{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Silke 2018

193 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Blanding af racer Silke

Fødselsår:
2018
Temperament
Nysgerrig kælen legesyg
Tricks
Kommer når kalder på hende. Tag godbidder fra ens hånd og mund
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Hun
Beskrivelse
Silke er født i Slagelse. Det var en veninde som fandt fandt hende til mig på Facebook. 2 dage før måtte jeg desværre tage afsked med min han kat Lucifer som havde en nyre sygdom og var født med den. Hente ham i juli og måtte tage afsked i september månde i samme år så 2018. Og jeg gik sagde at nu skulle det bare være mig og Snehvide. Men da min veninde havde set et opslag med killingerne som også var hvide med blå øjne. Så da hun havde vist mig billederne så sagde jeg hvis der en hunkat så vil jeg gerne havde en killing til mig og Snehvide.
Der var en hunkat i blandet de 5 killinger, så sagde jeg hunkat er min også svare min veninde Ja det er det for jeg har skrevet på opslaget så hun er din hvis du mener det. Så begyndte jeg at finde transport tasken frem og blev ved med Hvornår kan jeg hente hende/ få hende hjem. Når min ven er på vej hjem fra arbejde. Fra arbejde råbt! Jeg det kan jeg ikke vente på så jeg ringede til en og spurgte om han kunne køre for mig? Ja blev der svare i rørt han kunne være hos mig om ca 2 minutter da vi boede tæt på hinanden. Så vi kørt med det samme og hente den sødeste lille hunkilling og det var det ikke kun mig som valgte hende Silke valgte også mig. Ja efter min veninde havde vist mig og fortalt om opslag om de hvide killinger så tror faktisk kun der gået højst 2 timer så var Silke fakstisk hjemme hos Snehvide og mig.

Jeg valgte Silke på grund af hun ligner faktiske meget Snehvide i farverne så der bor Silke hos Snehvide og mig flyttede ud til min forlovet i november i 2019. Ønsker også hun bliver ude og inde kat. Men min forlovet har 2 ude katte som fakstisk gå dirkert på angreb på Silke så det med at hun skal Ud venter jeg med ENDNU.
Kommentér på:
Blanding af racer Silke
x