{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.270 visninger | Oprettet:

Guide: Find din indre husmor {{forumTopicSubject}}

<b>Ligger de huslige pligter ikke lige til dit højreben? Kan du finde på sådan cirka titusind ting, der er sjovere end at gøre rent? Og er blomsterpleje noget nær et mysterium for dig? Så er der her hjælp at hente her!

Hurtig rengøring
</b>1. Luft ud. Frisk luft i hytten er den hurtigste måde at pifte dit hjem op.

2. Kast i en kurv. Smid alle de ting, der flyder rundt omkring på gulvet, på borde og hylder i en kurv og sæt den under sengen eller ind i et skab. Sorter indholdet en dag, du har bedre tid.

3. Støv hurtigt af. Tør de mest synlige overflader af med en fugtig klud.

4. Badeværelset skal helst være rent og dufte dejlig friskt. Skrub kummen, rens vasken og puds spejlet. Det tager kun fem minutter.

5. Køb eller pluk friske blomster og placer dem et sted i dit hjem, hvor der bliver lagt dejlig meget mærke til dem.

TIP: Tændstik på toilettet
Slog du en prut på toilettet, og lugter der nu fælt? Så tænd en tændstik og vift den lidt rundt. Det fjerner den uvelkomne lugt.

<b>Pletter, gå væk!
</b>•Kaffe - skyld straks under koldt, rindende vand. Læg i blød i sødmælk, hvis pletten er tørret ind.

•Læbestift - dyp først pletten i sødmælk, dub derefter opvaskemiddel på og lad det sidde 4-6 timer inden vask.

•Rødvin - lad rindende vand løbe igennem, hvis pletten er frisk, mens du samtidig gnider på den. Vask bagefter i maskine. Kan dit tøj tåle kogevask, kan du også strø salt og duppe citron på pletten, inden du smider den i vaskemaskinen.

•Blod - på bomuld: Skyld med koldt vand, inden du kyler den i vaskemaskinen. Uld og silke lægges i blød i koldt saltvand; gnid forsigtigt og vask i maskine. Er blodet kommet på andre tekstiler, putter du opvaskemiddel på og lægger du det i blød i lunkent vand, inden du vasker i maskinen.

•Svedlugt - forsvinder som regel ved kogevask. Men hvis dit tøj ikke kan tåle høje temperaturer, kan du lægge det i blød i 3 timer i vand tilsat en smule desinfektionsmiddel, som du kan købe i Matas. En 750ml flaske koster 30-40 kroner, og du skal bruge tre kapsler desinfektionsmiddel per liter vand. Vask derefter i maskine.

<b>Tre planter, du ikke kan slå ihjel!

</b>1.Brændende kærlighed er en af de mest almindelige stueplanter med søde små blomster i røde og gule nuancer. Den kræver ikke særlig meget vanding, og den har faktisk godt af at tørre lidt ud mellem vandingerne. Pas dog på, du ikke giver den for meget vand. Den kan ikke tåle at lade rødderne soppe, så drukner den. Vand den cirka en gang om ugen.

2.Kaktus er sådan lidt sej at have stående derhjemme. Pas dog på, hvor du stiller den, så du eller dine gæster ikke stikker sig på den. En kaktus skal maksimalt vandes en gang om måneden.

3.Svigermors skarpe tunge hedder en anden hårdfør plante med flotte mørkegrønne blade, der er lysegrønne i kanten. Den er praktisk, fordi den kan tåle både sollys og skygge, og kun skal kun vandes en gang om måneden.

<b>Lidt om mad

</b>Duften af nybagte boller

Sæt boller i oven lige inden dine gæster ankommer. Hvis du har tid, kan du lave bolledejen fra bunden, men du kan også købe en brødblanding eller sætte et par færdiglavede boller i ovnen.

Frys ned

Bladr tilbudsaviserne igennem. Slå til, når der er tilbud. Køb for eksempel stort ind, når der er mængderabat på kød eller kylling, og frys det ned, du ikke kan nå at bruge.

Let og sund madpakke-salat

Lav rigeligt med salat til aftensmad og brug resterne til madpakke næste dag.

<b>Husmor musthaves

</b>Forklæde
Dækkeserviet
Stofkurv (brødkurv)
Nyluftet sengetøj

<b>God fornøjelse og på med forklædet, labre husmor!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Guide: Find din indre husmor
Kommentér på:
Guide: Find din indre husmor

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce