4.353 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
5 Svar
Smeltet chokolade som glasur? Hjælp! Smeltet chokolade som glasur? Hjælp!
Hvis man skal bruge smeltet chokolade som glasur på en kage, plejer man så ikke at "tynde det ud", med fløde/mælk?
Og hvilken af delene er bedst at bruge?
( det er til en banankage )
0 synes godt om
jul 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Katte: 2 Emner: 6 Svar: 160
Jeg plejer bare at smide hakket chokoladen på og lave det smelte på kagen mens den stadig er varm
Go fornøjelse !
nov 2007
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 3 Emner: 11 Svar: 68
Du blander opvarmet fløde med chokolade, hvis du vil lave en flydende chokolade sauce... sådan noget der ikke stivner igen..
Håber du kan bruge det..
sep 2007
Følger: 7 Følgere: 11 Katte: 4 Emner: 106 Svar: 680
Charlotte A: Det lyder også lækkert
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Katte: 1 Emner: 5 Svar: 57
aug 2006
Følger: 16 Følgere: 15 Katte: 3 Emner: 73 Svar: 1.376
Smeltet chokolade som glasur? Hjælp!