{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Katja [ Himmelkat] 2018

127 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

CrazyCatman
Mand | 37 år | Oprettet: 9. maj 2008


Blanding af racer Katja

Fødselsår:
2018
Temperament
Rolig pige der både kan være sky over for fremmede - og opsøgende overfor andre fremmede. Hun elsker at være sammen med os, uanset om vi sidder i sofaen ved skrivebordet, altanen, eller ligger i sengen
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Pige
Beskrivelse
Jeg savnede altså at have kat, men min kæreste var bange for dem (hvilket også var én af årsagerne til at Zenobia skulle hjem til sin familie), men alligevel var det noget der trak i den retning. Da jeg så viste hende et billede af Katja en torsdag eftermiddag ville hun med det samme se hende!
Samme aften sad i bilen på vej til den anden side af Sjælland og nogle timer senere var Katja med i bilen.
Er par dage gemte hun sig under sengen eller under sofaen, men allerede lørdag aften var hun ude og inspicere lejligheden og opsøgte os.

Hun har virkelig vækket min kæreste! Både bogstaveligt men også i hendes kærlighed til hende og hendes oftest rolige temperament, men også til andre katte.

Hun virkede døv, og dyrlægen bemærkede ved eftersyn også at hun havde meget dårlige tænder hvorefter omtrent halvdelen blev opereret ud. Det hjalp dog ikke meget da det stadig var infektion (forsaget af en allergisk reaktion til plak) og hun fik resten fjernet på nær de fire hjørnetænder... Slutteligt blev dog at tre af disse også måtte ud før infektionen var stoppet. Hendes døvhed forsvandt dog efter første operation hvorfor det nok bare har været på grund af smerter.

Torsdag den 9. juni 2022 var en forfærdelig dag: Jeg sad hos mine forældre og havde ikke hørt min telefon der lå i den anden ende af stuen: der var blevet ringet mange gange til mig. Min forlovede havde derefter ringet til min mor som kunne give telefonen videre til mig, hvor hun græd: En havde ringet på døren og fortalt hende "Kom ned: din kat ligger og dør" - Katja var faldet ud af et vindue i soveværelset der var gået op trods det har en sikkerhedslås!
Jeg kørte hurtigt gennem byen med min mor ved siden af som moralsk opbakning mens jeg tænkte over hvad der kunne være sket - og forberedte mig på det værste (det er altid bedre at være forberedt og så blive positivt overrasket), parkerede på brandvejen ved bagtrappen hvor jeg vidste hun lå: heldigvis var der en fra Dyreværnet der var ankommet og indfanget hende; jeg tilså hende hurtigt i hans kasse og kontaktede min forlovede som var på vej for at hente vores transportkasse så jeg og Mor kunne køre hende på hospitalet; Hun ville ikke selv komme ud. De to kasser blev dog stillet sammen og med et forsigtigt skub gik hun selv over i vores egen kasse: Hun så ud til at have klaret turen forholdsvis godt. Den historie fik også min forlovede til at turde komme over og køre med på hospitalet - og så snart hun var ovre og sagde noget vendte Katja rundt i kassen og kiggede på hende modsat før hvor hun lå bagerst i kassen.

Fredag-søndag gik med at modtage status fra hospitalet, hvor det så ud til at det gik bedre og bedre, men lørdag var hun blevet lidt aggressiv og vi tog ud og besøgte hende, hvor hun så snart hun så min forlovede var helt rolig og mild og bare lod sig nusse.
Søndag var hun også rolig overfor personalet og hendes hjernerystelse så ud til at have fortaget sig - men dyrlægen ville indstille til en CT-scanning mandag fordi hendes kæbe hang og hun ville ikke spise.
Mandag viste det sig så at det ikke var muligt at redde vores baby: Under faldet havde hun flækket kæben ved begge kæbeled, og havde adskillige kraniebrud: Dyrlægerne fortalte at det ikke var muligt at reparere brudene, og at hun faktisk aldrig ville kunne komme til at spise igen.
Om eftermiddagen tog vi derud, for at nusse og kysse hende farvel mens hun blev lagt til at sove: Min forlovede tog hende i armende mens dyrlægen gav den blå sprøjte og Katja sov fredfyldt.
Da vi nåede bilen tog vi hende ud af kassen igen og kørte hende til vores gravsted.

Født: 1. juni 2018
Død: 13. juni 2022
Kommentér på:
Blanding af racer Katja
x