var en kvindelig vampyr kaldet Charlotte, som Peter var forelsket i. Han advarede hende og de stak af. Fem år senere kom Peter tilbage for at fortælle Jasper om en anden måde at leve på. En hvor han ikke behøvede at kæmpe hele tiden. Jasper forlod Maria og rejste med Peter og Charlotte. Men han var deprimeret, specielt efter at han havde spist = dræbt. Hver gang han dræbte et menneske, gennemlevede han de samme følelser som de gjorde. Han havde dræbt så meget i løbet af sin tid som vampyr at han veg tilbage fra at dræbe andre, selv mennesker. Da det blev værre forlod han Peter og Charlotte for at rejse rundt alene. Det var sådan han mødte Alice. Han var i Philadelphia og besluttede sig for at gemme sig i en halvtom café i løbet af dagen. Men da han kom derind kom Alice ham i møde. Hun havde set ham i et af hendes syner, og vidste at de hørte sammen. Hun fortalte ham og Carlisle, hans familie og deres måde at leve på, og for første gang i et århundrede følte han håb. Efter at de havde fundet hinanden sluttede de sig til Cullen familien.

Jasper Cullen spilles af Jackson Rathbone i Twilight


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jasper Cullen
Kommentér på:
Jasper Cullen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce