{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.383 visninger | Oprettet:

Hundesygdom på en kat... ØV! {{forumTopicSubject}}

Min Ninja er født i 2006. Han har altid snorket mens han har sovet, men ellers har han været helt sund og rask (nah, passer ikke... han har haft orm indimellem, da han var inde/ude-mis).

Før jul begyndte hans højre øje pludselig at få en masse tyk gul/brun udflåd. Vi fik ham til dyrelægen og han fik ordineret noget creme, som han skulle smøres med 2 gange om dagen. Det var meget ubehagelig at skulle give ham creme i stedet for dråber og unødvendigt besværligt. Nåh, men jeg opdagede da i al fald at hans øjenlåg bøjer indad mod øjet. Jeg formoder at hans små vipper irriterer hans hornhinde.
Tilbage hos dyrelægen fik jeg ny creme og at vide, at det jeg beskrev var en hundsygdom og at katten ikke bare kunne have fået den af en hund.
Nu er jeg rimlig sikker på at det ikke desideret er en sygdom... men hvad ved jeg.
I midlertid er vi så flyttet og har fået en nye dyrlæge. Hun gav mig nogle dråber til hans øje som jeg skulle give ham i en uge. Hvis det ikke blev bedre, anbefalede hun at få Ninja opereret. Fjerne en lide smule hud under hans øjenlåg for at stramme huden op, så hårene ikke længere irriterer ham.

Hvorfor denne historie?

Jeg er frustreret over at den stakkels kat har gået så længe med et øje der virkelig irriterede ham. Jeg er frustreret over at jeg har været nød til at give ham det der frygtelige creme og jeg er frustreret over den dyrlæge der bare ikke fattede hat.

Heldigvis er Ninja meget omgængelig og jo mere forsiktig jeg tog udflåden ud jo bedre... han har endda begyndt på en lille vane med at lægge sig på mit skød og så skal han bare kæles omkring øjnene. Jeg elsker min mis så højt... dumme doctor non-doolittle!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundesygdom på en kat... ØV!
  • #1   20. jun 2010 Man skal vælge sin dyrlæge med omhu - ikke alle dyrlæger interesserer sig for katte, desværre.

  • #2   20. jun 2010 De var ellers specialiseret på katte og hunde... nu vil jeg ikke sige hvilken dyrlæge det var (vi er i juridisk krig) men det var en af dem i Lemvig. Hvis nu nogen skulle støde ind i andre problemer med dyreklinikken i Lemvig, så lad mig endelig høre. Jeg håber jo et eller andet sted på at det var en forseelse og ikke noget der sker tit.

Kommentér på:
Hundesygdom på en kat... ØV!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce