{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Chico 2020

90 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Victoria K
Kvinde | 19 år | Oprettet: 16. jun


Huskat Chico

Fødselsår:
2020
Temperament
Forsigtig over for nye ting og nye mennesker, legesyg med stort jagtinstinkt, puttegøj og kæmpe tryghedsnarkoman.
Tricks
Kommer når jeg kalder.
Sit.
Target.
Stævner
Stamtavle
Køn
Han
Beskrivelse
Jeg fik Chico samtidig med hans bror, Amigo, da de begge var tolv uger gamle.
Lige fra dag 1 var han lidt af en puttegøj og meget tryghedssøgende. Han skal gerne ligge så tæt på mig som muligt, og om natten endda ovenpå mig. Nogle gange kan jeg vågne om natten ved, at han spinder højlydt, mens han forsøger at finde den bedste soveplads ved mit hoved eller på min ryg. Om dagen nyder han dog også en lur på kradsetræets platforme eller i vindueskarmen.
Når han ikke sover, er der virkelig gang i ham, for hvis man spørger ham, er der ikke én eneste ting i huset, der ikke kan leges med, og især hans bror står for skud. Når jeg leger med ham med drillepinde, kommer jagtinstinktet i den grad op i ham, hvilket kan ses ved, at han kvidrer eller “chatter,” som det hedder på engelsk.
Da Chico og hans bror er indekatte bliver de, ud over leg, kradsemiljøer og klikkertræning, aktiveret ved en daglig gåtur i sele og snor. I starten syntes Chico, det var meget overvældende, især når der var andre mennesker, så han kunne finde på at kravle op på min ryg og miave mig i øret for at fortælle, at han ville hjem. Nu har han dog vænnet sig til det og nyder det for det meste, men af og til giver han alligevel et miav fra sig for at fortælle, han har fået nok og bare gerne vil hjem og putte.
Beskrivelsen vil blive ændret/uddybet i takt med, at Chico bliver ældre, og jeg lærer ham endnu bedre at kende.
Kommentér på:
Huskat Chico
x