{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sphynx Magnus Anat Her*PL - "Gustav" [ Himmelkat] 2012

8.845 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tinna
Kvinde | 39 år | Oprettet: 30. okt 2011


Sphynx Magnus Anat Her*PL - "Gustav"

Fødselsår:
2012
Temperament
Gustav er utrolig kærlig, kælen og vil bare gerne være i nærheden af enten mig eller hundene. Han søger konstant kærlighed og varme. Han er dog også en lille ballademager der er ude på narrestreger - han skal smage på alt og undersøge hver en krog.

Ud over det er han madglad og en brokrøv uden lige. Han snakker hele tiden og fortæller gerne at han mangler mad, mangler kærlighed eller bare at han lige er vågnet og nu skal han ses på. Han brokker sig hvis nogen går på toilettet og han ikke må komme med eller hvis han vil i soveværelset og sove, men døren er lukket.

Han er en helt igennem herlig lille kat.
Tricks
Gustav kan lidt forskellige tricks. Sit, twist, hop igennem en ring eller over et ben, han kan give pote, vinke og high five. Han er forholdsvis lærenem fordi han er madmotiveret, men han har også sine grænser.

Desuden er han ret god til at skrive på Ipad - han er ikke selv klar over det, men han har skrevet mange beskeder til mine veninder ;)
Stævner
Ingen - han er en kælekat, så der kommer heller ingen.
Stamtavle
Ja- Fifé
Hans stambogsnavn er Magnus Anat Her *PL
Født: 21.11.2012
Farve: SPH e 21 33 (Creme Tabby Point)

Far: Krisphin Kajigo *CZ
Mor: Mishel de Avatara *UA

Selvom det ligner at han er importeret fra Polen er han faktisk født og opvokset i Danmark. Hans opdrætter var ikke overflyttet til en dansk katteklub på daværende tidspunkt.
Køn
Kastreret hankat.
Beskrivelse
Gustav er min drøm der gik i opfyldelse. Han er alt hvad jeg ledte efter i en kat. En hund forklædt som en hårløs kat. Han er så kærlig og sød og han finder sig i alt. Han er ikke bange for noget og opsøger hele tiden nye og spændende ting. Kommer der en ny person eller hund i hjemmet hilser han dem velkommen som noget af det første.

Han er elsket af alle der kommer i mit hjem og han vinder alles hjerter. Selv dem der før ikke brød sig om ham p.g.a. hans udseende - dem vinder han med hans sind.

Gustav er utrolig gode venner med mine hunde. Han sover hos dem hvis han kan komme til det. De ligger alle 3 hver eneste dag ved havedøren og soler sig og de leger sammen. Han er accepteret med det samme i vores lille familie.

Gustav bliver også kaldt Gusse eller Gus.

Gustav døde pludselig i August 2019 af hjertefejl (HCM)
Kommentér på:
Sphynx Magnus Anat Her*PL - "Gustav"
Annonce