{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Nellie 2021

229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Anne Kjer
Kvinde | 19 år | Oprettet: 27. jul 2017


Huskat Nellie

Fødselsår:
2021
Temperament
Nellie er en meget opmærksomfuld kat, som man tit kan tage i at sidde og kigge på en - eller fjernsynet, det er hun også ret glad for. Hendes yndlings er fodbold, og så får spillere også en pote ;)

Hun søger ikke særlig meget kontakt fra os i løbet af dagen, men jeg tror blot, at det er en killingeting. Når hun ligger og slapper af, sætter hun pris på at blive aet og spinder MEGET højt.
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Prinsesse (hunkat).
Beskrivelse
Min kæreste og jeg fik Nellie her i 2021, og vi var lidt nervøse, da vi aldrig har haft en indekat før, men vi savnede sådan at have katte omkring os, og da vi er flyttet i lejlighed, bliver det nødt til at være sådan. Vi hentede hende hos den sødeste familie i Holstebro, og da vi bor i Aarhus, havde vi lidt af en køretur foran os med hende. MEN hun klarede det SÅ fint - hun sov næsten hele vejen og kom kun med et par små miav.

Nærmest med det samme er hun faldet rigtig godt til i lejligheden! Jeg troede, hun ville kalde på sin mor og være bange for alt det nye, men hun skulle bare på opdagelse med det samme. Nu sover og putter hun det meste af dagen, og så bliver hun rigtig legesyg om aftenen. Jeg tror stadig, hun savner mor og søskende lidt, for om natten sover hun altid i sengen hos os. Hun er jo også heldig, at min kæreste har valgt at give sin dyne op for, at hun kan sove på den.
Kommentér på:
Huskat Nellie
x