{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.093 visninger | Oprettet:

Killingens udvikling det første år {{forumTopicSubject}}

Det er ubestrideligt, at en killings første år er afgørende for dens endelige fysiske udvikling. Lige så vigtigt er bindingen mellem kat og ejer, der vil finde sted i de første uger, hvilket vil sætte tempoet, ikke kun for dit forhold til din kat, men også for hans eller hendes unikke personlighed udvikling. Deres udvikling til voksne katte er en fascinerende proces, og hvert trin en killing er i, er en unik plads i livet. Den kloge ejer vil erkende dette faktum og bruge det til at forstå, hvad din killing oplever, samt hvad dens handlinger fortæller dig.
I naturen, hos de store katte forbliver killingerne hos moderen det første hele år, for at lære de færdigheder, der er nødvendige for overlevelse. Med tamme katte, er dette sjældent tilfældet, men under ideelle omstændigheder bør en killing forblive hos sin mor i mindst 12 til 16 uger.(KILLINGER SKAL VÆRE 12 UGER FØR DE MÅ SÆLGES) Selvom moderen vil begynde fravænning hendes killinger engang mellem fem og syv uger, den ekstra tid hjælper killingerne til at lærer sociale færdigheder. Lad os udforske de forandringer, der sker i din killing når den tager sin rejse til fuld vækst.

De første seks uger

De helt afgørende første seks uger i en kats liv vil udrette meget i at fastsætte hans personlighed og karakter for resten af dens liv.

Syv til tolv uger

Killinger begynder at udvikle deres sociale færdigheder i løbet af denne tid, ved at observere deres mor, ved leg med andre killinger og katte, eller i en én-kat familie, ved at lege og interagere med deres mennesker. Denne periode vil være uhyre underholdende, både for dig og for din killing, da den praktiserer løb, spring, forfølgelse og angreb. Killinger i denne alder elsker at lege "gemmeleg" med deres mennesker, og åbne papirposer (håndtag fjernet) eller papkasser giver store muligheder for interaktive leg. Din killing vil fortsætte med at vokse hurtigt i denne periode, og dens motorik vil fortsætte med at udvikle sig som den praktiserer ved jagter og fange "bytte". den vil også begynde at lære "voksne" sovevaner i stedet for bare at dratte om hvor han befinder sig.

Tre til seks måneder
Et sted omkring fire måneder, kan din killing begynde at miste sine mælketænder, da de voksne tænder udvikler sig. Dens tandkød kan være ømt, og den vil måske tygge mere i ting.

Killinger vil begynde at finde deres plads i den "sociale rangorden" i dit hus i løbet af denne tid. Det er ikke usædvanligt at se en killing udfordre en alfakat, som normalt vil give den "et par på ørerne". Andre katte, afhængigt af deres egen sociale position og personligheder, vil også reagere på killingen. Killingen vokser stadig i løbet af denne tid, og det er ikke usædvanligt at se en tidligere buttet killing pludselig vokse sig lang og ranglet. . Killinger bør fortsætte med at spise killingefoder i denne fase af vækst - de har brug for de ekstra næringsstoffer for stærke knogler, sunde tænder og smidige muskler.

seks til tolv måneder

IIH, som tiden flyver! Killingen er begyndt at vise de fysiske og sociale træk ved en fuldvoksen kat. Ikke så mærkeligt - i en alder af 12 måneder, vil den have nået den fysiske vækst af et 15 år gammel menneske teenager, og den vil uden tvivl begynde at vise nogle af de samme personligheds egenskaber i den alder.Du må ikke tillader dig selv at ruge over sårede følelser, hvis din killing ikke synes så lydhør over for dig. Ligesom en menneskelig teenager, er den ved at teste voksenalderen for at se, hvordan det føles. Den spiller også et "dominans" spil med dig, ligesom den måske ville med en anden kat eller killing. Vær tålmodig med den og give den al den kærlighed og omsorg den vil tage imod, men gør det på dens betingelser. Den "søde" kat skal nok komme igen når, den har fundet sin plads i livet.
Din unge kat vil fortsætte med at vokse og udvikle sig i endnu et år.

TÆNK OVER ALT DETTE INDEN DU ANSKAFFER DIG EN KILLING


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killingens udvikling det første år
Kommentér på:
Killingens udvikling det første år

Annonce