{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Snebold/Find Holger

Kr. 150
992 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2017

Snebold leder efter et nyt hjem så hurtigt som muligt. Vi kan snart ikke have ham længere..
Han skal bruge et hjem uden børn, uden katte og uden dyr generelt.
D. 9. Juni i år reddede vi har fra en brændende lejlighed 2 opgange fra hvor vi bor. Han boede med en ældre dement dame der nok ikke havde givet ham mad i 1 uge eller 2 så han var meget tynd. Han kom direkte til dyrlægen og blev behandlet for røgforgiftning.
Det viste sig meget hurtigt at Snebold er døv på begge ører.
Jeg fik fat i det internat han kom fra inden den ældre dame fik ham. Han er en hittekilling der er fundet uden en mor og kom i plejefamilie, her kunne de aldrig finde ham og derfor blev han kaldt Find Holger. Vi var ikke vilde med navnet så vi kalder ham Snebold.
Han skulle vist være en sindssygt kælen kat der elsker sofa putning og massere af opmærksomhed. Vi har bare ikke kunne få den adfærd frem i ham, nok grundet vores 2 andre katte og derfor skal han have et hjem hvor han er i fokus og ingen andre.
Snebold er ikke gratis, grundet dette er at han har et udseende mange er vilde med og han skal ikke ende i det forkerte hjem og måske vil ende som kastebold, for det fortjener han ikke.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
7500 Holstebro (Midt/Vestjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Annamaria H
Kvinde | 23 år | Oprettet: 28. feb 2017


Kommentér på:
Huskat Snebold/Find Holger
  • Silje B
    Silje B Tilmeldt:
    maj 2015

    Følger: 2
      1. okt Hej Annamaria - Jeg vil rigtig gerne give snebold et nyt og trygt hjem. Dog ville det først være muligt om 2-3 måneder, eftersom mit hus først er blevet lavet færdigt der. Jeg har haft katte og andre dyr, det meste af mit liv, men står lige nu uden nogle dyr i hjemmet. Jeg er både stille og rolig samt tålmodig, når det kommer til Snebolds tryghed et nyt sted. Der er ingen børn i huset, og få mennesker (kun mig, måske af og til en ven/veninde). Hvis Snebolds situation er lidt mere akut, og han skal bruge et sted at bo med det samme, kan jeg desværre ikke give det. Men hvis han stadig mangler et trygt og roligt hjem om nogle måneder, vil jeg være mere end glad for at kunne tilbyde ham det. Vh Silje Bach

x