{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.727 visninger | Oprettet:

Undskyld! {{forumTopicSubject}}

Undskyld til alle dem jeg nogensinde har forulempet!
Undskyld alle de gange jeg ikke har overholdt reglerne!

Jeg har talt med en administrator i telefonen, som har indvilget i at give mig en chance mere... - Så jeg vil gerne have lov at starte fra bunden af nu, uden at jeg bærer nag til nogen, har fordomme, eller på anden vis nævner gamle sager der kan virke ubehageligt på andre!

For at give mig en chance for at det skal lykkedes, beder jeg alle pænt om at kontakte mig på en pæn måde (dermed ment med et sobert sprog), for at det hele ikke skal løbe løbsk igen. Hvis I ikke kan lide mig, så venligst undgå mig, ignorér mig eller i det mindste sige det til mig på en pæn måde, hvis jeg begår fejl i fremtiden (hvilket forhåbentlig ikke sker!), i stedet for at rakke ned på mig. Og så lover jeg at behandle alle på en pæn og retfærdig måde!

Jeg kontakter ikke dem der ikke vil kontaktes af mig, og de kontakter ikke mig, med mindre de ønsker kontakt igen fra min side! Isn´t that a fair deal?

Jeg synes at alle er velkomne til at skrive åbent i forummerne! Men forhåbentlig i en sober tone? Jeg ønsker ikke at være årsag til at det hele ramler sammen igen, og vil fremover opføre mig derefter!

Mange tak til Amir Karampour (administratoren) for at have givet mig endnu en chance! Jeg vil ikke svigte dig!

Lad mig starte på en frisk, og med åbne arme!


Potekram herfra.
(link fjernet)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Undskyld!
  • #1   26. jan 2006 er bare glad for at du er kommet talbage og fået en scance til

  • #2   26. jan 2006 vi vidste ikke hvor du og katteelskeren Y.R.K. var blevet af... men nogle havde fået en mail om det...

  • #3   26. jan 2006 Hvad er der sket søde?

    Jeg er altså ikke nok med i debatterne;o)
    Og skænderierne..


  • #4   26. jan 2006 F*** HVOR ER I LEDE MAN ! HER KOMMER HUN OG SIGER UNDSKYLD, OG HVAD GØR DU CILLE ? SIGER HUN ER FOR MEGET ! HVOR ER DU BARE DUM I DIT LILLE HOVED ! DET DER ER ONDSKABEN SELV ! OG SNOB, DU ER IK EN S*** BEDRE SELV ! SMUT FRA DEN HER TRÅD, I ER FOR DUMME I JERES SMÅ HOVEDER ! SHAWN K: ER PÅ DIN SIDE !

  • #5   26. jan 2006 HVA F***** SNAKKER DU OM SNOB ???

    (JEG FLIPPER UD LI NU - VED DET GODT !)


  • #6   26. jan 2006 SMUTTER ! KOMMER IGEN I MORGEN!

    (ska se Dyrepolitiet i Houston, nogle rigtig gode mennesker !)


  • #7   26. jan 2006 Shawn K: Nååå ja, det har du faktisk ret i ;D Så lavt vil vi ik ende smiley

  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #8   26. jan 2006 Bare nøj dig med at lægge mærke til alle de gode sange Shawn K :o)


  • #9   26. jan 2006 "Oooooppe i Norge
    der boo'de tre trooolde
    Troldefar og troldemor og lille olde-boooolle.
    "Uf" saaaa'e troldefar,
    "Uf!" saaaa'e troldemor
    men den lille olde-bolle
    saaaaa'e ikke spoooor"

    Yiiir... :0) "Play that funky music Whiiiiite boy. Play that funky music riiiiiight... Play that funky muuuuuusic white boy. Play down the boogie, and play that funky music 'til you die"


  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #10   26. jan 2006 Kan kun være tilhænger af Rapanden Rasmus....
    Jeg kan nu også godt lide at synge den her med rollingerne:
    Moar, jeg skal tisse
    Skal du det min ven,
    så løb op på loftet og tag tissepotten frem.
    Mor det kan jeg ikke,
    Potten den er fuld.
    Så løb hen til vinduet, og så tøm det hele ud
    Skynd dig, skynd dig, ellers går det galt,
    dine nye bukser, de er ej betalt!
    Skynd dig, skynd dig, ellers går det galt,
    dine nye bukser, de er ej betalt!


  • #11   26. jan 2006 Hahaha.... Den har jeg sgu godt nok aldrig hørt... hehehe. Super

  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #12   26. jan 2006 Ungerne elsker den, det er en lovlig undskyldning for at snakke om urin. Kender i den der hedder "Godmorgen sol"? Den er også topfavorit...


  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #13   26. jan 2006 Hehe det var også en af de første jeg lærte. Mine unger har den alder nu, hvor de fniser hvér gang vi synger den

  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #14   26. jan 2006 Vi synger meget her, og vi har også en fast gå-i-børnehave-sang, det er "Var du med den gang"

  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #15   26. jan 2006 De er sjove, de kære små poder...
    Men bare vent, det skal nok blive endnu bedre :o)
    Min 4 årig datter opfører sig som en 14 årig, oven i købet een af dem som har set for meget Ricki Lake, og det er hysterisk morsomt til tider :oD


  • Carina  N
    Carina N Tilmeldt:
    dec 2005

    Følger: 1 Svar: 7
    #16   26. jan 2006 Ilm Mitzie.. Nat nat

  • #17   27. jan 2006 Johanne

    Det er lidt sjovt at se denne tråd... Selv har jeg set den lidt sent, men det er bare typisk mig, der konstant får det sidste ord, fordi jeg er SENT ude...

    Der er mange ting i denne tråd der undrer mig. Dels at de svar der bliver givet dig er yderst useriøse og slet ikke konkrete.
    Nu har jeg ikke stiftet bekendtsakb med dig tidligere og har derfor heller ikke nogle "skeletter i skabet".

    Men det fremgår tydeligt af den reaktions storm, at ord du har sagt eller handlinger, som du har gjort har skabt vrede, frustration og afmagt hos de mennesker, som du indgået i dialog med..

    Derfor hjælper det sikkert ikke at sende en generel undskyldning ud og forvente, at andre bare "sluger" kamelen og åbner armene og siger "velkommen".

    Inderst inde ved du sikkert godt, hvem du har noget udestående med og selvom det kan være rigtig ØV, så må man nogle gange selv sluge kamelerne og bede om tilgivelse fremfor at give undskyldning for sine handlinger, og så skal man være opmærksom på, hvordan man selv vælger at kommunikere og handle i samspillet..

    jeg synes det er rigtig godt, at du i dit indlæg gør det klart, at der er mennesker herinde, hvor kemien bare ikke eksisterer og i stedet for at opsøge problemerne så beder du dem om også at tage et ansvar og afholde sig fra at kontakte dig..

    Jeg finder det dog lidt mærkværdigt, at du ikke selv bidrager yderligere til debatten, end den generelle undskyldning. Hvis man gerne vil ændre tingene, så skal man også være tilstede..


  • #18   27. jan 2006 Det vil sige, at hvis vi ikke lige blive blød om hjertet af Johannas undskyldning, så skal vi holde os væk? Er det sådan det skal forstås??

    Synes ikke Cille* skriver grimt. Hun skriver bare hun synes det er for meget, og tro mig, det kunne skrives meget værre. Synes da at Mig selv skriver endnu værre.

    Personligt tager jeg Johannas undskyldning med et gram salt. For ja vi har set det før. Godt nok er hun aldrig blevet smidt ud af Admin, men alligevel. Same old, same old. Dog vil jeg sige at hvis hun holder ord, og ikke laver lort herinde igen, så tager jeg hatten af for hende og hun skal ikke høre et ondt ord fra mig.
    MEN, vil også lige komme med et surt opstød henvendt til admin, over at han telefonisk henvender sig til hende, eller omvendt, hvor hun så har fået nummeret fra, og så er alt bare a-okay. Det synes jeg ligesom kuglegraver den mulighed vi har for at stemme folk ud.


  • #19   27. jan 2006 Igen er jeg meget ked af at gå ind i dette uden johanna for det bliver til lidt ping pong... men selvfølgelig, så har hun mulighed for at læse og respondere som alle andre!

    Louise H. Jeg tror du tolker mine ord forkert... men nu er det jo også Johanna, som min skrivelse er henvendt til.. !!

    Det jeg håber Johanna får ud af mine ord. Det er en forståelse af, at man ikke bare kan slynge en undskyldning ud, hvis man ikke er indstillet på at ændre sigselv... Lidt ligesom rygeren der siger jeg stopper efter nytåret, holder en pause i to dage for så at genoptage rygningen igen... Giver det lidt mere mening?
    Man skal tage ansvar for egne ord og handlinger, og det gælder BEGGE veje!!

    NAN: Alt det du skriver om, viser, at der er tale om et menneske med svære problemstillinger. Sikkert har svært ved at indgå i socialerelationer på en konstruktiv måde.. Og måden at skabe indhold i samværet er sikkert ved at skabe røre og harme... en form for opmærksomhedsfortyrrelse

    Dette er et internet og det er umuligt at gardere sig 100% mod denne type mennesker, for de har frit lejde.. Men når du møder dem, så kan du tænke over det.
    Se, at der er tale om skrevne ord, som sikkert blot er skrevet for at få en reaktion fra andres side.


  • #20   27. jan 2006 Desuden skriver jeg GANSKE tydeligt

    "Derfor hjælper det sikkert ikke at sende en generel undskyldning ud og forvente, at andre bare "sluger" kamelen og åbner armene og siger "velkommen". "

    Så jeg skriver INTET om, at man skal acceptere undskyldningen.. Tværtimod, så siger jeg at ordet UNDSKYLD bliver TOMT, hvis man ikke anerkender og efterlever en egenindsats.


  • #21   27. jan 2006 Nu arbejder jeg tilfældigvis med mennesker som har en ASF problematik... Og de episoder, som du beskriver er nærmere tegn på tidlig Frustration eller Borderline...

  • #22   27. jan 2006 Og lige netop denne måde at søge at løse et poblem med "undskyld" og så regne med at alt er i orden selvom man har smækket med dørene og brændt alle broer bag sig er typisk TF..


  • #23   27. jan 2006 Camilla.... sorry, jeg glemte at skrive hvem det var henvendt til... Mit øverste afsnit var henvendt til Mig Selv og Shawn K. Synes det du skrev som første indlæg var fint og kunne sagtens se det var henvendt til Johanna og at det var mere objektiv t end dømmende.

  • #24   27. jan 2006 Louise H

    det er bare i orden... Jeg blev vist bare grebet af stemningen..


  • #25   27. jan 2006 Ja, det er rigtig ærgerligt med den type mennesker, som ikke forstår og formår at indgå i realtion med andre uden at skabe problemer for andre og sig selv!!

    .. og nettet er desværre et meget sårbart sted... For selvom man bliver smidt ud, kan man bare oprette et nyt alias og fortsætte med at gøre tilværelsen svær for andre!!

    Så tænk på dig selv og på, hvordan du bruger dine kræfter.. Måske skal man kun give een chance og næste gang kontakte admins.


  • #26   27. jan 2006 NAN
    Nu skal I jo ikke føle jer dumme...

    For mennesker med TF eller Borderline er HAMRENDE gode til at camouflere sig selv.
    Men over tid skifter slangen ham og så kommer realiteterne frem... Det brister og de handler ud fra de reaktionsmønstre, som de er opdraget med... TRIST

    Man skal heller ikke acceptere krænkende adfærd. Jeg tror bare, man er nødt til at passe MEGET på sig selv, når man møder mennesker, som er så galt afmarcheret socialt. Sørg for at holde det langt fra både den private og personlige sfære..

    For de kan være rigtig dygtige til splitting, og det er jo det, der er sket.
    Der er oprettet en Shawn og Johanna fløj og en fløj med de krænkede. Så et eller andet sted, så er hun jo rigtig DYGTIG til det hun gør bedst.

    Jeg kan have nolge anelser der går på, om der mon oprettes et nyt alias, og så står man blot overfor problemet igen...
    Sålænge man kender "navnet", så ved man, hvem man skal tage sig i agt for..


  • #27   27. jan 2006 Det var godt, bare der ikke er nogen, der står tilbage med en fornemmelse af "hvor har jeg været dum!"

    Men jeg kan undres ved, at hun får så mange chancer af admin.

    Endvidere er det jo MEGET tydeligt, at det er en YDERST generel og overfladisk undskyldning, eftersom rette vedkommende slet ikke har deltaget yderligere i debatten...
    Man kan sige meget, men god til at skabe debat, det er hun da


  • #28   27. jan 2006 I sine frustrationer skal man være god til at overveje, hvilke frustrationer, som er en bekymring værdig..
    Ellers kan man jo gå og få ondt i maven og mangt og meget i denne verden.

    For at få personer på en "arms" længde som NAN skriver, så er det vigtigt, at tingene bliver sat i perspektiv, og at man primært forholder sig til de tilstande man kan ændre, samt hvilke muligheder man har for at ændre...

    Ind og vurder med sig selv, hvorfor er det et problem, det er det fordi mange bliver påvirkede af de krænkelser mv.

    Hvor stort er problemet... For at sætte tingene på spidsen, det kan være sundt engang imellem - Så sulter de stadig i Afrika, der er stadig dyremishandling og børneporno... Så hvor stort er problemet i det store hele!!

    Ind og vurder for hvem er det et problem, at der bliver skabt røre... Det er et lille problem for dem, der formår at holde tingen ude af person og privatsfæren.
    Et større problem for dem, der bliver direkte involveret.. og et stort problem for dem, der bliver påvirket og konstant går og lader sig provokere af disse typer..

    Hvad kan man gøre ved problemet. Hvilke handlemuligheder har man reelt og så sørg for at handle HVER gang, så det ikke sætter sig som maveonde...

    Lad være med at optræde negativt i dialogerne, det er det, der søges. Vigtigt at formulere sig i korte og tydelige vendinger, så der ikke kan herske tvivl om, hvad man mener... Og samtidig op på et niveau, hvor det bliver tydeligt, at man faktisk ikke ynder at beskæftige sig med topics af den karakter..


  • #29   27. jan 2006 Jeg synes at meget af det du skriver Camilla, giver rigtig god mening, og jeg kan godt følge alles frustration. Men som Cille også siger, så er det faktisk rart med en herinde der har forstand på sådanne tilstande og kan forklare os andre om det og prøve at sætte os ind i det, så vi bedre kan forstå.

    Cile, jeg håber ikke at du har ret i dine anelser... Men jeg er også bange for at dette kun er toppen af isbjerget!


  • #30   31. jan 2006 Hej undskyld jeg spørger men hvad er der lige sket?
    Knus Maria


Kommentér på:
Undskyld!

Annonce