{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ragdoll Kenza *Nulle* 2019

781 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Anne B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. aug 2008


Ragdoll Kenza *Nulle*

Fødselsår:
2019
Temperament
Meget bestemt dame, svarer igen når man skælder ud :D
Hun er dog lige så meget en rigtig puttetrold, hun elsker at give myssere, helst kl 3 om morgenen, og lige når man skal til at sove.
Og så elsker hun at falde i søvn, med tænderne i hånden på mig.
Hun bestemmer over hunden, ifølge hende selv :D
Tricks
Fang hundens hale og ører.
Lege gemmeleg i skabe, og alt der bliver åbnet.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
En rigtig fin dame.
Beskrivelse
Hun er en rigtig Ragdoll med alt der medfølger, hun hader lukkede døre, hun slasker så snart man nærmest sætter en hånd på hende, og selvom hun ikke er så gammel, er hun ikke så meget killing, som mange andre, men hun er stadig lidt legesyg.
Hun elsker dog at lege med tæer og hænder, hvis de stikker ud for dynen :D.
Jeg har aldrig haft en kat, der ville putte så meget, når man er hjemme, hun bliver meget sur, hvis hun ikke får lov at være lige i nærheden af os andre, hele tiden.
Kommentér på:
Ragdoll Kenza *Nulle*
 •   15. jan 2020 Okay, hvad er det helt præcis ved billede 3, der gør at DU kan sige om hendes forældre er ragdolls eller ej?
  Og desuden er det et billede taget i et exact moment hvor hun slikkede sig, så er da intra i at høre, hvordan et tilfældigt øjeblik kan afgøre, om hun er en ren race eller ej smiley
  I er sq sjove at høre på, og har TYDELIGVIS intet andet at tage jer til, JEG ved hun er ren, så kan i sure gimber brokke jer til en der gider tage sig af det, for det sker ikke her, og der er så også minimum 50 andre mennesker der er enig med mig, og det er indtil videre kun jer to der er utilfredse smiley smiley


 •   15. jan 2020 Anne B. Kik godt på dit billed 3 der kan du se at det er en typisk bybber blandingskat du har købt dig. HVORFOR er det så vigtigt for dig at din ellers søde blandingskat skal have et racekattenavn påhæftet ??? er det ikke katten men navnet du har gået efter ??
  Din sidste kommentar til DKLaLunaMoonlight er så sigende om dig, den burde du slette det ville klæde dig. Prisen for en stamtavle er MAX 300 kr og ALLE seriøse opdrættere får selvfølgelig stamtavle på deres killinger, ellers er det jo kun avl for profittens skyld og ikke for at frembringe gode killinger indenfor racen.


 •   14. jan 2020 Så skal Danmark da ikke give dine forældre nogen form for offentlig støtte eller pension... For så bliver indavl da støttet, tydeligvis...
  Over and out smiley smiley


 •   14. jan 2020 Mine kommentar var ikke for at du skulle ændre dit valg. Mine kommentar var for at andre måske kan undgå at støtte indavl. smiley
  God dag til dig smiley


 •   14. jan 2020 Hvem har også nævnt at det var en almen undersøgelse?? Jeg har jo netop været så heldig at finde en god person, som gør alt for at netop undgå disse ting, og dermed er de også blevet undersøgt dybere end en almindelig, og det har jeg beviser på..
  Og jeg ved UDEMÆRKET godt hvad jeg skal kigge efter, selv hos folk der ikke absolut får lavet stamtavle, og igen, jeg nægter at betale, så mange ekstra penge for en sofa kat, når den er ligeså sind og rask, som en der har den skide tavle, og ærligt så er det totalt spild af min tid at diskutere med en som dig..
  JEG traf et valg, og jeg er lykkelig for det valg, og jeg vil gøre det igen!!!
  Godaften, og hav et godt liv smiley smiley


 •   14. jan 2020 Og før du tror man bare er bange for konkurrencen fra BYBerne. Så skal du vide at hver ragdollkilling kan sælges mindst to hvis ikke 3 gange. Så stor efterspørgsel er der.

  Så når man har et problem med tavleløse katte så er det fordi man gentagende gange samler ulykkelige købere op som har fået sig en syg killing fra en BYBer.
  PKD, HCM, FIP, herpes, leukæmi, calisi. Sygdommene er mange.


 •   14. jan 2020 I en alm. dyrlægeundersøgelse tester man ikke for de racetypiske sygdomme.

  Du tror du betaler 2000 for et stykke papir.
  Det gør du ikke. Du betaler 2000 for en sund og rask kat som er garanteret for værende ragdoll og vigtigst af alt.
  Så betaler du 2000 kr for at få en kat der ikke indeholder indavl.
  Hvordan kan du vide at forældrene ikke er fætter kusine?
  Som opdrætter bruges der tid på at sammenligne stamtavler minimum 6 led tilbage og sikre at katten ikke bliver et produkt af indavl.
  Jeg kan fortælle dig at opdrætterne af ragdoll har et underskud på hver killing de laver.
  Og det er ikke stamtavlen der koster de 2000 ekstra. Det er det kæmpe store stykke avlsarbejde der ligger bag. Et avlsarbejde som man giver penge for at lave fordi det er så dyr en hobby at være opdrætter.

  Så når BYBerne kan lave katte til den halve pris tør man så tænke på hvad man har sorteret fra? For det er ikke tavlen der koster.


 •   14. jan 2020 Nu er du jo ikke helt smart at høre på, nu så jeg hendes forældre, og jeg har da bestemt intet behov for at skulle bevise noget som helst for dig, hun er testet, og vaccineret af dyrlægen, inden jeg fik hende, med sundhedsbog, og andet medfølger, og dyrlægen har sjovt nok også opgivet hende til at være en Ragdoll, så jeg er meget ked af at sige det, men som sagt, bare fordi jeg ikke gider betale netop denne overpris, for en kat jeg skal have til at putte med, jeg har INTET at bruge den stamtavle til, så hvorfor F***** skulle jeg dog gode at betale 2000+ kr. For et stykke papir, som er skide ligegyldigt, som sagt hun er blevet testet som sund og rask, og hun er VIRKELIG Ragdoll, jeg er ked af at du lever så snæversynet et liv, at KUN du kan se det forkerte i det... Måske skulle du overveje om der er noget galt med din holdning, når du er den eneste der har brokket sig.... Har du ikke et Facebook opslag du skal sidde og blive fornærmet over.

 •   12. jan 2020 Desuden skal du vide at tavleløse katte ikke testes for racetypiske sygdomme.
  Så du bør nok teste din kat for HCM og PKD.

  Jeg lærer aldrig at forstå hvorfor man ikke køber en racekat hvis det er det man gerne vil have.
  I stedet køber man en eventuel blandingskat med risiko for sygdomme. Til total overpris.


 •   12. jan 2020 Hvem siger de ragdolls er hendes forældre?
  Har du bevis på dette?

  For jeg kan også komme og påstå min kat er far til min anden kat. Det gør det ikke sandt.

  Så nej du har ikke en ragdoll med mindre det kan bevises. Uden stamtavle er det kun en huskat.
  Katten er placeret under forkert race.


 • Janne.*
  Janne.* Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  okt 2006

  Følger: 18 Følgere: 139 Katte: 6 Emner: 149 Svar: 3.536
    12. jan 2020 Velkommen til smukke Kenza. smiley

 •   12. jan 2020 Velkommen

 •   12. jan 2020 Velkommen

 •   12. jan 2020 Placeret under forkert race.

 •   12. jan 2020 Alle katte er EN KAT, men ikke alle er racekatte. Racekattene har STAMTAVLE for den er beviset på at der IKKE er fremmede katte indblandet i den pågældende kat.
  Du skriver at begge forælder er rene har disse da så stamtavle ?? Hvis ja hvorfor har avleren så ikke trukket stamtavle på din ?? Opdrættere af racekatte er forpligtet til at lave stamtavler på ALLE deres killinger i følge deres klubbers krav.
  Køn mis du har JA men Uden stamtavle en blandingskat, elsk den for hvad den er og ikke for et racenavn.


 •   12. jan 2020 PS. Den Savannah f3 som er til salg for 31000 er jo også en huskat hvis den flytter ind i mit hus smiley smiley

 •   12. jan 2020 Anne B. Ja du har ret . Der var også nogen der sagde min Gustav ikke er en Maine Coon af samme årsag da jeg meldte mig ind.
  MEN jeg lod være at fortælle ham det for ikke at ødelægge hans selvtillid smiley
  Men der var andre der bød ham velkommen og nu er det ligemeget.
  Det er stolte opdrættere som gerne vil beskytte deres navn og opdræt, det er nok grunden.
  God fornøjelse herinde når du bliver stemt ind. smiley


 •   12. jan 2020 Velkommen

 •   11. jan 2020 Morten R: det er da bare mærkeligt, for som jeg skrev, bare fordi man ikke har et stykke papir på hvem forældrene er, så er det da stadig samme race...
  Bare fordi en fra Afrika ikke ved hvem hans forældre er... Er han stadig fra Afrika smiley


 •   11. jan 2020 Racekatte og huskatte er blevet utroligt forskellige indenfor de seneste årtier, og det er en spændende tid at vælge en helt unik katterace, der passer ind i din familie.

  (Citat fra https://www.omlet.dk/guide/katte/v%C3%A6lg_den_rigtige_kat_for_dig/racekat_eller_huskat )

  Jeg kan godt finde flere, hvis det ikke er nok til at bevise min påstand smiley

  Så igen, bare fordi det ikke er skrevet på et stykke papir, hvem hendes forældre er, hvis jeg får taget en snak prøve på hende, vil hun være, en ren Ragdoll race kat smiley


 •   11. jan 2020 Velkommen

 •   11. jan 2020 Det er hun da ikke, når hendes mor og far er af racen Ragdoll, så er hun da selv en Ragdoll, bare fordi det ikke er skrevet ned, hvem hendes forældre er, gør det hende da ikke til en anden race, så vidt jeg ved er en huskat, reelt set også en race.. de er jo heller ikke en huskat, hvis den er halv Maine coone, og halv skovkat, så er det en blanding af racer, men stadig OVERHOVEDET IKKE en HUSKAT smiley

 •   11. jan 2020 Hun er helt bestemt velkommen på kattegalleri. Og hun er da så smuk! smiley

  Men en kat uden tavle er en huskat - om end en meget smuk en af slagsen smiley


 •   11. jan 2020 Jo da. Den søde flotte kat må gerne komme på smiley
  Der er bare nogen der mener man skal kalde den huskat eller blanding af racer når der ikke er tavle smiley


 •   11. jan 2020 Okay, så fordi hun ikke har en stamtavle, så må hun ikke komme på kattegalleri smiley

 •   11. jan 2020 Velkommen

 •   11. jan 2020 Velkommen

 •   11. jan 2020 Afvist da stamtavlen mangler smiley

 •   11. jan 2020 Velkommen

x