Kød og grønt i ovnen {{forumTopicSubject}}
Så skal jeg lige bruge lidt viden fra de kloge "koge-koner" igen
I aften skal vi have kyllingelår stegt i stegeso...
Og jeg havde planer om at stege det med noget hvidløg, broccoli og gulerødder...
MEN MEN MEN....
Kyllingelår skal jo alligevel have relativt lang tid i ovnen, også selvom de er optøede...
Bliver grøntsagerne så ikke bare til splat hvis de skal ligge derinde sammen med kyllingen i 45-60 minutter ved omkring 180-200 grader???
Og en anden ting...
Søndag skal jeg så lave ANDELÅR i stegesoen, med rodfrugter...
Og det er langtidsstegning, 100 grader i 6 timer...
Skal jeg ikke også vente med at lægge rodfrugterne i dér?
Eller bliver de ikke fuldstændig udsplattede når det er ved lav temperatur???
jan 2012
Følger: 9 Følgere: 109 Katte: 3 Emner: 132 Svar: 11.508
Måske kan du finde lidt hjælp på denne side, hvis du da ikke allerede kender den
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/tilberedningsmetode-2.php?id=9&limit=0
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.145
Men jeg har snakket med en anden, som mener jeg skal vente til der er 20-30 minutter tilbage med at lægge grøntsagerne i..
Hvidløg kan jeg dog godt lægge i fra start, for at give noget smag
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.145
Om de rodfrugter kan tåle at ligge deri så længe...
jan 2012
Følger: 9 Følgere: 109 Katte: 3 Emner: 132 Svar: 11.508
Jamen jeg glæder mig til at høre om det er en succes, jeg har som sagt ingen viden om sådan en stegeso...
Så velbevandret er jeg ikke i madverdenen
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.145
jul 2009
Følger: 5 Følgere: 7 Katte: 2 Emner: 59 Svar: 667
okt 2007
Følger: 7 Følgere: 60 Katte: 1 Emner: 144 Svar: 4.145
Og de blev bare helt perfekte
Kød og grønt i ovnen