{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Toulouse 2023

466 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Maj T
Kvinde | 32 år | Oprettet: 18. mar 2013


Huskat Toulouse

Fødselsår:
2023
Temperament
Mild, Kærlig,
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Han.

Vi fik ham faktisk fordi vi ville have to piger, og vi troede det var en pige, men nu viser det sig vist det er en han alligevel.
Beskrivelse
Toulouse forsvandt desværre den 09.03-2024 og er ikke set siden. Vi håber selvfølgelig at han pludselig dukker op igen, så derfor bliver han ikke sat som afdød - selv om alt, desværre, tyder på at han nok ikke lever længere

Kælenavn/Kaldenavn: Futte

Toulouse er født på landet, hos mine svigerforældre (samme sted, hvor Plet og Pjevs stammer fra).

Der er lidt usikkerhed om præcis dato han er født, men er i hvertfald født i april måned - så vi har sat ham til at være født 01.04-23.

Da vi, desværre, mistede Silke meget pludseligt, var Nala tilbage - umiddelbart trivedes hun egentlig alene, men savnede alligevel selskab - og min kæreste ville gerne have en ny kat (Pixie), så det fik han lov til - og den killing skulle selvfølgelig have en og lege med (Toulouse)

Toulouse ankom hos os den 16.07-2023, sammen med vores anden killing Pixie, og har derfor i skrivende stund boet her i præcis 1 uge.

Turen hjem var ikke noget særligt at snakke om - efter lidt tid, faldt begge killinger til ro, og faldt faktisk i søvn på vejen hjem. Ingen uro - bare helt stille og roligt.

Toulouse var ikke sen til at indtage huset - han gik direkte ud af transportkassen og hen til maden vi havde sat frem. Derefter blev huset tjekket ud, og inden der var gået 15 min. var han faktisk faldet til her. Som om han tænkte: "Er det her jeg skal bo nu? jamen, okay så gør jeg det".

Toulouse startede faktisk med at hedde Molly, da vi gerne ville have to hunkillinger. Toulouse lignede en hunkat, så derfor kom han med - men efter et par dage, viste det sig han åbenbart er en hankat.
Det skal dog ikke skille os - hankat eller ej, så bliver han boende. Toulouse er nemlig en kat lige efter mit hoved - sød, mild og ELSKER at putte. Han kan gå direkte fra morgensengen, ud og få morgenmad og så ind på sin pude i sofaen for at vente på at jeg kommer og sætter mig, så han kan komme op og putte.
Han vil gerne lege med Pixie, men vil egentlig helst bare sove.

Går rigtig godt i spænd med Pixie. De elsker at ligge og putte, eller lege i tunnellen.

Han kommer altid hen og hilser når han ser en - specielt om morgenen. Meget glad for mennesker og kontakt - vil faktisk helst sidde/ligge på skødet af en altid, hvis han kunne slippe afsted med det.
Kommentér på:
Huskat Toulouse
Annonce