{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
518 visninger | Oprettet:

Tisser overalt - aflivning? {{forumTopicSubject}}

Hej alle

Vores kat tisser i bløde ting - er det grund nok til at få hende aflivet?

Vores kat er en hun Ragdoll på lidt mere end 9 år. Hun har i snart 4 år jævnligt tisset på diverse bløde overflader (sofa, lænestol, dyner, seng osv). Vi har i den periode haft den til adskillige forskellige dyrlæger. Konklusionen er altid den samme: betændelse i urinvejen og/eller krystaller og nogle gange blod i urinen.

Vi har derfor forsøgt os med antibiotika og andre foreslåede medikamenter. Derudover, har vi altid købt den foder som dyrlægen foreslår mod urinvejsinfektion.

Hver gang virker det delvist i starten, før hun så begynder at tisse det hele til igen.

Hvis man ser bort fra dette problem, virker hun som en glad og social kat. Hendes adfærd er relativt uændret de seneste mange år (foruden tosserier selvfølgelig). Hun spiser godt, hun drikker fint osv.

Vi har virkelig svært ved at overskue det. Glemmer vi at lukke døren til soveværelset, kan vi næsten være sikre på, at hun har tisset alle dyner, lagner osv. til.
Glemmer vi at komme plastic på sofaen eller stille en omvendt stol op i lænestolen, gør det samme sig gældende her - puha det er udmattende.

Men spørgsmålet er jo, er det grund nok til at aflive en ellers glad og sød kat?
Kommentarer på:  Tisser overalt - aflivning?
 • #1   4. dec 2018 giv hende en change og snak med Lise Bang hansen

  https://alternativdyrlaege.dk/

  jeg er næsten rimelig sikker på at hun har noget som kan hjælpe jeres kat. hun kører ud i hele dk. Er bare super sød og knald dygtigt. har selv brugt hende til katte med mundbetændelse og en med lymfekræft. hun kan helt klart anbefales
  og der er faktisk flere herinde som har brugt hende

  og hun siger kun ja hvis hun ved at hun kan hjælpe. hun gør det for dyrets skyld


 • #2   5. dec 2018 Du siger hun drikker godt, men katte drikker sjældent nok, og så får de urinvejsproblemer.
  Får hun vådkost dagligt? Gerne flere gange om dagen, så giver det mere væske, så urinvejene bliver skyllet igennem.
  I har levet med problemet længe, og det har hun også, og det er kun jer der ved om grænsen er nået.
  Nogen vil stå på hovedet for deres katte, selv når chancerne er små, og nogen magter ikke det i har klaret, men Kik jeres kat dybt i øjnene og mærk efter hvad i føler.


 • #3   5. dec 2018 En kat skal drikke 3 dl.vand dagligt hvis det skal være optimalt, og det gør de færreste, så prøv at få hende undersøgt endnu en gang, så hun evt. kan blive behandlet og begynd så at give masser af sukkerfri vådfoder - Topics fra Aldi er godt og billigt. Virker det så heller ikke, så er aflivning nok sidste udvej.

 • #4   12. dec 2018 adgang til vand mange steder, det kan animere til at drikke mere, og ja topic fra Aldi er godt, put evt ekstra vand i, køb den gule og orange det er bidder i gele, ellers vil jeg kun give ros, du gør alt det du kan, men vådkost med ekstra vand i skader i alt fald ikke at prøve, rigtig mange katte drikke alt for lidt....desværre, en anden ide kan være at købe en vandfomtæne, det kan også trigge dem til at drikke mere.....held og lykke

 • #5   13. dec 2018 den her kan ligeledes hjælpe
  https://www.youtube.com/watch?v=11VVCU9M9Tw


Kommentér på:
Tisser overalt - aflivning?