555 visninger
|
Oprettet:
Min tunmousse {{forumTopicSubject}}
Bland 2 ds tun i vand natual(hæld vandet fra) med 1 finthakket løg, saft fra 1 citron og 2 dl. creme fraiche. Blendes eller piskes cremet.
Udblød 4 blade husblas i koldt vand, smelt dem over vandbad eller i mikroovn. Hæld husblassen i en tynd stråle i tunmassen, imens der røres. Vend 1½ dl. fløde pisket til skum i sammen med 100 gr lys kaviar (jeg bruger den røde, det ser pænt ud), smag til med salt og peber. Lad moussen stivne i et par timer i køleskabet. Pynt med brøndkarse og citronbåde og server brød til.
apr 2008
Følger: 105 Følgere: 99 Katte: 8 Emner: 242 Svar: 2.576
apr 2008
Følger: 90 Følgere: 84 Katte: 9 Emner: 81 Svar: 7.349
apr 2008
Følger: 105 Følgere: 99 Katte: 8 Emner: 242 Svar: 2.576
mar 2008
Følger: 184 Følgere: 181 Katte: 9 Emner: 19 Svar: 4.991
Min tunmousse
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside