{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.376 visninger | Oprettet:

A K
A K
Tilmeldt:
16. jun 2016
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9

Finde hjem til to 1 årig søskende med killinger {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen. Jeg står med to hunkatte som er 1 år gamle. Jeg fandt dem efterladt da de var små. Med tiden begyndte de at stole på mig, tog dem ind og de blev passet af min mor. De slap ud på et tidspunkt og jeg så dem ikke i et stykke tid. En dag fandt jeg ud af de havde gemt sig under en trappegang. Kunne ikke fange dem, men gav dem mad flere gange om dagen. For ikke så lang tid siden fik den ene killinger.

Kort tid efter kom en vicevært pga klage, fjernede 3 killinger og murede hullet til. Spurgte ham mange gange om han havde tjekket ordentligt om hun var der med flere killinger. De var der i hvert fald ikke, sagde han og at jeg ikke skulle blande mig.

I 13 dage ledte jeg efter hende, lavede et lille hul i cementen, lyttede osv osv. Ingeting smiley

På 14. dagen går jeg forbi om aftenen, man ved aldrig.... Så kunne jeg høre noget miawe. Lyser ind. Så er det sgu hende! Helt svag og meget træt miaw smiley Men hun var i live sammen med en anden killing. I 14 dage uden mad og vand, lukket i mørke. Så vil man altså live!!!

Smadrede en flise, hun kom ud miawende. Så hørte hendes søster hende miawe og løb til hende. Det øjeblik glemmer jeg aldrig!!! Så hørte hun også hendes killing, begyndte at miawe mega meget og lede efter den. Hun var selv gravid. Så løb hun ind og der blev stille. Hun fødte smiley Og forhåbentlig blev killingen også reddet i sidste øjeblik.

En barsk historie, som jeg selvfølgelig gik videre med til politiet, Dyreværnet og Kattens Værn.

Har p.t aftale med boligselskabet at de ikke skal røre ved dem indtil de selv kommer ud og jeg er 10000 % sikker på at der ikke er flere derinde.

Så kære læsere, hvis der er en af jer der har mulighed for at adoptere dem sammen (de er meget tætknyttet), så ville i redde to dejlige og smukke katte, som har oplevet noget forfærdeligt. De fortjener et godt hjem. De er vant til at være ude, så måske en gård.... Bare de kan få et godt liv med mad, kærlighed og sikkerhed.

Håber der findes en! Please!!!

Har selv en kat i lejlighed. Må ikke have flere smiley

Please hjælp!!! De fortjener virkelig et godt hjem.

Den ene er sort med hvide potter, mens søsteren er sort med rødlig skær. Smukke!!!


Kommentarer på:  Finde hjem til to 1 årig søskende med killinger
  • #1   16. jun 2016 Hvorfor har Kattens Værn ikke taget dem ind så de får den korrekte pleje??
    Killingerne vil jo være vilde når de engang dukker op.


  • #2   16. jun 2016 Killinger skal socialiseres fra starten af, ellers bliver de alligevel aflivet. Jeg ville få nogen ud NU.

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #3   16. jun 2016 Man kan ikke komme ind til dem. De er langt inde under trappegangen smiley Den første er fra 19. Maj. Mens de nye er 1 uge gamle.

  • #4   16. jun 2016 Jeg syntes alligevel det ville være bedst at få Kattens Værn ind over og lade dem indfange dem så de bliver neutraliserede og tjekket inden der findes nye hjem.
    Særligt for killingernes skyld, får når først de bliver store nok så vil de være umulige at fange, og dem fra den 19. Maj de er allerede halvvilde når de ingen menneske kontakt har haft.


  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #5   16. jun 2016 Har lige læst de ingen aftale har med Herning kommune. smiley Hvad gør man så?

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #7   16. jun 2016 Jeg kan kan sagtens lege med dem, de følger efter mig, kan også age dem

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #10   16. jun 2016 Jeg snakker om kattene, ikke om killinger. Jeg havde tid hos dyrlægen, men de smuttede ud før det. Alt var planlagt, neutralisering osv.

    Bare jeg kunne finde en gård hvor de kan være sammen. Det ville være bedre end aflivning, som desværre mange nævner ligeså snart der er noget lidt afvigende.

    Fandt også min egen kat, lille og vild. Efter få dage var han 100 % afslappet og slet ikke bange. Så jeg giver ikke op med dem her.



    Hvor der er vilje er der også vej smiley Håber bare en kan hjælpe i det mindste med at overtage killingerne, opfostre dem osv. Alt er en hjælp.


  • #11   16. jun 2016 Man kontakter kattens værn alligevel.
    Nu ved jeg ikke hvordan KV er i Jylland, men hende der har internatet her på Vestsjælland hun afviser ikke at hjælpe en kattemor med killinger selv om kommunen ikke har en aftale, og hun afliver heller ikke hvis hun kan undlade, hun er internatslederen for kattenes skyld, og vil gøre hvad hun kan hvis hun magter det.

    Men ellers tager du fat i kredsformand i dit område råde for Dyrenesbeskyttelse.

    Og det kan godt være at morkatten ikke er vild, men det bliver killingerne når de ingen menneskekontakt har i de vigtige første 7 uger af sit liv.


  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #12   16. jun 2016 Tak for svarene. Vil kontakte dem i morgen. Men hører stadigvæk gerne fra jer der kan hjælpe.

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #14   16. jun 2016 HCS: Tusind tak for dit svar. Jeg forstår dig 100 %. Kender du en der kan, så sig til smiley Skal nok kontakte dem og høre.

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #16   19. jun 2016 HCS: Jeg har snakket med kredsformanden i Herning (dyrenes beskyttelse), og hun mener de vil kunne tage dem ind med killingerne. Ringer til dem i morgen og hører hvad der kan gøres. Vil bare ikke have de aflives. Dejlige katte.

    Hvornår tror du de begynder at komme ud med moren? Den enes eneste overlevende killing er fra 19. maj. Håber den stadigvæk er i live. Det var den i hvert fald den nat jeg fandt dem. Den miawede meget, men ikke hørt den siden.

    Den andens killinger er nu 10 dage gamle.


    profilbillede
  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #17   19. jun 2016 Den bageste kat var muret inde. Men der er gang i dem smiley Følger mig overalt smiley Især den sort hvide vil ages meget.

  • A K
    A K Tilmeldt:
    jun 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #19   19. jun 2016 Det skal jeg nok. Tror det bedste ville være at finde en gård til dem. Så lever de i det mindste, fanger mus, sover varmt osv.

    Læser du det her og har du en gård, skriv smiley


Kommentér på:
Finde hjem til to 1 årig søskende med killinger

Annonce