{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
788 visninger | Oprettet:

Hvordan du giver din kat Pille {{forumTopicSubject}}

Hvordan man giver sin kat piller....en grundig vejledning, trin for trin!

- Tag katten op og hold den i venstre arm, som når du holder en baby.

- Placér højre pege- og tommelfinger på hver side af kattens mund og tryk let på kinderne. Når katten åbner munden, smutter du pillen ind og lader katten lukke munden og synke.

- Saml pillen op fra gulvet og grav katten frem under sofaen. Hold i venstre arm og gentag punkt 1.

- Led efter katten i soveværelset og smid den snaskede pille væk.

- Tag en ny pille, hold katten i venstre arm, mens du holder godt fast i bagpoterne med venstre hånd. Tving kæberne fra hinanden og skub pillen så langt ind i munden som muligt med højre pegefinger. Hold munden lukket (kattens) og tæl til 10.

- Saml pillen op af guldfiskeakvariet og tag katten ned fra klædeskabet.
Tilkald ægtefælle eller samlever.

- Knæl på gulvet med katten i spænd mellem knæene, mens du holder godt fast
i for- og bagpoter. Ignorér kattens lave knurrelyde. Få ægtefælle eller
samlever til at holde kattens hoved i et fast greb, mens han eller hun med
den anden hånd tvinger en lineal ind i munden (kattens). Lad pillen trille
ned ad linealen og gnid kattens hals gentagne gange.

- Få katten ned fra gardinerne og tag en ny pille frem. Gør notat om at købe en ny lineal og reparere gardinerne. Fjern forsigtigt stumperne af de kongelige figurer og læg dem til side til senere reparation.

- Vikl katten ind i et badelagen og få ægtefælle eller samlever til at lægge sig på katten så kun hovedet (kattens) lige akkurat er synligt under armhulen (ægtefællens). Sæt pillen fast i enden af et sugerør, tving kattens mund op med en blyant og pust i sugerøret.

- Check etiketten på pilleglasset og vær sikker på at pillen ikke er skadelig for mennesker. Drik et glas vand for at fjerne den grimme smag. Sæt hæfteplaster på ægtefælles eller samlevers underarm og fjern blod fra gulvtæppet med koldt vand og sæbe.

- Fjern katten fra naboens skur. Tag en ny pille. Placér katten i et overskab i køkkenet med lågen på klem så kattens hoved stikker ud. Tving munden op med en dessertske. Send pillen ned i halsen med en elastik.

- Hent en skruetrækker i garagen og sæt køkkenlågen tilbage på hængslerne. Læg et koldt kompres på kinden og undersøg, hvornår du sidst fik stivkrampevaccination. Smid t-shirten væk og find en ny i skabet.

- Ring til brandvæsenet for at få katten ned fra træet på den anden side af gaden. Undskyld over for den nabo, som kørte ind i stakittet for at undgå at ramme katten. Tag den sidste pille frem.

- Bind kattens for- og bagpoter sammen med sejlgarn og fastgør den til spisebordet. Hent de tykke havehandsker fra skuret. Tving kattens mund op med en svensknøgle. Skub pillen ind i munden efterfulgt af et større stykke oksefilet. Hold hovedet lodret (kattens) og hæld 3 dl vand ned i halsen (kattens) for at skylle efter.

- Få ægtefælle eller samlever til at køre dig på skadestuen. Sid helt rolig mens lægen syer finger og underarm og fjerner små pillestykker fra højreøje. Stands ved Ikea på vejen hjem og bestil et nyt spisebord.

- Ring efter dyrlægen for at få ham til at give katten pillen !!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan du giver din kat Pille
Kommentér på:
Hvordan du giver din kat Pille

Annonce