{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.824 visninger | Oprettet:

Min kat bliver ved med at tabe sig! {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Jeg har efterhånden søgt, og fået, en del gode råd ang opfedning af min 12 mdr gamle hunkat.
Hun er de sidste 2 måneder blevet meget tynd, og nu er jeg snart ved at være godt og grundig bekymret smiley

Hun har ved dyrlægen fået lavet den store undersøgelse med test af blodprøver for diverse sygdomme og hun er behandlet med ormekur. Jeg har fået hende lokket til at spise lidt vådfoder om dagen, men hun vil helst bare have sit tørfoder. Jeg synes det var blevet bedre i sidste uge, men nu har jeg lige fået følt hende igennem og hun er bare blevet endnu tyndere, skind og ben smiley
Dyrlægen siger hun skal fedes op, men jeg kan simpelthen ikke få hende til at spise andet end sit tørfoder (killing) og måske 2 tsk. vådfoder i løbet af dagen.
Jeg er ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre! Hvad tænker i når i læser det her?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min kat bliver ved med at tabe sig!
  • #1   28. dec 2013 nu ved jeg godt hun har været ved dyrlæge, men hvad med hendes tænder? er de blevet undersøgt?
    hvad vejer hun og hvad fodre du hende med?
    Har du prøvet at give hende daggamle kyllinger? der er en blommesæk i, som feder godt, så sådan en to stykker om dagen må hun gerne få, hvis hun vil spise det.
    hvad laver hun i løbet af en dag?


  • #2   28. dec 2013 Er hun steriliseret?

  • #3   28. dec 2013 Har hun været ved en rigtig kattetandlæge og er undersøgt for FORL?

  • #4   28. dec 2013 Han kiggede hende grundigt i munden og sagde at tænderne var flotte, og jeg tænker at hun vel ville holde sig fra tørfoder og godbidder hvis bisserne gjorde ondt? Men nej, en tandspecialist har hun ikke været til.

    Hun er som sagt meget kræsen, og hverken råt kød, dåsemad, æg, cremefraiche osv har hendes interesse smiley jeg har som sagt fået hende til at spise laksepate fra sheeba og går væk fra alt andet jeg servere også selvom jeg stædigt holder ved i uger..


  • #5   28. dec 2013 Jeg har aftalt med dyrlægen at hun får p-piller indtil februar da jeg er utryg ved at hun er i narkose når hun er så tynd, men til feb skal hun ordnes.

  • #6   28. dec 2013 Det er ikke unormalt, at en stresset fertil hunkat er for tynd. Det vil hjælpe, når hun bliver steriliseret.

  • #7   28. dec 2013 Hun vejer lige over 2 kg og får nu rc perser kitten blandet med rc skin hairball.. Hun trisser rundt og ligger forskellige steder om morgenen, ved 11-12 tiden går hende og den anden til ro indtil ca 18 og så ligger hun igen og følger med og nogle få gange kan jeg få hende til at lege lidt. Nu har hun altid været meget rolig, så det er ikke så meget hendes adfærd der bekymre mig. Men hun hopper op og ned af ting.
    Undskyld de spredte svar smiley


  • #8   28. dec 2013 Jeg troede måske bare at p-piller ville have den samme effekt og at hun så på den måde kunne samle kræfter til at blive steriliseret?

  • #9   28. dec 2013 Nej, p-piller har ikke samme effekt. Jeg har selv en Norsk Skovkatte pige gående, som var alt for tynd som fertil. Nu hvor hun er steriliseret, har hun taget 700 gram på, og det har pyntet på hende.

  • #11   29. dec 2013 Få hende steriliseret det vil garanteret hjælpe. Er det dig der synes hun er for tynd til at blive ordnet nu eller er det dyrlægen der ikke vil? Medmindre dyrlægen ikke vil sige go for det bør du få hende ordnet nu. Min Misling vejede 2,5 kilo da hun blev ordner og der var ingenting.

  • #13   29. dec 2013 Jeg havde selv samme problem med Lulu. Hun var lige fyldt 2 år, da hun kom i løbetid første gang, og så kom hun det ellers KONSTANT. Hver gang det var gået over, startede det på ny. Og Lulu tabte sig mere og mere, og så blev je urolig. For hun er en meget madglad pige, så hvad foregik der lige?!
    Vi tog til dyrelægen med hende, og Lulu var det dyrelægen så pænt kaldte "seksueltfrustreret".. smiley og det var grunden til at hun tabte sig noget så forfærdeligt!
    Nu ca. 4 måneder efter, har vi en dejlig buttet bamse smiley ..


  • #14   29. dec 2013 Det med væske er intet problem og hun spiser også fint, men jeg vil prøve det med at sætte 100 g frem. Eller 200 g bliver det så da jeg jo har to smiley jeg kan jo se at der er enighed om at det må være pga fertiliteten, så ringer lige og får en snak med dyrlægen i morgen ?? men synes at det er vildt at det kan have så meget at sige, og at det kan være så forskelligt fra kat til kat smiley

  • #16   29. dec 2013 Hun havde en tid i februar, så havde skam også tænkt mig at få hende ordnet smiley Jeg kan ikke forestille mig at nogen ville kunne holde ud at bo med en fertil indekat - ja jeg kan i hvert fald ikke smiley Men tak for jeres svar, de var meget brugbare.

  • #18   29. dec 2013 Min kat er fra internat og han blev indleveret fertil som 13 mdr. gammel, han fejlede intet men var meget tynd:(
    Da han blev kastreret, på internatet, og jeg havde haft ham 6 mdr. havde han taget 800 g. på så tror ligesom andre, at det vil gøre en forskel at neutralisere;)


  • #20   3. jan 2014 Winnie W: jeg har nu bestilt en tube, og så prøver jeg at se. Jeg tror også jeg prøver med at skifte over til orijen tørfoder og ja så skal hun ordnes hurtigst muligt smiley

Kommentér på:
Min kat bliver ved med at tabe sig!

Annonce