{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
672 visninger | Oprettet:

Nunu er blevet fantastisk {{forumTopicSubject}}

Som nogen herinde nok ved har vi døjet med at Nunu, har lavet en masse ballede, kradset på skabe o.l han har også været meget bange for fremmede mennesker som kom på besøg.

Men men.. Han er bare blevet en rigtig hyggetrold, hopper op på skødet af os og vil nusses, han sover tæt på mig hver nat, kradser faktisk aldrig på skabe mere. Han er bare blevet så god at omgås.

Hvad angår fremmede mennesker, har han også forbedret sig rigtig meget! Han hvæser ikke på samme måde mere, og kan være en del mere afslappet når der er gæster. Vi fik så et kæmpe chok i går. Min kærestes farmor kom på besøg, og hun er her ikke særlig tit, hun var her nok i 15 minutter igår. Nunu var i starten lidt skeptisk, kiggede meget intens på hende, men bliver dog så nysgerrig han skal se hvad hun er for en. Men chokket kommer så da han går han til hendes hånd og gnider hovedet op af det, og hun måtte nusse ham uden problemer! smiley Han plejer at ville slå når folk nusser ham, vi blev så glade for det store fremskridt!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nunu er blevet fantastisk
Kommentér på:
Nunu er blevet fantastisk

Annonce