{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
687 visninger | Oprettet:

Nedlukning pga corona {{forumTopicSubject}}

Ja så starter vi forfra igen
Og så lige op til jul og nytår smiley

Hvad syntes I?
er der rigtigt eller forkert?

Jeg syntes de skulle have lukket ned meget før
de har trukket det for langt denne gang-
der er for mange syge

personligt ændre det ikke på min jul. For jeg sidder sammen med mine forældre til hverdag, og kommer også til at gøre det både juleaften og nytårsaften. Vi plejer ikke at have gæster i de dage og det ændre sig hellere ikke i år


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nedlukning pga corona
  • #1   16. dec 2020 Der er jo også gået samfundsøkonomi i det, det er dyrt at lukke ned.
    Derfor tror jeg at de har holdt igen.

    Det ændrer ikke min jul - ikke nedlukningen.


  • #2   16. dec 2020 Jeg er super frustreret over de ikke laver nødpasning i børnehaverne. Jeg har ferie så ikke for at få fri men har kollegaer der skal mødes på tværs af huse for at lave sammenpasning og det øger smitte risikoen og det giver i mit hoved ingen mening.

    Min jul ændre sig ikke. Og jeg er færdig med julegaver.

    Til gengæld har jeg trods en negativ coronaprøve i sidste uge måtte bestille endnu en. Nu har jeg været syg i 10 dage. Så nu snupper vi lige en ekstra for en sikkerheds skyld smiley


  • #3   16. dec 2020 Måske kunne de havde lukket før? Men det havde give mere ballade end nu, og tallene går ikke nok ned, så fint med nedlukning nu, men det er ikke så smart med alle dem, som i panik er på gaveindkøb nu.
    Her havde vi ændret julen på forhånd, og skal passe på igen, en datter og et barnebarn er syg lige nu, og det eneste som ikke er købt er fløde og mælk smiley gaverne er pakket og dem som skulle videre er kommet afsted.


  • #4   16. dec 2020 Her overholder vi restriktionerne og går slet ikke til grænsen i forhold til, hvad der er tilladt eller anbefalet. Det har jeg slet ikke behov for.
    Er enig i dagens udmelding, det er vigtigt vi holder smittetallet nede så sundhedssystemet kan følge med.
    Tænker dog, at daginstitutioner også skulle have været tænkt ind i nedlukningen, evt med nødpasning, som Luna nævnte. Vi må håbe der kommer udmelding om det en af dagene.


  • #5   17. dec 2020 Jeg syntes at det er passende tidspunkt at lukke ned nu smiley Og for økonomien for landet er det vigtigt at holde åbent så længe man kan. smiley
    Vi holder jul som vi plejer med svigerfamilien (5 stykker i alt) - har aflyst og takket nej til andre julekomsammener så vi holder os til de samme mennesker vi ses med.
    Håber at smitten falder hurtigt.
    Pas godt på jer selv alle sammen smiley


  • #6   17. dec 2020 Set i ly af at rigtig mange mennesker i storbyerne og opland valfarter til butikkerne mellem jul og nytår for at bytte gave og gøre andre ikke livsnødvendige ting, så syntes jeg egentligt det er klogt at lukke ned som de gør. Om det skulle have været før?? Det er 100% ikke en let beslutning om hvornår eller om man lukker ned, der er jo også økonomi i det, DK er jo ikke en uudtømmelig pengepose, der findes ikke pengetræer, så pengene skal jo komne et sted fra og i sidste ende bliver det os skatteydere der i sidste ende står med regningen. Generelt syntes jeg at Mette-mor har klaret udfordringen med Corona fint, Jep der har været et par svipsere men for dælen der findes jo ingen håndbog eller leksikon hun kan slå op i og finde fortilfælde og gode råd fra, ingen er fejlfrie og alt er i min overbevisning gjort i bedste mening og hvad hun givet er blevet rådet til af specialister på gældende områder.
    restriktionerne på nuværende tid ændre intet for mig og min familie, jeg holder jul med mine søskende og deres familier, vi bliver 9 og ja måske bliver det lidt anderledes end tidligere år, men vi har set hinanden hele tiden og passer på hinanden, de mennesker jeg ser op til jul og nytår jeg jeg set gennem hele året, jeg passer på mig selv og andre så godt Jeg kan og ingen i min omgangskreds har til dato været ramt af corona og kun meget få af deres omgangskreds har været ramt, så jeg føler mig ok sikker.
    Vi er små 25 personer på min arbejdsplads, ikke en eneste har haft corona og ingen i vores nære omgangskreds, det syntes jeg faktisk er imponerende.
    Jeg håber bare på at disse restriktioner hjælper så vi kommer ind i 2021 med en lysere fremtid og meget snart en mere normal hverdag.


  • #7   17. dec 2020 Det er jo altid nemt at være bagklog, og sige, at de skulle have lukket ned før smiley

  • #8   17. dec 2020 Jeg ved ikke hvad jeg syndes, men julen ændre sig heller ikke her. smiley Gaverne fik jeg allerede ordnet i November. smiley

  • #9   17. dec 2020 Mit største ønske i år er at komme afsted på en helt normal katteudstilling som vi kender dem fra 2019.

    Så nu håber jeg vi snart får styr på coronaen smiley


  • #10   17. dec 2020 Jeg synes, at de går over grænsen nogle steder. Et er at vi ikke må besøge min far, men at vi ikke engang må aflevere en gave til ham er helt skørt. Han skal sidde mutters alene juleaften. smiley

  • #11   17. dec 2020 Susanne:
    Puha det er bare hårdt smiley


  • #12   17. dec 2020 Min søster skal op ti min far i Sverige, han er 91år, og skal ikke smittes, så jeg har afleveret gaver hos min søster, så de kan stå mere end 72 timer, så skulle virus være død.
    Plejehjemmene burde have et sted hvor man kunne stille gaverne, så de var urørt 3-4 dage, så kunne de da få gaver smiley
    Men ikke alle regler er logiske, i vuggestuen må min datter gerne give boller til en afslutning, men på specialskolen må der ikke gives noget med til fødselsdag, der kunne nemt være ens regler smiley men den lille er jo syg igen og hun kan komme til test den 23, så hun bliver hjemme til efter nytår, storesøster klare ikke 14 dage uden skole/fritter, så hun har et par dage fri + helligdagene og så ellers afsted, men de er jo kun 7 så håber der er mindre smitterisiko end en daginstitution som samler børn fra flere dagtilbud her i julen.


  • #13   17. dec 2020 Susanne:
    Uha! Det er rigtigt ubehageligt for begge parter smiley


Kommentér på:
Nedlukning pga corona

Annonce