{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
448 visninger | Oprettet:

Kød og grønt i ovnen {{forumTopicSubject}}

Så skal jeg lige bruge lidt viden fra de kloge "koge-koner" igen smiley


I aften skal vi have kyllingelår stegt i stegeso...
Og jeg havde planer om at stege det med noget hvidløg, broccoli og gulerødder...

MEN MEN MEN....

Kyllingelår skal jo alligevel have relativt lang tid i ovnen, også selvom de er optøede...
Bliver grøntsagerne så ikke bare til splat hvis de skal ligge derinde sammen med kyllingen i 45-60 minutter ved omkring 180-200 grader???

Og en anden ting...
Søndag skal jeg så lave ANDELÅR i stegesoen, med rodfrugter...
Og det er langtidsstegning, 100 grader i 6 timer...
Skal jeg ikke også vente med at lægge rodfrugterne i dér?
Eller bliver de ikke fuldstændig udsplattede når det er ved lav temperatur???


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kød og grønt i ovnen
Kommentér på:
Kød og grønt i ovnen

Annonce