{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Teo 2021

588 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Teo

Fødselsår:
2021
Temperament
Propfyldt med selvtillid. "Brakes for NOBODY". Han er meget kontaktsøgende til Kalle (vores hun) og Tutte (vores anden voksne kat).

Mega nysgerrig......
Tricks
Lærer lynhurtigt på trods af hans beskedne alder. Pt er det Tuttes mad, han har fundet ud af at komme til - og det kræver ellers sin kattesnilde.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej, hans mor er vildkat og Teo er en af 5 reddede søskende.
Køn
Han...
Beskrivelse
Teo er en lille rød gut, med en hård start på livet, der i den grad har stjålet vores hjerter. Vi modtog ham i en tidlig alder (anslået 8 uger) og han var et bette skravl, der kunne ligge i hånden. Han er ved at nå de (anslået) 12 uger og har det rigtigt godt. Super aktiv, kravler på væggene, leger med Kalle - de to er blevet SÅ gode venner og følger med i alt hvad vi laver. Han er alt andet en sky og gemmer sig sjældent. Han er ikke bange for hverken os, Kalle eller Tutte.

Og især sidstnævnte er pt udfordringen, da Tutte på ingen måde billiger Teo's tilstedeværelse. Og det giver gnidninger i form af hvæs, knurren og klo-løse lussinger fra Tutte. Og Teo er kold som en frossen kiks - han fortsætter med at indynde sig hos Tutte - lidt op ad bakke, men Teo's optimisme kan man ikke tage fra ham.
Kommentér på:
Huskat Teo
Annonce