{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Smeltet chokolade som glasur? Hjælp!
  • #1   17. aug 2011 Jeg har faktisk lige lavet banankage i dag smiley
    Jeg plejer bare at smide hakket chokoladen på og lave det smelte på kagen mens den stadig er varm smiley Jeg blader altså ikke noget i.. men jeg kan også godt lide at chokoladen knaser lidt smiley
    Go fornøjelse !


  • #2   17. aug 2011 Altså til banan kage plejer jeg bare at smelte alm mørk smelte chokolade.. smiley De der knapper eller sådan noget...

    Du blander opvarmet fløde med chokolade, hvis du vil lave en flydende chokolade sauce... sådan noget der ikke stivner igen.. smiley så hvis det skal stivne, skal du ikke blande det med noget..
    Håber du kan bruge det..


  • #3   18. aug 2011 Eigil & Elly's slave - Kezia B : OK, så jeg skal lige smelte chokoladen, komme opvarmet fløde i, og self røre rundt, og så bare hælde det på kagen?

    Charlotte A: Det lyder også lækkert smiley Men ville have det som glasur nemlig.. :o)


  • #4   18. aug 2011 Du kan evt. bare komme det i vandbad jo (:

  • #5   18. aug 2011 Alternativt kan du putte pålægschokolade på den varme kage. Når det er smeltet, smører du det bare ud, med mindre du vil beholde mønstret.

Kommentér på:
Smeltet chokolade som glasur? Hjælp!

Annonce