{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
907 visninger | Oprettet:

Taylor Lautner {{forumTopicSubject}}

her er lige en tråd om Taylor

Taylor Daniel Lautner (født den 11. februar 1992) er en amerikansk skuespiller og martial arts-kunstner, der er bedst kendt for sin rolle som Jacob Black i 2008-filmen Twilight og efterfølgeren The Twilight Saga: New Moon, der havde premiere i Danmark den 20. november 2009. Taylor Lautner er også kendt fra familiefilmen The Adventures of Sharkboy and Lavagirl i 3-D fra 2005 og Cheaper by the Dozen 2 med Steve Martin.

Tidligere liv
Taylor blev født i Grand Rapids, Michigan, som søn af Deborah Daniel Lautner. Han har en lillesøster, som hedder Makena. Lautner begyndte at studere karate i en alder af seks, og blev uddannet på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan. I de følgende år begyndte han at vinde turneringer. Han blev hurtigt inviteret med verdens karatemester Mike Chat. Han har vundet i alt tre guldmedajler. Lautner begyndte sin karriere efter hans kampsportsinstruktør overtalte ham til at gå til audition for en rolle i en Burger King reklame i Los Angeles.

Personlige liv
Lautner var en junior på Valencia High School for 2008-09 skoleår, men er for nylig testet ud af high school og tager kollegium klasser i stedet for at gå i skole. I sin fritid nyder Taylor at spille fodbold og baseball, og han er en fan af Texas Longhorns og Michigan Wolverines.

Han er en del af Hart Baseball Program i Los Angeles-området, hvor han spiller midterste felt og anden base. Han deltager også i LA Hip Kids, en hip-hop dansegruppe, og Hot Shots, en udøvende jazz dansegruppe.

Han har også været kæreste med Taylor Swift, men hun slog op med ham. Lautner er for nylig blevet kåret som verdens anden lækreste fyr [Kilde mangler]og er lige nu aktuel i filmen "New moon" og "Valentines day"

anne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Taylor Lautner
Kommentér på:
Taylor Lautner

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce