{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

Tage i nakkeskindet {{forumTopicSubject}}

Hvordan og hvorledes er det med at 'straffe' sin kat ved at tage i nakkeskindet? Har lige gang i en diskussion omkring det.

Jeg mener bestemt, at det er noget man IKKE gør.
Hvoraf mange mener, at det er naturligt - og at missemor selv gør det i løbet af opdragelsen.

Hvad er korrekt og ikke korrekt her?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tage i nakkeskindet
  • #2   30. nov 2012 Det må man ikke missemor tager heller ikke killingerne i nakkeskindet det er totalt misforstået.

    Man kan rive nerver over ved at løfte katte og killinger i natteskindet, så det er fy fy.


  • #3   30. nov 2012 Citat

    <i>Kattens skind sidder ret løst hvilket gør den i stand til at vende sig om under et sammenstød med et rovdyr – også selv om det har fået greb om katten. Det løse skind har også fordele (for dyrlægerne), idet det gør indsprøjtninger noget nemmere at udføre.[24] Kattens skind er særligt løst i nakken, og det er også her at katten tager fat i sine killinger når de skal flyttes. Tendensen til, at katten bliver stille og passiv når den gribes på dette sted, er der også i voksenlivet: når en hankat parrer sig taget han fat samme sted.</i>


  • #4   30. nov 2012 Det passer ikke hunkatte bære sine killinger med hele skulderparti/nakke/hoved i munden og meget forsigtigt det kan tage hunkatten mange forsøg hvor hun prøver at få ordentlig fat om killingen før hun endelig vælger at flytte dem.

  • #6   30. nov 2012 Ja de er ikke altid de skarpeste knive i skuffen, men hvorom alting er må man ikke, det kan pådrage dyret alvorligeskader og så gør det hamrende ondt, prøv du at tag fat i huden på begge sider at halsen på dem der siger det er ok også træk til bagud, så mener de nok noget andet.

  • #7   30. nov 2012 Tusind tak for svar, så var jeg ikke helt forkert på den smiley

    Hvad skulle man gøre uden KG, når der lige er et par spørgsmål der trænger sig på - her er man da sikker på et svar man kan bruge til noget.


  • #9   30. nov 2012 Der er stor forskel på at tage fat i nakkeskindet, som hankatten gør under en parring, mens hunkatten sidder på jorden, og så at løfte den i nakkeskindet.
    Det gør hunkatte IKKE ved sine killinger, som andre også har skrevet.

    Et nakkeskinds-tag KAN være passiviserende, men katten vil aldrig forbinde det med en straf. I det hele taget straffer man ikke en kat og slet ikke fysisk.
    Den vil forbinde straffen med ejeren og ikke med handlingen.




    profilbillede
  • #10   30. nov 2012 Super godt billed mega det viser rigtig godt hvordan hun har fat rundt om og ikke kun i nakkeskindet smiley søgte rundt på google men kunne ikke lige finde et ordentligt billed:)

    Og er helt enig med dig i det med straf, det er det samme som at løfte et lille barn i armen det kommer der heller ikke noget godt ud af.


  • #11   30. nov 2012 Er enig.
    Man tager IKKE i nakkeskindet og bærer en kat eller killing - det gør hammerhulende ondt og er dyreplageri.


  • #12   30. nov 2012 Nej, det gør man ikke og i værste fald, efter kattens vægt, kan skinnet rives løst, hvilket kan kræve en operation i sidste ende, hvis det går helt galt. I hvert fald er det forbundet med smerte for katten.

Kommentér på:
Tage i nakkeskindet

Annonce