{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Flip-Flop 2018

87 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mette R
Kvinde | 52 år | Oprettet: 3. nov 2010


Huskat Flip-Flop

Fødselsår:
2018
Temperament
Meget nysgerrig og kærlig
Tricks
Han kan hoppe meget højt, og han kan altid være der, selvom der ikke er plads til ham...
Stævner
Stamtavle
Køn
Hankat
Beskrivelse
Flip-Flop er en 'trøstekat'. Jeg havde brug for trøst efter at have mistet 2 dejlige katte på 3 uger og en kat er altid dejlig. Flip-Flop var en halvstor killing som var født vild, og havde brug for en kattefamilie - og vi har den bedste kattefamilie, så det passede jo. Flip-Flop synes også, at han har fået en dejlig familie - særligt elsker han Felix, der også er god som storebror. Han er både en sjov legekammerat og en man kan putte med.
Flip-Flop har en norsk skovkat til far, men det kan man mest se på han meget lange og tykke hale og de små totter på ørene. Han er ligesom Felix gråstibet med meget hvidt, så han er lidt en mini-udgave af Felix... Det ser sjovt ud, når Felix kommer med sin mini-me. Men Flip-Flop er også helt sin egen med sit lille sorte 'overskæg' og sine helt sorte trædepuder.
Flip-Flop elsker at lege og at ligge i bunke med Felix - helst i samme hængekøje. Felix er hans et og alt, og han følger ham overalt. Og så er det jo godt, at Felix ikke er bange for så meget, for når Felix tør, så tør Flip-Flop.
Han er den første kat vi har haft, hvor man føler sig lidt overflødig... Han har mere brug for de andre katte end for os.... Men han er begyndt også at synes at vi er lidt spændende og er ikke bange for os, mest bare nysgerrig... Og så er han den eneste kat jeg kender, der synes det er meget farligt at blive nusset bag ørerne, men gerne vil nusses på maven.
Kommentér på:
Huskat Flip-Flop
x