{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat RW SGM Filur DSM 2004

2.420 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tzari
Kvinde | 40 år | Oprettet: 1. nov 2011


Huskat RW SGM Filur DSM

Fødselsår:
2004
Temperament
Filur er en meget blød hankat, der har en vane med at være en undskyldning for sig selv. Han er faktisk rigtig sød, men da han blev taget for tidlig fra sin mor(længere historie) :( er han rigtig dårlig til at omgås de andre katte socialt. heldigvis er min flok jo vant til ham(han kom først) og ved han bare er skøre gamle Filur så bærer over med ham og lader ham være sær i fred.
Tricks
Kan sige miav på kommando og give pote.
Stævner
FD topkat 2011-2012 og DSM.

Filur blev udstillet i 2005 som ungkat og fik 2 bis og placerede sig rigtig godt. Så fik han en uheldig oplevelse hvor en fertil aby han nedstirrede ham i buret, Opdagede dette for sent og havde så en meget utryg kat. Prøvede 2 udstillinger for at se om han kunne komme over oplevelsen, så fik han en lang pause hvor vi kun en gang om året prøvede hobbyudstilling for at han kunne blive tryg ved det igen. I Haderslev 2011 tog jeg ham tilbage på et Fife show og han fik en bis. Derefter tog han den ene første plads efter den anden og blev FD topkat 2011-2012. Han nåede ikke Jyrak topkatten da vi startede midt i den sæson. Han blev desuden DSM I Vissenbjerg 2012. Filur har tydeligt fundet lysten til udstilling igen. Han foretrækker dog at have en hule i buret hvor han kan ligge og hygge sig til vi skal til dommeren, helst efter middag. Man er jo en gammel mand der vil sove længe.
Stamtavle
Nope man er vel huskat.
Køn
Kastrat dreng
Beskrivelse
Filur er opkaldt efter katten fra "Alice i eventyr land". Han lever godt op til navnet. Han er en sød forsigtig dreng. Han sover altid på mine ben om natten. Efter vi fik Gynt har han pludselig fundet sin legesyge side lidt frem herhjemme som i kan se på billederne. Generelt er han ellers ikke legesyg men en hyggemis.

http://www.kattegalleri.dk/fotoalbum/diverse_kat/17564-filur__fjummer_og_ildere billeder hvor han er med ilderne.

Jeg er frisk på en udfordring ;)

ca 4.7-4.9 kg alt efter sæson.
Kommentér på:
Huskat RW SGM Filur DSM
Annonce