HyggeHjørnet

HyggeHjørnet

Medlemmer: 770
Forside Forum Medlemmer Annoncer Katte
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle afbryder korrekt 400 kr.
  • Hænge maleri op 500 kr.
  • Opsætning af skab 600 kr.
  • Samle ikea pax skab 1.200 kr.
  • Klipning af hække 675 kr.
  • Opsætning af ny vandhane 800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kagepynt!
  • #3   23. aug 2009 Der er noget der hedder frugtfarve
    Prøv dig frem
    (marcipan kan oz farves med frugtfarve)

    Vi bruger tit forskellige farver til at komme i flormelis, til kagemanden når vi har børnefødselsdag. Ungerne er vilde med det.



    Herhjemme spiser vi fx grøn eller blå kartoffelmos indimellem (farvet med frugtfarve).
    Der ser ikke videre appetittelig ud (i mine øjne), men ungerne syntes det er rigtig sjovt.
    Og maden smager af det samme, med eller uden frugtfarve.
    - - - Velbekomme - - -


  • #6   23. aug 2009 a ha.. smiley jamen spændende. Hvad hedder den engelske side du bestiller fra? Har i nogle gode billeder af flotte kager? smiley mangler lidt inspiration.

    De der pastafarver, er det ligesom frugtfarve bare anden konsistens?


  • #8   23. aug 2009 man kan også bruge bolsje farve det bruger jeg når jeg laver kager. bruger så marsmellows fondant.

  • #9   23. aug 2009 Marshmellows fondant? Er alt det der hedder noget med fondant til at smøre på en kage? nemt at smøre på tænker jeg..

    Jeg tænkte der måske var en god forretning i jylland smiley


  • #10   23. aug 2009 nej fondant er "låget" på kagen samt pynt det så hjemmelavet. det man smøre på kagen er smørcream, frosting, nutella mm

  • #11   23. aug 2009 Jeg laver sådanne kager med MMF (skumfidus-glasur) eller SP (SugarPaste) der begge er betræk i ca samme konsistens som marcipan eller modelervoks. JEg sælger dem også.
    Jeg har et album på fjæsbogen, men alle kan vidst ikke se det. Kig evt på min hjemmeside, der er dog kun at par af dem jeg har lavet.
    http://strikke-krikken.blogspot.com/

    Jeg køber bl.a. mit kagegrej her:
    http://www.apieceofcakethame.co.uk/

    http://www.design-a-cake.co.uk/

    Pastafarve er farve i konsistens som creme (ikke lotion :-D). Der skal virkelig kun en bitte smule til og det farver på alt, men er faktisk overraskende nemt at få af tøj og hænder (jeg taler af erfaring *hihi*)

    På min hjemmeside ligger også en opskrift på MMF. Det er super nemt at arbejde med, når man lige finder den konsistens der passer en selv bedst.
    Lig gerne kommentarer hvis i kigger ind smiley


  • #12   23. aug 2009 Hov forresten Panduro har også et par enkelte pastafarver. Kan ikke huske hvilke, men kig da derind, hvis der ligger sådan en i nærheden af dig.

  • #13   23. aug 2009 Tror ikke lige jeg fatter det her nu smiley Har ikke prøvet at bruge andet end flødeeskum og glasur. men det ser pænere ud med det andet der. Men havd skal jeg præcis bruge hvis jeg vil have det nemt og sikkert!? Altså istedet for glasur på kagen..

  • #14   23. aug 2009 Har kigget din side nu smiley

    Tænker at jeg fandme også kan!! smiley Men hvordan former du det paste? Så det sidder fast og kagen ikk g¨r i stykker..


  • #15   24. aug 2009 Jeg ruller det ud og så glatter jeg det.
    Jeg har selvfølgelig en masse grej at gøre det med, men hvis du kigger på min allerførste kage (hmm ja og hvornår var det så???) 24 Okt 2007 så kan det lade sig gøre helt uden fancy gear.
    Dog er en kagerulle absolut nødvendigt.

    Tryk på etiketten "kager" under det allerførste indlæg. Så kommer alle de kager jeg har fået lagt ind (det er så ikke mange kan jeg se) OG opskriften på MMF kommer også (næstnederst).

    Spørg endelig hvis der er noget... Også gerne på PB

    MEN pas nu på... Det kan være svært at lade være med at lave kage lige pludselig smiley
    God fornøjelse.


  • #16   24. aug 2009 Tror jeg starter med flødeskum på kagerne. Og vil derefter øve mig smiley MEn har lovet at lave kager til en 40 års fødselsdag og det må helst ikke kikse. Men må øve mig derefter. Er også lidt bange for at smide en masse på hvis det ikk falder i god jord med smagen smiley

  • #17   24. aug 2009 Molly så lav en kiksekage så kan du altid bruge den som undskyldning... smiley

  • #18   24. aug 2009 Molly: hvis du kan arbejde med modellervoks eller trylledej, kan du også arbejde med MMF. Det er nemt og hvis det ikke lige blev rigtigt, kan man bare trykke det sammen og prøve igen.

    Hvis man vil modellere (lave blomster og firuge) skal der lidt yllosepulver i MMF´en da det får den til at blive mere elastisk og dermed nemmere at arbejde med uden det flækker.
    Desuden får tyllosen blomsterne og figurenene til at tørre helt hårdt op, hvis de opbevares i fri luft/papkasse IKKE lufttæt, da der så dannes skondens og det hele splatter sammen.

    Kiksekage er nu også godt, men hver ting til sin tid smiley


  • #19   24. aug 2009 og bliver fondanten for hård så en tur i microen så er den brugbar igen

  • #20   24. aug 2009 Basse: kan man se noget af det du har lavet? Jeg bliver jo nysgerrig så snart nogen har samme hobby som mig smiley

  • #21   24. aug 2009 laver lige et album med lidt af det jeg har lavet sammen med min søster smiley

  • #22   24. aug 2009 Jubiiii

    Så gør jeg lige det samme, så I kan se lidt mere end de få jeg har fået lagt på min hp smiley

    Altid godt at dele inspiration.

    Vil du skrive under billederne hvilket fyld du har i?
    Der kan jeg nemlig godt bruge lidt inspiration.


  • #23   24. aug 2009 puha det kan jeg godt hvis jeg kan huske det hehe.
    der er kommet billeder smiley


  • #24   24. aug 2009 Jeg har også lagt billeder ind... hehe det er da lidt spændende at se hvad andre laver.

  • #26   24. aug 2009 har prøvet at huske fyldet så godt muligt det er meget det samme holder pause for tiden smiley

  • #27   25. aug 2009 Julie - jeg skal lige have fat i dig en dag :o)
    Har en kammerat som gerne vil forære sig selv en kage noget lignende boobie - kagen til min kærestes 30 års hehe

    Vil det være ok hvis han får dit nr? For så kan han selv lige ringe og snakke med dig :o)


  • #28   25. aug 2009 Jeg tænker mere når jeg skal have det der fine noget ovenpå kagen. om det så ødelægger det hele? smiley

  • #29   25. aug 2009 Molly: hvordan ødelægger. Om du ødelægger smagen? eller faconen eller?
    MMF smager svagt af vanille og ellers bare sødt. Du kan også blande det med marcipan (det kommer til at smage fint af marcipen, det er bare meget nemmere at rulle ud end ren marcipan) og så smager det selvfølgelig af det.
    Du kan også tilsætte smag, med bolsche-dråber. De kan ofte købes i helsebutikker. Kun ca 10dråber til at starte med, så du ikke får lavet noget uspiseligt. Jeg har med stor succes brugt bailey- og fløde-smag.

    Hvis du tænker på faconen, så er det vigtigt at din kage er ret fast inden du betrækker den. Den skal også smøres op med f.eks. smørcreme, inden betrækket ligges på, da det ellers nemt bliver for vådt og så glider det fra hinanden.

    Måske fik jeg det til at lyde alt for svært? Du skla ikke føle dig skræmt, men bare kaste dig ud i det. Ligemeget udseenedet kommer den til at smage fantastisk, hvis det er en god kage der er indeni. smiley


Kommentér på:
Kagepynt!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce