{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Lucas [ Himmelkat] 2005

5.885 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

~ DK Shakina ~
Kvinde | 36 år | Oprettet: 12. jul 2005


Huskat Lucas

Fødselsår:
2005
Temperament
Lucas er og bliver en ener, der er slet ikke noget at gøre. Kender en del der vil have ham, bare for hans temperament. Han ekstremt kvindeglad, men mænd kan nu også bruges. ;) Hans temperament kan ikke beskrives, det skal ses. :)
Tricks
- Tigger meget voldsomt.
- Bruger sin pote meget til at få fat i ting.
- Kommer når jeg kalder.
- Fange sin egen hale.
- Knuse kvinde hjerter. ;)
- Åbne køleskabet
Stævner
Ingen planer.
Stamtavle
Mor: Pjuske.
Far: -
Køn
En lækker hankat. :) - kastereret!
Beskrivelse
Lucas er er stor lækker hankat, med en meget tyk pels, stor lang busket hale og muskuløs. Hans farve er Sort Markrel Tabby med Hvid.

Lucas kom til verden den 24 august 2005, hos en dame der hedder Karin. Lucas var den eneste i kuldet, selvom hans mor normalt præsterede 4-5 killinger. Da jeg måtte sige farvel til Emma om tirsdagen den 15 november. Jeg kom meget i tvivl om hvornår vi skulle have en ny kat, ikke som erstatning for Emma, men for at Laura kunne få en ny legekammerat. Jeg satte annoncer op hist og pist, og blev så kontakte, og selvom jeg ikke havde set billeder af Lucas var jeg ikke i tvivl om det bare skulle være ham. Jeg tog så til Skive om lørdagen den 19 november, og det første jeg så var en lille pelsklump på stolen på godt 1600 g. Der forelskede jeg mig fuldt ud i ham.

Efter vi havde haft Lucas i godt 3-4 uger blev ham og Laura som mor og søn. Laura lod ham die hos hende, hvilket er noget af det sødeste jeg har set.

Når det gælder legetøj er Lucas meget bestemt, især når det glæder legetøjsmus. Det SKAL være de små røde som kan rasle, alle andre farver og størrelse gider han ikke. Da jeg havde killinger i pleje tidligere på året legede de jo med alt sammen, og Lucas så simpelthen SÅ fornærmet ud når de legede med hans røde mus. Ellers gider han stortset kun drillepinde med fjer i den ene ende.

Lucas er meget madglad, og man skal derfor ikke lade noget ligge uden opsyn, uanset hvad det er, bønner feks. Så er det væk når man vender tilbage.


Lucas kommer ikke lydløst ind i et rum, først og fremmest kan man høre ham traske afsted, og så kommer han med hans lyde, brunst lyde som jeg kalder dem, selvom han er kasteret. Ja Lucas larmer mest af alle 3 når han kommer. ;)

21/01-07: Lucas er begyndt at bruge mit ben som krædsetræ når jeg kommer hjem fra skole, eller blot har været over og handle. Ikke før at gøre ondt, men fordi han vil være den første der skal have ommærksomhed. Så jeg når hverken at få jakken af eller lagt nøglerne.

Vægt:

12 uger: 1600 g.
9 måneder: 4500 g.
1 år: 4800 g.
14 måneder: 5300 g.
19 måneder: 6000 g.

Lucas vs. Unoder:

Jeg havde fået anbefalet Stuebambus til misserne, og ja, det måtte jeg jo bare prøve. Laura var helt tosset med det, og jeg tænkte det kunne jeg godt lade stå natten over så Laura kunne gnaske løs, hvilket jeg ikke skulle have gjort. Om morgnen efter da jeg stod op og skulle ud i køkkenet, ja gæt. Stuebambus og jord ud over det hele. og det var da slet slet ikke Lucas, og jeg må sige jeg fik godt nok også en hjælpende pote med at rydde det op. ;)

Famingo kan man jo ikke altid undgå i hjemmet når man køber nyt. Igen en morgen da jeg stod op var der så flamingo stykker over alt. Jeg viste med det samme at det kun kunne være det små rodehovedet til Laura og Lucas. Men åbenbart var det vist Lucas der stod bag roderriet med flamingoen, eftersom han havde det i hele hans pels. BUSTED! Hehe. ;)

Jeg havde engang pillet lågen af kattebakken da Emma ikke ville tisse derinde når den var på, så tænkte jeg fornyeligt at jeg ville sætte den på igen. Det skulle jeg ikke have gjort. Lucas gik pænt nok ind og tissede, men......... Man sætter sig bare foran bakken og skider i stedet for. Så den låge kom hurtigt af igen.

Kælenavne: Tykke, Bæverhalemis.

----------------------

Min elskede dreng blev lagt til at sove 02-02-2012, da han havde fået kræft :'(
Kommentér på:
Huskat Lucas
Annonce