{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
238 visninger | Oprettet:

Kattebakke Vs drivhus {{forumTopicSubject}}

Vi bor i et lejlighedskompleks med fem lejligheder og med et fælles væksthus på den side hvor alle lejligheder har udgang. Her er der flere mindre og en stor plantekasse. Og min søn ønsker sig brændende en kat.
Så mit spørgsmål er om jeg kan træne en kat til kun at gå i kattebakken når den utvivlsomt vil have sin daglige.fæeden i det her fælles drivhus også?

Jeg vil nemlig ikke have at den på nogen måde laver lugtgener i dette fælles rum

Håber nogen kan give et realistisk bud. Jeg tænker det skal være en hunkat.

C
Kommentarer på:  Kattebakke Vs drivhus
 • #1   6. mar Nej, det kan du ikke. Den eneste måde at undgå den slags på er at holde katten inde.

 • #2   6. mar Gustav har et drivhus med kattelem i og han besørger ALDRIG derinde.
  Heller ikke om foråret når jorden er løs og fin.
  Tror det er fordi han godt kan lide at ligge derinde hvis det regner.


  profilbillede
 • #3   6. mar Hold den som indekat smiley

 • #4   6. mar Hvis der løs jord i plantekasserne vil de nok friste katten. Især hvis ikke der er andre muligheder i jeres gård vil det være ret sandsynligt katten hopper op i kasserne og måske graver eller besørger der. Hvis i overvejer en indekat er det nok bedst med 2 katte så den har en artsfælle at lege med. Man kan ikke træne katte på den måde. De bruger jo de muligheder som der er. I øvrigt markerer katte også ved at kradse hvis der er mulighed for dette. Især rent umalet træ kan de flå ret meget i.


 • #5   10. mar Du kan ikke forhindre den i at gå i drivhuset. Jeg vil også sige, at bor man i lejlighed, skal man have en indekat evt med adgang til overdækket altan eller terrasse, jeg ved jo ikke rigtigt, hvad I har af muligheder. Måske kan I lære den at gå i snor. Jeg har en Ragdoll, de egner sig som indekatte, min kan dog komme ud i haven.
  Også Ragdolls er forskellige, men de er lidt gumpetunge, hun springer og løber ikke så meget og så elegant, men hun kan godt, somme tider tager hun en ordentlig tur, hvor hun spæner og springer og hyggeknurrer. Hun er meget rolig og følger mig omkring i huset. Hun ligger i sengen om natten, men i fodenden. Dette var lidt om Ragdollkattens natur. Du kan evt følge Ragdollklubben på facebook, så kan du få mere at vide om racen og finde ud af, hvem der opdrætter racen.


 • #7   13. mar "og magter simpelthen ikke at være udenfor "

  Det passer så ikke - mine sphynxer elsker at være ude i min indhegnede have - selv om vinteren går de ud, dog ikke så mange minutter ad gangen, men om sommeren kan de nærmest være ude hele dagen...


 • #8   13. mar Lotte, bliver de så solbrændte eller smører du dem ind smiley .
  Min Gustav vil også helst være ude hele tiden når det er varm sommer men han er ekspert i at finde skygge og gå/ligge i skyggen men han har jo en stor pels ...


 • #9   13. mar Morten R
  Ja, jeg har også tænkt på, hvordan sådan en kat, som ikke har pels kan klare at være ude i solen, mine gamle burmesere blev faktisk brune indeni ørerne. Jeg er også spændt på Trine til sommer, hun er jo en Ragdoll og meget lys i pels og ører, burmeserne var faktisk mørkebrune, men selvfølgelig lysere i ørerne.


 • #10   14. mar De bliver faktisk lidt solbrændte - men dem jeg har, har altid selv gået ind i skyggen så de ikke er blevet forbrændte. Har dog hørt (og set billeder af) andre der er blevet solskoldede, så man skal ok holde øje med dem.

  Ragdollen skal måske nok også holdes ekstra øje med, da især hvide katte har tendens til at blive skoldede - især ørerne smiley


 • #11   14. mar Ja, jeg må holde øje med Trine i solen.kan man få en type solcreme, de kan tåle?

 • #12   14. mar Det kan man . Jeg har så en sort kat så jeg har aldrig prøvet det selv. Jeg har set noget der hedder Solar Solcreme SPF 50 til hunde og katte. Jeg ved så ikke noget om hvor sundt eller godt det er .

 • #13   14. mar Ok. Jeg må spørge dyrlægen

Kommentér på:
Kattebakke Vs drivhus