{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.237 visninger | Oprettet:

anja T
anja T
Tilmeldt:
23. jul 2012
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2

lille sky killing {{forumTopicSubject}}

Jeg har i går hentet en lille pige hos en dame. killingerne gik udenfor i en løbegård sammen med deres far der var meget kontaktsøgende og kælen. Killingerne var lidt sky. jeg er dum og får ondt af dem og tager en med hjem. Hun spiser ikke, og drikker ikke og sidder egentlig bare bag sengen og gemmer sig. Hun trykker sig og jeg kan sådan set godt samle hende op og sidde med hende men hun er ikke interesseret i mig overhovedet, falder ikke til ro og ryster faktisk når jeg taler med hende.
Er der nogen som helst chance for at hun kan blive en glad lille kat en dag?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lille sky killing
  • anja T
    anja T Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2
    #2   4. okt 2015 Det lyder godt at hun kan blive gladere...for lige nu er det godt nok synd. Hun bliver helt stiv og stille når jeg tager hende op og sidder bare og venter på at jeg slipper hende så hun kan hoppe ned og gemme sig igen

  • #4   4. okt 2015 Jeg fik engang at vide, at jeg måtte aldrig tage en kat af medlidenhed... men det kan jeg få svært ved at overholde.
    Du skal bare gid den tid og lade den komme til dig, så den ikke føler sig presset - og jeg mener oceaner af tid!


  • #6   4. okt 2015 Lad være med at tage den op og prøv med bare at være i rummet stille og roligt nogle timer. Den er nok meget bange og i stress på grund af flytningen og hvis den ikke er så vant til mennesker. Min silla var også meget bange de første dage men det gik hurtigt fremad. Der var heller intet så længe hun var sammen med sine brødre. Hun var så endda socialiseret og over 12 uger så man kunne sagtens sidde hos hende og det var hun utrolig glad for. Men en flytning kan være hårdt for en lille killing.

  • #7   4. okt 2015 køb noget dr bach nødhjælp, og så giver du hende en pipet i munden.
    det virker rimelig hurtigt, og hun vil slappe mere af.
    så kommer du lidt i hendes vand. stil det i nærheden af hende.

    man kan også bruge zylkene, men det tager lidt længere tid om at virke.

    jeg har selv brugt dr bach i flere år, og faktisk var det vores internatsleder som viste mig det. Vi brugte det nemlig meget på kv, netop fordi det virker hurtigere.


    og så tager det ellers tid - og masser af tålemodighed.
    har selv prøvet det flere gange. mad er en god ting til at man kan blive bedre venner.


  • #8   4. okt 2015 Ja hun kan godt blive en glad og kontakt søgende kat med tiden, det kræver tålmodighed og at kontakt og. berøring sker på hendes præmisser.
    Sæt dig ved hende og snak stille og blød til hende mens du giver lækre godbidder, så vil hun stille og roligt begynde at få tillid til dig og forbinde dig med noget rart.


  • #9   4. okt 2015 Læs evt om kaj og andrea på min profil. De er begge idag ufattelig kontaktsøgende, men har en baggrund, hvor de er killinger af en vild mor og ingen prægning før jeg fangede dem.

    Tålmodighed, tålmodighed. Det er svært. Men alt værd. Mit hjerte smelter hver gang at de to dejlige katte kommer mig stormende i møde i stalden smiley

    Pt har vi en voksen kat efter en ikke menneskeglad kattemor, han faldt ned fra halmloftet og vi fik ham ind til kaj og andrea,
    Desværre fik han øjenbetændelse, så vi måtte give ham medicin,så idag, mener han at man ikke må løfte eller holde ham. (tarzan på min profil)

    Ja i starten måtte man ikke røre ham med to hænder samtidig. Tog man ham op og kælede lidt og så satte ham, så kunne man ikke røre ham igen den dag.

    Idag er jeg med kæl og guf, kommet så langt, at jeg kan tage ham op, sætte ham på mit lår, sidder på knæ,og kæler for ham med begge hænder. Men måske vigtigst, jeg holder på ingen måde fast på ham mens han er på mit lår, kæler ham med begge hænder og taler godt for ham
    (du er en dejlig kat, jamen du er jo kælen, min dejlige tuctuc, bedste kat.)

    Så, giv tid, måske feliway var en mulighed. Og snak til ham smiley og et døgn er ikke ret lang tid, når man er så lille og lige flyttet hjemmefra.

    Rejer og tun er god lokkemad.

    Igen, tålmodighed, lad katten komme til dig i dens tempo.

    Jeg oplevede en positiv respons når jeg spandt som en kat, altså efterlignede mor kats spinnen. Det beroligede dem på en måde. ( og da deres vilde bror, som hvæste humant blev aflivet, så hjalp det utroligt meget på deres tillid til mennesker.)

    Især andrea er idag en puttegris uden lige!!

    Billede, her har hun erobret mit ben, højt spinnede og særdeles godt tilfreds.
    Hendes mor havde hellere undværet et bagben end lade et menneske kæle hende...


    profilbillede
  • #10   4. okt 2015 Tarzan /tuctuc tog også en del tid inden vi i det hele taget måtte røre ham, til hans fordel så var han ikke ret gammel da han faldt ned.
    Med tålmodighed så måtte vi røre ham mere og mere -med mad foran snuden så kunne man godt overleve de der menneskers mærkelige ide om at røre ham.

    Det tog lang tid, men alt besværet værd. Idag kommer han snakkende imod en.

    "Hej tuctuc"og han svarer med et særligt miav. Han bliver næppe en kælepotte som andrea eller tiger og sweety, men bliver han lidt mere kælen end han er nu, så er det en sejr, og fint nok for mig. Han behøver ikke blive en burresnerre(ukrudt der klistrer til en)

    Han er som han, og jeg møder ham gerne dér. For jeg har så mange andre der gerne klistrer op ad mig hvis jeg går op på halmloftet eller på græsset i solskin

    Undskyld, jeg kan fortælle løs i timevis om 'mine' staldkatte smiley de er jo mig så meget mere end blot staldkatte smiley og jeg nyder min tid med dem.


    Men kort sagt, så er min pointe, tålmodighed.

    Killingen er lige taget fra sin mor og søskende, og kommey ind i et helt ukendt hjem. Det tager tid at falde til. Og især hvis den ikke er præget på mennesker i en tidlig alder smiley


Kommentér på:
lille sky killing

Annonce