{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Arthas 2007

1.981 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

~Prinsessepuf ~
Kvinde | 36 år | Oprettet: 6. sep 2007


Blanding af racer Arthas

Fødselsår:
2007
Temperament
Arthas er utrolig legesyg, hvilket er naturligt da han stadig er killing, men han har også en utrolig kælen og omsorgsfuld side
Tricks
Åbne skabe og skuffer
Stævner
-
Stamtavle
ingen, da han er blanding af Main Coon og Colour Point
Køn
hankat
Beskrivelse
Arthas er en rigtig bamsemis, han er lige et havlt år gammel og vejer på den gode side af 4 kilo, så han bliver en stor løve. Han er meget opmærksomhedskrævende og snakker meget når han ikke får opmærksomhed. Han skal altid ligge ved computeren når vi er der, og gerne oven på tastaturet, for at få opmærksomhed. Arthas skal gerne med overalt, og sidder gerne med inde i bruseren når der skal bades, da han ikke rigtig mærker vandet på grund af hans tykke pels. Han er meget glad for mad og specielt hans godbidder, han har hans egen skuffe, som er fyldt med alle slags snacks, og den skuffe ved han bestemt godt hvor er:) Han elsker at ligge og pleje sin pels og sove på det langhårede tæppe vi har i stuen.

D 25/2 - 2008
Arthas fik så endelig en legekammerat "Yzma". Han var lidt skeptisk i starten, da han er en meget forsigtig kat. Dog finder han hende utrolig spændende og følger hende overalt. Jeg havde troet han ville være lidt grov ved hende, da det jo er "hans" hus hun er kommet ind i. Men jeg fandt hurtigt ud af at det var omvendt:) Yzma er en noget bestemt dame og hvæser og knurrer alt det hun har lært! På den anden side, har Arthas også fuldt hver hendes bevægelse siden hun kom. Han kan finde på at ligge sig på hende for at holde hende ved ham (han er jo en stor mis på snart 5 kg) så det synes Yzma ikke er så sjovt, også selvom Arthas bare gør hende ren. Det er faktisk det eneste han er interesseret i, det re at holde hende ren, det har han åbenbart en forkærlighed for, da han også gør sine drillepind med fjer ren dagligt:) Men ellers er det rart at se at missen han er livet helt op igen

29/2 - 08
Arthas er for tiden lidt frustreret over den nye situation i hjemmet. Det er nok mest fordi Alma ikke rigtig vil lege med ham og hurtigt bliver vred på ham. Det er synd at se han ikke rigtig ved hvordan han skal omgås hende, men jeg er sikker på det nok skal komme inden så længe, da de er begyndt at sove sammen:)

D. 9/4 2008
Arthas er nu ved at være 9 måneder og han vejer snart 6 kg. Det bliver spændende at se hvor meget han vokser:) Lige nu virker det som om det ingen ende vil tage, han er blevet en rigtig stor og vapset bamse:) Han elsker at pleje Alma og de to leger lystigt, hvilket altså tit resulterer i væltet ting, men det tager de sig ikke af:)

Arthas fylder et år i Juli. Er slet ikke til at tro jeg har haft ham så længe. Efter han størrelse "bekymre" det mig lidt at han skal vokse i 2-3 år mere:) Han er på ca 6-7 kilo nu.

10/7 - 08 Arthas i barndom

Min 6 måneder gamle hunkilling er kommet i bølle alderen, og har trukket Arthas med:) Han var ellers blevet sådan en god rolig kat, men nu flyver han rundt i hele lejligheden og tror han er killing:) 7 kilo kat + ikke så smidig giver en masse larm og rod:) Det er nu sødt at se ham sådan, men han er godt nok blevet en værre bøllemis!
Kommentér på:
Blanding af racer Arthas
Annonce