{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
555 visninger | Oprettet:

Forløbet efter at få fjernet en tand {{forumTopicSubject}}

Hej.

Vores hunkat Trille (bliver 7 år her til aug) var til dyrlæge i onsdags da hun havde feber og var stoppede med at spise og drikke og virkede nedstemt. Dommen var at det var pga af en dårlig tand hun havde og hun havde tabt sig 1 kg.
Hun fik antibiotika, smertestillende, og væske hvilket livede hende lidt op sådan så hun gerne ville spise vådkost fra min hånd og gav hende væske på sprøjte.

Dagen efter fik hun den dårlige tand fjernet. Resten af dagen var hun meget påvirket af narkosen. Tvangsfodre hende sidst på aftenen samt væske da det var det dyrlægen havde sagt at det var vigtigt at hun fik spist og hun ville intet selv.

Igår gad hun stadig ikke selv så fik knapt en dåse i hende i løbet af hele dagen og væske flere gange i løbet af dagen også. Men stadig med tvang. Ikke en gsng fra min hånd ville hun selv.

I dag virker til at være den samme med maden, lysten er der ikke rigtig. Hun virker stadig ikke til ar være sig selv men er bedre en før vi tog til dyrlæge.

I morgen er sidste dag med smertestillende (ikke flydende men pille) og så får hun antibiotika for at undgå der går betændelse i der hvor tanden er fjernet.

Er lidt i tvivl om det normalt adfærd efter sådan en omgang???
Kommentarer på:  Forløbet efter at få fjernet en tand
 • #1   28. jul 2018 få hende tjekket hos dyrlægen igen

  jeg prøvede det samme for nogle år siden. her endte det med at katten sov stille ind hjemme. uden at vi fandt ud af hvad der var galt.
  dyrlægen gad ikke at hører på hvad jeg sagde - hun fik en klage hurtigt efter


 • #2   28. jul 2018 Ej det var dog en frygteligt og meget trist historie. Det er jeg rigtig ked af at høre.

  Prøvede lige at købe noget nyt vådfoder og hun åd hele dåsen (dog en lille en men alligevel) af sig selv så det var rigtig dejligt at se. Den som hun har fået de andre dage er ellers en jeg købte hos dyrlægen som hun godt kan li. Men om hun er træt af den eller bare er begyndt at spise nu det ikke til at vide, men nu krydser jeg bare fingre for det fortsætter og det er vendt for hende.


 • #3   28. jul 2018 Min den ene fik fjernet en hjørnetand for et år siden, hvor jeg fik ekstra stærk smertestillende med til ham i tilfælde af han havde ondt. Ifølge dyrlægen er det forholdsvis smertefuldt at få fjernet en tand.
  Jeg brugte det de to første dage efter operationen, ved siden af metacam og så var han "normal" igen.


 • #4   28. jul 2018 Min kat har fået fjernet 4 tænder på én gang. Den vaklede hen til madskålen, selvom den dårligt kunne gå. Men den havde så også spist op til. De dårlige tænder blev opdaget ved at den savlede. Din lyder til at have været hårdere ramt, selvom det kun var en tand.

 • #5   28. jul 2018 Jeg har 2 tandløse katte, 5 operationer hver og har aldrig oplevet, at de ikke spiste både tørkost, vådkost og drak vand selv samme dag som de var opereret, også da Mitti havde fået en tandbyld.
  Så jeg ville tage din kat til dyrlæge igen, og vil din egen ikke lytte, så find en anden dyrlæge som vil.
  Held og lykke med det, og giv endelig en opdatering til os, vi lære alle noget hver gang.


  profilbillede
 • #6   28. jul 2018 det skal lige siges at jeg flere gange har haft katte som har fået fjernet en eller flere tænder
  uden problemer. de fleste har faktisk spist tørkost fra dag 2 af igen.
  har en som fik fjernet de fleste af hendes tænder. og her fik jeg at vide at hun kun måtte få vådfoder i den første periode, men niks hun ville kun have sin tørfoder
  og der var hellere ikke nogen problemer


Kommentér på:
Forløbet efter at få fjernet en tand