{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Pixie 2023

386 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Maj T
Kvinde | 32 år | Oprettet: 18. mar 2013


Huskat Pixie

Fødselsår:
2023
Temperament
Mild, kærlig, sød, rar,
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
En fin lille pige
Beskrivelse
Pixie er født på landet, hos mine svigerforældre (samme sted, hvor Plet og Pjevs stammer fra). Er "rottekat"

Der er lidt usikkerhed om præcis dato hun er født, men er i hvertfald født i april måned - så vi har sat hende til at være født 01.04-23.

Da vi, desværre, mistede Silke meget pludseligt, var Nala tilbage - umiddelbart trivedes hun egentlig alene, men savnede alligevel selskab - og min kæreste ville gerne have en ny kat, så det fik han lov til - og den killing skulle selvfølgelig have en og lege med.

Pixie ankom hos os den 16.07-2023, sammen med vores anden killing Toulouse, og har derfor i skrivende stund boet her i præcis 1 uge.

Turen hjem var ikke noget særligt at snakke om - efter lidt tid, faldt begge killinger til ro, og faldt faktisk i søvn på vejen hjem. Ingen uro - bare helt stille og roligt.

Pixie var ikke sen til at indtage huset - hun gik direkte ud af transportkassen og hen til maden vi havde sat frem. Derefter blev huset tjekket ud, og inden der var gået 15 min. var hun faktisk faldet til her. Som om hun tænkte: "Er det her jeg skal bo nu? jamen, okay så gør jeg det".

Pixie er en utrolig sød killing. elsker at putte - enten i skødet eller i armen. Når hun ikke sover eller spiser, spurter hun rundt som skudt ud af en kanon. Hun har en ufattelig mængde energi, som skal bruges.

Heldigvis går hun godt i spænd med Toulouse, den anden killing. Han er født samme sted og i samme måned - dog ikke af samme mor. De to tager sig en tur ind i mellem. Ellers er Pixie ikke bleg for at lege alene - Især tunnellen er hun blevet glad for.

Hun kommer altid hen og hilser når hun ser en - specielt om morgenen. Meget glad for mennesker og kontakt.
Kommentér på:
Huskat Pixie
Annonce