{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
765 visninger | Oprettet:

2 katte sammen??? {{forumTopicSubject}}

Hej!

Jeg har for 3 uger siden adopteret vores første kat. En stor killing på 7-8 mdr. Efter gentagne efterlysninger fandt vi aldrig en ejer. Siden hen er "Lille Inge" blevet steriliseret, vaccineret osv.

Det er så hyggeligt at have kat og det har givet os lidt lyst til at adoptere endnu en kat.

Men hvordan ved man om ens kat egner sig til bo sammen med endnu en kat? Vi har i forvejen en lille hund og de bor sammen helt uproblematisk.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2 katte sammen???
  • #1   29. sep 2016 Det ved man aldrig rigtigt på forhånd, men jo yngre katten er des nemmere plejer det at være at sammenføre.
    Det vigtigste du skal gå efter er at finde en kat der aldersmæssigt ikke ligger så langt fra din nuværende (+ - ½ år) og så er det vigtigt at finde en der temperamentsmæssigt, sindsmæssigt og aktivitetsmæssigt passer til din nuværende, altså aktivitetsniveauet skal være det samme og sindet skal mi de om hinanden, så er chancen for succes størst.

    En vigtig ting er dog at du vælger kat nr 2 fordi du ønsker en kat mere og ikke fordi du mener at din nuværende kat gerne vil have en kammerat, for sådan tænker katte ikke og chancen for at de aldrig bliver venner er der, men blot lærer at acceptere hinanden.


Kommentér på:
2 katte sammen???

Annonce