{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Indi-Bob 2018

712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Q med Indi-Bob
Kvinde | 27 år | Oprettet: 29. jul 2018


Huskat Indi-Bob

Fødselsår:
2018
Temperament
Indi er en lille fyr med gang i den. Han har altid travlt og er lidt jumpy, hvis man kommer gående, og han ikke lige havde set en. Han vil gerne kæle og lege, men på egne præmisser.
Tricks
Han kan komme med bolden, løbe efter den og komme tilbage til en med den. Derudover har jeg lært ham at sitte på kommando, og så kommer han det meste af tiden, når han bliver kaldt på (nok fordi han ved, at han får en godbid, hvis han kommer xD).

Han har også lært at "dække" på kommando, men det er ikke altid han gider xD

På det sidste er jeg ved at lære ham forskellen på højre og venstre. Mest fordi han skal sidde på venstre side, når han får vådfoder. Så når jeg siger til ham "nej venstre", hvis han sætter sig på højre side, så går han over på venstre i stedet for!
Stævner
-
Stamtavle
Ingen. Han er fundet i en have.
Køn
Hankat
Beskrivelse
Indi-Bob, kaldet Bobs, Bobse og Bobbermand, er en lille kælepotte. Da vi var ude og besøge katte på internattet, var det slet ikke ham vi var ude for at besøge, men det var ham der ville os. De to tøser vi ellers havde udset os, var kun interesserede i at lege med hinanden.

Han er kær, men elsker at angribe tæer og ben under dyner og tæpper. Ellers bider og kradser han ikke. Kun hvis han bliver utilfreds med noget altså.

Min far har navngivet ham, og selvom resten af familien kun var enige med Indi-delen af hans navn, så er han altså blevet til Indi Bob alligevel.

Han elsker alle mennesker, og er altid begejstret, når han får besøg. For al besøg i lejligheden er selvfølgelig besøg til ham, haha xD Desuden er han blevet en rigtig puttegøj de sidste par år, og elsker bare at ligge på skødet eller helt tæt op af en ved siden af. Han sover altid mellem mine fødder om natten.
Kommentér på:
Huskat Indi-Bob
Annonce