4.630 visninger
|
Oprettet:
Smeltet chokolade som glasur? Hjælp! {{forumTopicSubject}}
Hvis man skal bruge smeltet chokolade som glasur på en kage, plejer man så ikke at "tynde det ud", med fløde/mælk?
Og hvilken af delene er bedst at bruge?
( det er til en banankage )
jul 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Katte: 2 Emner: 6 Svar: 160
Jeg plejer bare at smide hakket chokoladen på og lave det smelte på kagen mens den stadig er varm
Go fornøjelse !
nov 2007
Følger: 5 Følgere: 5 Katte: 3 Emner: 11 Svar: 68
Du blander opvarmet fløde med chokolade, hvis du vil lave en flydende chokolade sauce... sådan noget der ikke stivner igen..
Håber du kan bruge det..
sep 2007
Følger: 7 Følgere: 11 Katte: 4 Emner: 106 Svar: 680
Charlotte A: Det lyder også lækkert
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Katte: 1 Emner: 5 Svar: 57
aug 2006
Følger: 16 Følgere: 15 Katte: 3 Emner: 73 Svar: 1.376
Smeltet chokolade som glasur? Hjælp!